25 Temes WordPress de béns immobles elegits

La majoria de nosaltres ja no fem servir agents i concessionaris immobiliaris per ajudar a trobar les nostres cases noves. Més aviat busquem Internet i busquem fitxes immobiliàries.


Aquest post és per a totes les empreses immobiliàries que hi ha allà que busquen el tema ideal de WordPress per ajudar-los amb la seva plataforma en línia. He triat alguns temes fantàstics per a WordPress només per a tu.

Què té de fantàstic un tema dedicat a béns immobles?

Els temes immobiliaris són una mica més específics en la seva funció que els temes normals. Generalment solen integrar-se amb Google Maps. Alguns temes presenten funcions de filtre fantàstiques, de manera que podem buscar llocs nous per allotjar-se amb o sense aparcament, wifi gratuït, bugaderia i altres instal·lacions..

Amb un bon tema immobiliari, haureu de buscar un lloc nou en funció del vostre pressupost i les vostres necessitats d’espai. A més, es poden utilitzar per filtrar cases de compra o lloguer.

No només el potencial comprador ha de poder accedir fàcilment als detalls de la propietat, sinó que la persona que ven o lloga propietats ha de trobar un procés ràpid i intuïtiu que afegeix els detalls de les seves propietats immobiliàries..

Residència WP

Residència WP

WP Residence facilita i gestiona les coses amb diverses opcions de conversió de moneda, un sistema de gestió de format de preus, 3 estils d’encapçalament, mètodes de pagament Stripe / Paypal i fàcil presentació front end per als propietaris d’immobles. Les seves característiques permeten guardar i activar les alertes de correu electrònic, la incorporació fàcil de plans i una opció de cerca avançada personalitzada amb 8 condicions. Aquest és un tema preparat per a la geolocalització amb dissenys amplis i en caixes. Amb WPResidence, podeu cobrar les persones amb enviaments de pagament.

Més detalls & descàrregues

Realty

Realty

La propietat immobiliària és una solució ideal per a empreses i agents immobiliaris. El lloc web creat es pot utilitzar per acceptar enviaments de propietat de forma gratuïta, per una quota o per a una opció de subscripció recurrent amb pagaments mitjançant Paypal. Una traducció habilitada per a la geolocalització, que respon completament & Tema llest RTL amb opcions de presentació de diapositives de propietat i pàgines d’error i 404 testimonis.

Més detalls & descàrregues

Espais reals

RealSpaces

Un tema immobiliari que s’adapta als llocs web corporatius i empresarials. La funció de llistats de pagament habilitats per Paypal, la galeria Isotope, un control lliscant revolucionari, la gestió d’agents front-end i la presentació de propietats, la cerca per filtre, la possibilitat d’estalviar cerques, afegir i comparar propietats formen part del paquet d’aquest tema..

Més detalls & descàrregues

Casa Javo

JavoHouse

Javo House és un tema de WordPress immobiliari de primera qualitat amb sistemes de presentació frontal i sistemes de gestió d’agents existents. A més, el tema està integrat amb Paypal i ofereix suport per a Google Maps. Aquest tema té 7 estils de llistats i 3 pàgines de propietats estilitzades de manera diferent.

Més detalls & descàrregues

Estat real

Béns immobles 6

Tema flexible de WordPress dissenyat per ajudar a mostrar immobles. Es tracta d’un tema optimitzat per a motors de cerca amb enviament frontal, suport de complements dsIDXpress, pells il·limitades i opcions de fons.

Més detalls & descàrregues

Ciutat natal

Ciutat natal

Una solució elegant per a negocis immobiliaris en línia. Igual que amb els temes anteriors, aquest admet la presentació de propietats de portada i el paquet del tema ve carregat amb un control lliscant de propietats i mapes de propietats amb marcadors elegants. Tema optimitzat del motor de cerca amb dissenys de caixa i amplada completa.

Més detalls & descàrregues

Brillantor

llustre

Igual que el tema anterior, aquest també té un gran nombre de funcions com a part del seu arsenal; però a diferència de l’anterior, aquesta se centra exclusivament en els llocs web de béns immobles. Luster posseeix nombroses plantilles de pàgina, compatibilitat WooCommerce i Paypal, suport MailChimp, filtres de cerca avançats construïts amb codi optimitzat per a motors de cerca..

Més detalls & descàrregues

Casa

Casa

Casa permet als visitants reservar, llogar i comprar béns immobles. Compta amb un sistema de reserva alimentat per WooCommerce, està preparat per a WPML i es pot utilitzar també per a llistats de productes i serveis..

Més detalls & descàrregues

Finca completa

FullEstate

Full State és un tema net i elegant que es pot utilitzar per a propòsits a part de llocs immobiliaris. Funcionaria per a llocs web de negocis i de cartera. A part de la norma per a temes immobiliaris, Full Estate té diverses variacions de pàgina d’inici, 8 pells per defecte i 4 estils de disseny.

Més detalls & descàrregues

Realsit

ealSite

Realsite té algunes característiques força impressionants, a part de les que es troben en temes immobiliaris normals. Proporciona accés a estadístiques de cerca i propietat. Realsite té un enfocament monetari fort i s’anuncia com a escalable, de manera que funcionaria també amb un lloc web gran.

Més detalls & descàrregues

Llars reals

realhomes

Aquest és el tema immobiliari més venut de WordPress a ThemeForest. La fitxa de propietats es pot presentar en estils de graella i senzills. Real Homes es carrega amb enviament de propietats de primera línia, cerca avançada de propietats i integració de Paypal.

Més detalls & descàrregues

HomeQuest

homeQuest

Creat per Templatic, aquest tema es basa en un tema de directoris populars que van crear en el passat. HomeQuest porta un potent sistema de gestió de continguts. HomeQuest ofereix opcions de monetització útils, cobertura global i una versió de tema infantil.

Més detalls & descàrregues

CitiLights

Llum de llum

CitiLights inclou la presentació de front-end, la integració de Google Map, la compatibilitat del complement IDX i les funcions de subscripció de membres. Aquest tema és adequat per a empreses / agències de vendes i lloguers d’immobles que busquen una plataforma en línia per ajudar a ampliar la seva base de clients.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map