5 bedste kalender plugins til WordPress

Opbygning af et WordPress-sted er en progressiv proces. Du skal altid være på udkig efter nye funktioner og forbedringer, der kan fremdrive dit brand til toppen.


En bestemt funktion, som du ikke altid finder på WP-drevne websteder, er en online kalender. Typisk bruges de til online booking og begivenhedsstyring, men du kan også drage fordel af kalenderplugins til spredning af meddelelser. Naturligvis kan de også tilføjes for deres æstetiske værdi.

Som altid skal du være ekstra forsigtig, når du integrerer nye plugins på dit WordPress-sted. Når det er sagt, her er en liste over de fem bedste kalenderplugins, deres funktioner, og hvorfor du skal bruge dem:

1. Begivenhedskalenderen

site: http://wp-events-plugin.com/ – Pris: Gratis / $ 75 for 1 websted

Med hensyn til funktionalitet og alsidighed er begivenhedskalenderen og begivenhedsadministrator stort set på niveau. Den største forskel er, at Event Manager har mere detaljerede begivenhedsregistrerings- og bookingfunktioner uden behov for tilføjelser.

Tilføjelse af en begivenhed med Event Manager involverer lignende trin med Begivenhedskalenderen. Bortset fra det samme menulayout er deres grænseflader for redigereren også næsten nøjagtigt ens.

For at få vist en kalender på en side skal du bruge en kortkode, der ligner: [events_calendar full = ”0” long_events = ”1”]. For mere information om Event Manager-kortkoder og hvordan de bruges til at konfigurere din kalender, kan du henvise til denne vejledning fra deres officielle hjemmeside.

Bemærkelsesværdige funktioner:

 • Gratis gentagne begivenheder – Event Manager giver dig mulighed for at indstille tilbagevendende begivenheder uden at skulle betale for premium-versionen.
 • Bookingspanel – En anden fordel ved Event Manager er det indbyggede kontrolpanel. Dette giver dig mulighed for at overvåge og administrere alle begivenhedsbookinger på et enkelt sted.
 • Dyb tilpasning – Endelig har Event Manager et væld af indstillinger, der giver dig mulighed for at konfigurere, hvordan din kalender fungerer og ser ud. Alt fra billedstørrelser til indsendelsesmeddelelser kan redigeres helt fra ‘Begivenheder’ > ’Indstillinger ‘.

3. Simpel kalender

site: time.ly/ – Pris: Gratis / $ 9 pr. Måned for Pro-version

Blandt alle kalenderplugins, der er inkluderet på denne liste, har All-in-One Event Calendar af Time.ly den mest intuitive og brugervenlige interface. Dette er takket være, hvordan indstillingerne præsenteres. Alt er opdelt i tre faner: Visning af begivenheder, Tilføjelse / redigering af begivenheder og Avanceret.

Under fanen Visning af begivenheder får du konfigureret alt, der er relateret til din kalenders udseende. Dette inkluderer standardkalendervisninger, ordindpakning, indholdsfiltrering og så videre. Det er også værd at bemærke, at du blot kan tilslutte et kalendertema gratis ved at gå til ‘Begivenheder’ > ‘Kalendertemaer.’

Desuden kan du finjustere udseendet på din kalender ved at gå til ‘Begivenheder’ > ‘Kalender-temaindstillinger.’ Nogle af de tilgængelige indstillinger inkluderer kalenderens baggrundsfarve, basisskriftstørrelse, knapudseende og så videre.

Bemærkelsesværdige funktioner:

 • Visual Fidelity – gør det let for brugerne at justere kalenderens udseende uden at skrive en enkelt kodelinje.
 • Widget-skaberen – I tilfælde af at du har et eksternt websted, der ikke bruger WordPress, kan du bruge Widget Creator til at generere en simpel indlejringskode. Du kan lære mere ved at henvise til deres brugervejledning her.
 • Tilføjelser Ons – tilbyder også nogle nyttige tilføjelser som Twitter-integration, udvidede visninger og CSV-import.

5. Bookingkalender

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map