5 lette måder at tage backup af / migrere din WordPress-blog med plugins

Hvis du driver en WordPress-blog, skal du udvikle beredskabsplaner, der bevarer dens kontinuitet. Så awesome som WordPress er som en site-building platform, det er sårbar over for fejl og hacks, der kan sætte dit websted ned på et øjeblik.


Derfor skal du også være ekstra forsigtig med, hvad du integrerer på dit websted, regelmæssigt oprette sikkerhedskopier af dine data.

I dag tilbyder masser af administrerede WordPress-hostingfirmaer betalte backup-løsninger med nyttige fordele – fra automatisering til prioriteret kundesupport. Hvis du har budgettet for sådanne tjenester, kan du lige så godt lade dem hjælpe dig med at sikre dit websted.

Ellers skal du læse videre og lære værktøjer og trin til, hvordan du sikkerhedskopierer og migrerer dine WordPress-websteder.

Metode nr. 1: Brug af duplikator

Download plugin & Flere detaljer: WordPress.org/plugins/all-in-one-wp-migration/

Et andet højt vurderet plugin, du kan bruge til sikkerhedskopiering, ville være All-in-One WP Migration.

Som navnet antyder, har dette plugin alt hvad du behøver for at oprette kopier af dit WordPress-websteds data.

Ved installation skal du bare gå til dit WordPress-dashboard og navigere til ‘All-in-One WP Migration’ > ‘Eksporter’ for at starte værktøjet.

Før du går videre, er det værd at kontrollere afsnittet ‘Avancerede indstillinger’ for en liste over nyttige ekskluderinger af sikkerhedskopier. Med et enkelt klik kan du ekskludere eksport af spam-kommentarer, sende revisioner, temafiler, plugins og hvad du måtte betragte som unødvendigt til fremtidig brug.

Når du er tilfreds med dine indstillinger, skal du klikke på knappen ‘Eksporter til’ for at afsløre dine lagervalg. Dette inkluderer eksport til en lokal fil, Dropbox, OneDrive og via FTP.

Med den gratis version af All-in-One WP Migration kan du kun eksportere dit websteds sikkerhedskopi til en lokal fil. Alle de andre indstillinger, herunder Dropbox, Google Drive, Amazon S3, OneDrive, Box og FTP kræver, at du køber en udvidelse.

For at begynde at eksportere med din gratis plan skal du klikke på ‘File’ og vente på, at popup’en er afsluttet.

Efter afslutningen kan du downloade dit websteds sikkerhedskopi direkte eller klikke på ‘Luk’ for at gemme det på din webserver lige nu. Bare husk, at du har brug for en kopi af din sikkerhedskopi på et andet sted end dit websted. Hvis du gør det til en vane at gemme dem på din webserver, er de lige så sårbare som dit websted, når det kommer til cyberangreb og problemer på serversiden.

Du skal være i stand til at finde en liste over dine sikkerhedskopier ved at gå til ‘All-in-One WP Migration’ > ‘Sikkerhedskopier’ fra dit WordPress-dashboard.

På denne side kan du downloade, slette eller gendanne en af ​​dine sikkerhedskopier ved at klikke på den tilsvarende knap til højre.

Hvis du eksporterede dit websteds data til en ekstern cloud-oplagringsplatform, kan du gendanne dem ved at gå til ‘All-in-One WP Migration’ > ‘Importere’. Klik på ‘Importer fra’ og vælg den service, du brugte.

Ud over kompatibilitet med tredjeparts cloud-lagringstjenester leveres premium-versionen af ​​All-in-One WP Migration også 24/7 kundesupport.

Metode nr. 3: Brug af Dropbox Full Backup

Download plugin & flere detaljer: WordPress.org/plugins/backup/

Med udgangspunkt i antallet af aktive installationer og konsekvent høje vurderinger er det sikkert at antage, at BackupGuard er et af de mest pålidelige plugins til at oprette sikkerhedskopier af websteder.

Det fungerer ved at integrere en dynamisk backup-grænseflade lige i dit WordPress-dashboard.

Ved installation og start af plugin kan du straks starte backup-proceduren ved at klikke på knappen ‘Backup’ fra hovedpluginsiden.Dette giver dig to sikkerhedskopieringsmuligheder: en komplet sikkerhedskopi af webstedet eller en brugerdefineret sikkerhedskopi, hvor du kan vælge, hvilke elementer der gemmes.Hvis det lykkes, skal du være i stand til at se din nyoprettede sikkerhedskopi på listen BackupGuard. Her kan du gendanne, slette eller downloade din sikkerhedskopi ved at klikke på knapperne til højre.En anden i grænsefladen, du skal vide om, er knappen ‘Import’. Ved at vælge ‘Import’ kan du nemt uploade en sikkerhedskopi til BackupGuard, så længe den ikke er større end 128 megabyte. Hvis din fil overskrider denne grænse, skal du uploade den manuelt via FTP til det angivne sted.

Når du går hen til fanen ‘Indstillinger’, kan du ændre et par ting, f.eks. Filplaceringer, der skal ekskluderes, sikkerhedskopieringsdestination, AJAX-anmodningsfrekvens og genindlæse tilbagekald.

BackupGuards profunktioner inkluderer automatiske sikkerhedskopieringer, e-mail-meddelelser, 24/7 nødstøtte og direkte integration med cloud-lagringstjenester. I tilfælde af at du ønsker en migration på stedet, er de også villige til at gøre alt det tunge løft for dig.

Metode nr. 5: Brug af UpdraftPlus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map