5 millors complements del calendari per a WordPress

La creació d’un lloc de WordPress és un procés progressiu. Sempre heu d’estar al corrent de noves funcions i millores que puguin impulsar la vostra marca fins a la part superior.


Una característica particular que no sempre trobeu als llocs alimentats per WP és un calendari en línia. Normalment s’utilitzen per a la reserva en línia i la gestió d’esdeveniments, però també podeu aprofitar els complements del calendari per difondre anuncis. Per descomptat, també es poden afegir pel seu valor estètic.

Com sempre, heu de tenir molta cura a l’hora d’integrar nous complements al vostre lloc de WordPress. Dit això, aquí teniu una llista dels cinc principals plugins del calendari, les seves funcions i el perquè els heu d’utilitzar:

1. El calendari d’esdeveniments

Lloc: http://wp-events-plugin.com/ – Preu: Gratuït / 75 $ per 1 lloc

En termes de funcionalitat i versatilitat, el Calendari d’esdeveniments i el Gestor d’esdeveniments són gairebé iguals. La diferència principal és que el Gestor d’esdeveniments té funcions de registre i reserva d’esdeveniments més elaborades sense necessitat de complements.

Afegir un esdeveniment amb Event Manager implica passos similars amb el Calendari d’esdeveniments. A banda de la mateixa distribució del menú, les seves interfícies per a l’editor també són gairebé exactes.

Per mostrar un calendari en una pàgina, haureu d’utilitzar un codi curt similar a: [events_calendar full = “0” long_events = “1”]. Per obtenir més informació sobre els dreceres d’events i com utilitzar-los per configurar el calendari, podeu consultar aquesta guia des del lloc web oficial.

Característiques destacables:

 • Esdeveniments recurrents gratuïts – Event Manager us permet establir esdeveniments recurrents sense haver de pagar la versió premium.
 • Tauler de reserves – Un altre avantatge del Event Manager és el tauler de reserves integrat. Això permet supervisar i gestionar totes les reserves d’esdeveniments en una única ubicació.
 • Personalització profunda – Per últim, el Gestor d’esdeveniments té un munt de configuracions que us permeten configurar el funcionament del calendari. Tot, des de la mida de la imatge fins als missatges de la tramesa, es pot modificar completament des dels “Esdeveniments” > “Configuració.”

3. Calendari senzill

Lloc: time.ly/ – Preu: Gratuït / 9 dòlars mensuals per a la versió Pro

Entre tots els complements de calendari inclosos en aquesta llista, el calendari d’esdeveniments All-in-One de Time.ly té la interfície més intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Això és gràcies a la presentació de la configuració. Tot es divideix en tres pestanyes: Visualització d’esdeveniments, addició / edició d’esdeveniments i avançat.

A la pestanya Visualització d’esdeveniments, haureu de configurar tot el relacionat amb l’aparença del vostre calendari. Inclou les visualitzacions predeterminades del calendari, l’embolcall de paraules, el filtratge de contingut, etc. També convé remarcar que només podeu connectar gratuïtament un tema del calendari si aneu a “Esdeveniments” > “Temes del calendari.”

A més, podeu afinar l’aparença del vostre calendari si aneu a “Esdeveniments” > “Opcions del tema del calendari.” Alguns dels paràmetres disponibles inclouen el color de fons del calendari, la mida de la font de la base, l’aparença del botó, etc..

Característiques destacables:

 • Fidelitat visual – És fàcil que els usuaris puguin ajustar l’aparença del calendari sense escriure ni una sola línia de codi.
 • Creador de widgets – En cas que teniu un lloc extern que no utilitza WordPress, podeu utilitzar el Widget Creator per generar un simple codi d’incrustació. Podeu obtenir més informació fent referència a la guia d’usuari aquí.
 • Complements – Ly també ofereix alguns complements útils com la integració de Twitter, visualitzacions esteses i la importació de CSV.

5. Calendari de reserves

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map