7 tip til reduktion af WordPress-databasestørrelse

Alvorligt med at fremskynde dit WordPress-hostede websted?


Så har du sandsynligvis afskallet penge til et rodfrit design eller koder, der reducerer indlæsningstiden på dit websted.

Og hvis du er noget som den typiske webmaster, fortærer du ivrigt regneark, ebøger og webinarer, der lærer dig at øge webstedshastigheden.

Men det viser sig, at du muligvis ikke har brug for at heste noget dej op.

Hvorfor spørger du?

Fordi reducere størrelsen på din WordPress-database kan reducere dit websteds indlæsningstid markant og forbedre dets hastighed.

Det er ingen hemmelighed, at søgemaskiner giver stor betydning for webstedshastigheden, og at dit websteds indlæsningstid kan påvirke dine søgerangeringer i en lille procentdel. Dette betyder ikke specifikt, at et hurtigere websted vil øge din placering, men det hjælper crawlere med at få adgang til dine websider let og give en bedre brugeroplevelse til besøgende.

Og jo større din WordPress-database er, jo mere tid kan det tage at gengive sider for dem, der besøger dit websted. Så det er vigtigt for dig at rense din WordPress-database og reducere dens størrelse. Over tid kan din database have ubrugte poster, overflødige poster og tabeller, som du sikkert kan fjerne uden at påvirke andre elementer på dit websted. Dette vil hjælpe med at fjerne belastningstiden på din server og forbedre ydelsen på dit websted.

Er du nysgerrig efter, hvordan du reducerer størrelsen på din WordPress-database? Det følgende er syv trin til at reducere WordPress-databasestørrelse, der kan bruges øjeblikkeligt:

1. Slet uønskede plugins

1

Vidste du, at der er over 20.000 WordPress-plugins? Den lethed, hvorpå du kan installere et plugin, er en velsignelse og en forbandelse på samme tid. Din database vil altid lide af plugin-opblæsning, da hvert plugin, selv når det er deaktiveret, tilføjer mere kode til WordPress at indlæse.

Så gør din database og dit websted en favorit, og slet alle de plugins, du ikke har brugt på et stykke tid. Dette kan let gøres gennem pluginsektionen i dit WordPress-dashboard.

2. Slet spam-kommentarer og uønskede koder

2

Der skal være kommentarer og indlæg i din spam- og papirkurvmappe: dette er den unødvendige rod, du skal fjerne. Du skal også slette eventuelle indlægsrevisioner, der blev efterladt som udkast og nye indlæg blev offentliggjort i stedet.

Du kan bruge WP-optimere plugin til at få jobbet gjort med et enkelt klik. På samme tid kan du bruge Rene indstillinger for WordPress-plugin til at finde ubrugte tabeller i din database og også rense dem.

3. Brug MySQL-forespørgsler

Akismet-plugin øger databasestørrelsen i mange tilfælde på grund af tabellen kaldet wp_commentmeta. Installer WP db manager plugin > kør følgende to forespørgselsindstillinger – de kan udføres fra WordPress-dashboard (men kør hver af dem separat):

SLET FRA wp_commentmeta WHERE comment_id NOT IN (VÆLG comment_id FROM wp_comments);
SLET FRA wp_commentmeta HVOR meta_key LIKE ‘% akismet%’;

Din WordPress-installation er muligvis en smule anderledes, så glem ikke at kontrollere dit bordnavn, før du anvender ovenstående spørgsmål. De følgende SQL-forespørgsler er også nyttige til at reducere databasestørrelse:

SLET FRA wp_postmeta HVOR meta_key = "_edit_lock";
SLET FRA wp_postmeta HVOR meta_key = "_edit_last";

4. Komprimere billeder

4

Komprimering af dine billeder kan reducere mængden af ​​data, der findes i din database, meget. Du kan bruge gzip-komprimering til at reducere størrelsen på tekstbaserede ressourcer som CSS, JavaScript og HTML.

Du kan også bruge WP Smush.it-plugin, der komprimerer billeder, når du uploader nye til mediebiblioteket ved at strippe metadata fra JPEG’er, konvertere GIF’er til indekserede PNG’er, strippe de ubrugte farver fra indekserede billeder og optimere JPEG-komprimering. WP Smush.it kører roligt bag kulisserne.

5. Sluk for automatisk Gem

WordPress gemmer de ændringer, du foretager i indlæg hvert 2. minut, og gemmer dem som revision. Alle revisioner af et enkelt indlæg gemmes som separate poster i databasen, hvilket gør databasen drastisk stor.

Hvis du skriver lange indlæg, er det en levedygtig løsning at slukke for funktionen automatisk gemt. Føj følgende kode til din features.php-fil mellem lukning og åbning af php-tags:

funktion deaktivereAutoSaveCompletely () {
wp_deregister_script (autogem ‘);
}
add_action (‘wp_print_scripts’, ‘deaktiverAutoSaveCompletely’);

6. Optimer WordPress-databasen

Databasen er det sted, hvor alt er gemt: kommentarer, indstillinger, sider, indlæg, plugins og koder. En oppustet database betyder, at hver gang en side genindlæses, kan det tage længere tid, før informationen findes og vises.

Derfor skal du optimere din database. Brug af WP-DB manager eller WP optimer plugin er en fantastisk måde at gendanne, reparere, optimere og sikkerhedskopiere din database på.

7. Brug cache-plugins

Cache-plugins som W3 Total Cache opretter en statisk version af dine sider til første gangs besøgende. Så der er adgang til databasen for at generere din side, når nogen besøger den for første gang.

Med et cache-plugin gemmes den genererede side på serveren, så når en bruger besøger en side for næste gang, genereres den samme side og databasen kaldes ikke ind.

Gør følgende for at optimere din WordPress-database. Du vil se øjeblikkelige resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map