8 millors complements de compartició social per a WordPress

Cada cop són més els negocis que intenten connectar-se als seus clients a través de les xarxes socials. I per què no ho farien? És una molt bona oportunitat per a qualsevol negoci en línia en expansió per ampliar el seu abast. Mirem què ha de dir l’informe de la indústria de màrqueting de mitjans de comunicació social,


 • El 92% dels venedors creuen que les xarxes socials són importants per a les seves empreses, fins al 86% de l’any passat.
 • El 89% dels venedors de xarxes socials vol saber quines tàctiques i tècniques es poden utilitzar per impulsar més participació als seus llocs web des de les xarxes de xarxes socials.
 • Un aclaparador 97% dels venedors utilitzen màrqueting de xarxes socials.

Segons l’enquesta, els cinc principals beneficis del màrqueting social són els següents,

 • Exposició augmentada
 • Increment del trànsit
 • Lectors lleials
 • Marketplace Perspectiva
 • Generació de plom

Si no esteu convençuts de la importància de les xarxes socials i del seu paper en el vostre negoci, haureu de llegir aquest informe. Aporta una bona visió. Ara, per a aquells que utilitzeu WordPress com a plataforma per a l’entrega de contingut a les masses en línia, us indicaré en la direcció dels millors complements per compartir el vostre contingut a totes les principals plataformes de xarxes socials..

# 1 Monarca

Monarca Creat per Elegants Temes, Monarch és un complement de compartició social molt ben dissenyat. El complement és intuïtiu, els botons de compartició social es poden afegir a les barres laterals, per sobre / per sota del contingut, fly-in, pop-up i en suports. També podeu establir un retard per a les opcions de compartició d’estil emergent i emergents, activar les opcions de compartir una vegada que un visitant arriba al final del contingut de la pàgina o activar-lo una vegada que el visitant es desplaci per una part significativa de la pàgina..

Monarch pot activar les opcions de compartir després que un visitant comenti al seu lloc web, després de realitzar una compra o després d’un període d’inactivitat per part del visualitzador. Monarch ofereix opcions per compartir 40 xarxes socials diferents amb facilitat de personalització i 8 opcions d’ubicació diferents.

Amb les estadístiques que proporciona aquest fantàstic complement, podeu supervisar i fer el seguiment dels mètodes més efectius de desenvolupament de les xarxes socials després de acumular i acumular accions socials.

Més detalls & descàrregues | Amb un preu de 14 dòlars, aquesta tarifa la converteix en una opció molt temptadora als meus ulls.

# 3 Deux social final

UltimateSocial

Es tracta d’un complement de compartició social multilingüe, sensible i de resposta ràpida, amb opcions de control de color. El complement és compatible amb Easy Digital Downloads, Aesop Story Engine, WooCommerce, JigoShop i Visual Composer.

Ultimate Social Deux promet temps de càrrega ràpida per als seus botons de participació, de manera que funciona sense alentir la velocitat de càrrega del vostre lloc web. Proporciona una solució elegant i eficient amb disposicions per a 10 xarxes socials. El color, la mida, l’aspecte i la col·locació dels botons de compartició social es poden personalitzar per adaptar-se a les vostres necessitats específiques.

Més detalls & descàrregues | La versió gratuïta està disponible i la versió de pagament té un preu de 10 dòlars per lloc; Els pagaments anuals dels mateixos són necessaris per a suport continuat i actualitzacions.

# 5 Bar social flotant

FloatingShareBAr

Una senzilla barra de compartició social flotant per al vostre lloc web de WordPress creada per la gent brillant de WPBeginner. Aquesta barra de compartiment flotant es pot afegir a les teves publicacions, pàgines i altres tipus de publicacions.

Una barra de compartició realment lleugera que no afecta gaire els temps de càrrega del vostre lloc. Aquest complement és força intel·ligent, els seus scripts no es carreguen només quan un visitant mou el cursor a la barra de compartició. El que es veu d’una altra manera és una rèplica de la barra de compartir que no s’afegeix al temps de càrrega del lloc. D’acord amb la seva política mínima, només s’inclouen cinc xarxes socials: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter i Google+.

Una interfície d’arrossegament i desplegament per controlar l’aparició d’opcions de compartició social al vostre lloc i una caixa de meta per desactivar el complement en publicacions o pàgines específiques. Aquest complement es va desenvolupar amb finalitats internes i s’utilitza en WPBeginner, List25 i SteadyStrength.

Més detalls & descàrregues | Gratuït amb opció de complements de pagament

# 7 Social Media Ploma

SocialMediaFeather

Un complement lleuger de WordPress que ajuda a afegir opcions de compartir i a seguir les opcions a les publicacions del vostre lloc web, als tipus de publicacions específics i a determinades pàgines. Aquest complement no utilitza Javascript, de manera que qualsevol càrrega sobre la velocitat de càrrega del vostre lloc és mínima.

Podeu presentar-lo a qualsevol pàgina o desactivar-la a qualsevol pàgina afegint codis drecers als camps personalitzats. Una solució senzilla i elegant per resoldre tots els percentatges de compartició social del vostre lloc web.

Més detalls & descàrregues | Gratuït

A més dels vuit connectors esmentats, hi ha algunes altres opcions que vulgueu consultar!

 • Digg Digg
 • Shareaholic 
 • Cunjo
 • Afegeix-ho
 • Flamarada
 • Comparteix això

Consulteu la meva ressenya detallada sobre GetSocial, un complement de freemium social sharing per WordPress i una petita xerrada amb el seu conseller delegat, Joao Romao.

La vostra millor opció

Un complement gratuït que no alenteixi el vostre lloc web és probablement la millor opció per a la majoria de llocs de WordPress, tot i que quan les coses augmentin, un bon tauler d’estadístiques per trobar el contingut més atractiu socialment resultarà útil..

Alguns dels complements socials gratuïts inclouen estadístiques bàsiques de compartició per ajudar al seguiment de les accions socials i això hauria de resultar suficient per a la majoria de llocs. Però, fins i tot si haureu de decidir anar a buscar un complement premium, no són especialment costosos i poden valdre la pena cada vegada més a la llarga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map