Et indholdsstyringssystem (CMS) som WordPress er som en slikbutik for begyndere. Der er et udvalg af elementer, som du nemt kan blande og matche sammen – fra temaer, der giver dit websted et smukt look til plugins, der hurtigt integrerer forskellige funktionaliteter. Du skal bare finde de rigtige stykker, der vil nå dine online mål og give en værdifuld oplevelse til din målgruppe.


Væsentlige WordPress-plugins

Når det kommer til plugins, er der over 47.000 valg tilgængelige fra WordPress-biblioteket. Disse plugins kan hjælpe dig med at integrere funktionaliteter såsom online shopping, booking og opt-ins. Du kan endda krydre dit websteds design ved hjælp af landingssidebyggere, karrusellister og videobakgrund.

Men inden du bliver ophidset, skal du installere et par plugins, der kan sikre ydeevne, sikkerhed, salgbarhed og tilpasbarhed på dit websted. Vær opmærksom på, at opbygning af et WordPress-websted er forbundet med risici, især da du er nødt til at sammensætte en masse bevægelige dele.

Uden videre, nedenunder er ni must-have WP-plugins, du skal installere med det samme.

1. Wordfence Security

WordPress kan være begyndervenlig, let at lære, fleksibel og enkel at bruge, men det er langt fra perfekt. For det første er det ikke nødvendigvis den mest sikre platform derude.

Tidligere er nogle WordPress-websteder blevet offer for alvorlige sikkerhedsbrud. Selvfølgelig er sikkerhedsspørgsmål ikke en stor ting for afslappede bloggere, der ikke ønsker at tjene penge på deres arbejde. Men for dem, der tjener til livets ophold gennem deres online bestræbelser, bør websikkerhed være deres højeste prioritet.

Med Wordfence Security kan du have alt hvad du har brug for for at beskytte dit websted uden at betale en krone. Efter installationen skal du blot gå til WordPress > Scan fra instrumentbrættet, og klik på “Start en Wordfence Scan”. Plugin udfører sit job automatisk og giver dig de anbefalede rettelser på få sekunder.

wordfence

Wordfence Security fungerer ved at scanne efter kendte problemer og angrebsvektorer såsom svage adgangskoder, defekte plugins og “HeartBleed” sårbarhed. Hvis sådanne problemer opdages, kan du kontrollere oversigten over scanningen for at se en liste over handlinger.

Scan

At køre en scanning regelmæssigt med den gratis version kan sikre dit websteds sikkerhed. Så længe du kun ser grønne “sikre”, “succes” og “udført” rapporter i scanningssammendraget, skal du have det godt.

Men for virksomheder som e-handelsvirksomheder og virksomhedswebsteder, skal du overveje at få den betalte version for øget sikkerhed. Husk, at du aldrig kan være for sikker, når det kommer til dine kunders data og din virksomheds omdømme.

Download og flere detaljer: updraftplus.com

 3. Akismet

En af ulemperne ved at bruge WordPress er den voldsomme kommentar spam fra beskidte marketingfolk. Denne praksis er typisk udført som en måde at snige sig tilbage på på dit websted og stjæle noget af din trafik. I nogle tilfælde gøres det for at udskyde en konkurrents websted eller som en “negativ SEO” -taktik.

Sikker på, du kan altid godkende eller slette kommentarer gennem det indbyggede kommentarsystem, men det kan tage en enorm mængde at gå den manuelle rute. Vær opmærksom på, at du også skal identificere og svare på legitime kommentarer, hvis du vil etablere et mere tilgængeligt brand.

Den gode nyhed er, at du kun behøver at installere Akismet for at slippe af med dine kommentarspam-problemer én gang for alle. Efter installationen filtrerer plugin automatisk spammy-kommentarer og forhindrer dem i at vises på dit websted.

Akismet

I tilfælde af at en kommentar blokeres ved et uheld, kan du altid manuelt gennemgå og godkende dem gennem Kommentarer afsnit.

Bortset fra spambeskyttelse tilbyder de betalte versioner af Akismet sikkerhedsfordele såsom daglig backup og scanning af malware. Disse funktioner er det dog ikke værd at få, da du allerede har UpdraftPlus og Wordfence Security.

Download og flere detaljer: yoast.com/wordpress/plugins/seo/

5. Live komponist

Selvom sideredigeringen af ​​WordPress er så let som at bruge enhver anden tekstbehandlingsapp, er den ikke intuitiv, hvad design angår – især for begyndere, der ikke har nogen viden om kodning. Men med en drag and drop-sideeditor som Live Composer, kan du tilpasse nøjagtigt, hvordan du ønsker, at hver side skal vises uden at skrive en enkelt kodelinie.

Gå til Pages for at aktivere Live Composer > Vælg alle sider, vælg en side, du vil redigere, og klik derefter på “Rediger i Live Composer.” Dette indlæser den valgte side og åbner Live Composer-interface.

For at tilføje nye elementer eller “moduler” på din side skal du bare klikke og trække et ikon fra hovedværktøjslinjen. Du kan frit tilføje alt fra bit af HTML-kode til opkald til handling (CTA) -knapper. Hvis du har brug for mere plads til moduler, skal du trække en anden container ind i området med sideindhold.

beholder

Vær opmærksom på, at du ikke kan aktivere Live Composer, når du tilføjer en ny side. Du skal enten vælge en eksisterende side eller gemme et kladde til en ny side først. Når du er gemt, kan du klikke på “Åbn i Live Composer” ved siden af ​​permalink. Husk også, at plugin ikke kan bruges til at redigere elementer, der er knyttet til dit tema, såsom widgetområdet til sidebjælken, sidefoden og header.

Download og flere detaljer: contactform7.com

7. WP Smush

Uanset om du har en online portefølje, fotograferingsblog eller online butik, har du brug for billeder for at øge dit websteds engagementfaktor. Desværre gør mange begyndere fejlen ved at bruge billeder, der er unødvendigt store. Som et resultat lider deres websteds præstation, og næsten halvdelen af ​​deres publikum forlader frustration.

Derfor har du brug for et billedkomprimeringsplugin som WP Smush for at ændre størrelsen på og optimere dine billeder automatisk. Bare installer plugin, gå til Medier > WP Smush, og klik på “Bulk Smush Now.”

hovedparten-smush

WP Smush kan også indstilles til at optimere nye billeder ved upload automatisk. Bare rulle ned til indstillingsafsnittet og markere “Smush my images automatisk ved upload.” Når den er aktiveret, behøver du aldrig at bekymre dig om, at billeder bremser dit websted igen. Plugin sørger for, at billeder ikke mister kvalitet ved komprimering, så fokuser bare på at lave godt skrevet og visuelt indhold.

hovedparten-smush-2

Download og flere detaljer: gndev.info/shortcodes-ultimate

9. WooSidebars

Med plugins som Live Composer, Shortcodes Ultimate og Kontaktformular 7 har du alt hvad du har brug for for at tilpasse indholdsområdet. Med WooSidebars kan du nu have fuld kontrol over alt på dit WordPress-websted.

WooSidebars er et simpelt plugin, der giver dig mulighed for at oprette et uendeligt antal sidebjælker til forskellige sider. I Udseende > Widgetområder, Du kan give et navn til dit nye widget-område samt en kort beskrivelse. Du kan også specificere betingelser for det nye widget-område, såsom de sider, de vil vises, taksonomivilkår og skabelonhierarki.

widget-område

For at bruge dit nye widget-område skal du sørge for at vælge en sidepanel, der skal erstattes i rullemenuen til højre. Glem ikke at indstille de relevante betingelser for, hvornår og hvor sidebjælken vises. For eksempel kan du vise en Google Maps-widget, der er centreret på din kontoradresse på siden “Om os”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me