Com afegir Google Calendar al vostre lloc web de WordPress

Els calendaris són eines útils per proporcionar informació de la comunitat, coordinar les activitats de l’equip, mantenir informats a tothom sobre els esdeveniments. Són una de les aplicacions més utilitzades a tots els dispositius.


Podeu afegir un calendari a qualsevol pàgina del vostre lloc web. Podeu introduir en aquest calendari esdeveniments importants que voleu fer un seguiment: partits de futbol, ​​aniversaris, reunions de clients, terminis per a la presentació de projectes. Si el calendari es comparteix amb un equip o comunitat, podeu actualitzar-lo amb esdeveniments que siguin d’interès per a l’equip o la comunitat: venda de garatges, festa d’oficines, orientació per a un nou membre de l’equip i esdeveniments similars. El calendari ajudarà a que els membres de la comunitat o els vostres lectors àvids estiguin protegits dels propers esdeveniments.

Un dels mètodes per afegir un calendari és mitjançant plugins. Aquest mètode també us ajudarà a personalitzar l’aparició del calendari fins a un cert punt. Un altre mètode per incorporar un calendari és afegir calendari de Google al vostre lloc web i actualitzar-lo amb els vostres propis esdeveniments. Com que la majoria d’usuaris d’internet ja utilitzen Google Calendar i coneixen la interfície, adoptarem aquest enfocament per al nostre propòsit.

Podeu desglossar aquesta instal·lació del calendari de Google en dues etapes,

  1. Generació d’un codi incrustat
  2. Afegint el vostre codi d’incorporació al lloc de WordPress

Generació de codi d’incorporació de Google Calendar

1. El primer que cal fer és integrar un calendari de Google amb el vostre lloc web. Podeu fer-ho accedint al calendari de Google al vostre navegador. Hauríeu d’obtenir una pantalla com la següent.

1 interfície de Google Calendar

2. A continuació, accedeix a un calendari públic. Accediu al menú desplegable que es mostra a “Altres calendaris” i, a continuació, seleccioneu Cercar calendaris interessants al menú.

2 Cercar calendaris interessants

A la pantalla apareixerà una llista de calendaris interessants. Seleccioneu qualsevol calendari interessant subscrivint-lo. Per un capritx, vaig escollir “Festes ortodoxes”. Podeu previsualitzar el calendari abans de subscriure-us. I podeu triar tantes coses com vulgueu i totes estaran incrustades al vostre calendari. Però per a aquest tutorial, comencem amb un.

5 Subscripció a calendaris ortodoxos

3. Un cop seleccionat un calendari per incrustar, feu clic a Torna al calendari a la part superior de la pantalla. Veureu el vostre propi calendari amb el calendari de les festes ortodoxes incrustat al mateix.

11 Calendari incrustat

Afegint codi incrustat al vostre lloc de WordPress

Passem a la segona etapa en què l’acció passa al lloc de WordPress. Heu d’incorporar el calendari al vostre lloc web. Si ja teniu un Google Calendar on es mostren dates i hores, la manera més senzilla de compartir-lo amb els membres de l’equip és incrustar-lo al vostre lloc.

1. Per a això, obriu una pàgina nova des del vostre administrador de WordPress. Feu clic a Edita i escolliu la versió de text de la pàgina.

Ara, torneu al vostre calendari i feu clic a Configuració del calendari al costat esquerre.

9 Pantalla de codi incrustat

Observeu la cadena de codi que hi ha a la caixa petita del costat dret? (vegeu les fletxes vermelles del gràfic anterior)

2. Copieu aquest codi i torneu a la pàgina nova que heu obert i enganxeu-la.

Tingueu en compte també que hi ha una opció per personalitzar el calendari. Podeu fer clic i triar la configuració que més us agradi. Les opcions de personalització són força bàsiques i no són tan àmplies com les que ofereixen els plugins o en la mesura que requereixen els grans llocs web.

10 Pàgina titulada amb codi

3. Desa la pàgina fent clic a Desa, actualitza o publica. Suposant que el tema respongui, tot ha de funcionar bé.

Podeu afegir el mateix codi a un giny de text en diferents pàgines i en els marcadors de widget segons el vostre tema.

12 (1)

Ara el lloc web mostrarà el vostre calendari amb totes les dates i esdeveniments importants incrustats al mateix.

Esdeveniments de Google Calendar

Un altre mètode per incrustar el vostre calendari és descarregar plugins i utilitzar-los per personalitzar els vostres calendaris. Google Calendar Events és un d’aquests complements. Aquest complement respon i pot visualitzar esdeveniments en format de quadrícula o llista de mensualitat, fins i tot des del dispositiu mòbil. Es poden combinar diversos calendaris en una sola pantalla. La visualització de contingut d’esdeveniments es pot personalitzar amb etiquetes senzilles i sense l’ús de codi.

Podeu accedir a calendaris públics amb l’ajuda del complement. Es poden personalitzar esdeveniments recurrents, caixa de cerca d’esdeveniments, formats de data i hora i esdeveniments especials.

Aquest complement esborrarà amb la necessitat d’una funció de gestió d’esdeveniments independent.

13

Una versió premium de Google també està disponible. Aquesta versió utilitza una connexió segura entre Google i el vostre lloc web. Es poden utilitzar molts formats de visualització per incloure fitxers adjunts, informació del convidat o organització d’esdeveniments. Les actualitzacions són automàtiques.

Tenir un calendari incrustat al vostre lloc web és la manera més fàcil i ràpida de mantenir informats els membres de l’equip o la comunitat sobre esdeveniments importants o propers. Ajudarà a gestionar esdeveniments des d’un mateix lloc. Proveu-ho i comproveu com un calendari incrustat facilita les coses sincronitzant tots els vostres esdeveniments en una pantalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map