Com aturar els spammers al vostre lloc de WordPress

El correu brossa pot esdevenir un problema realment gran quan utilitzeu un lloc web o un blog de WordPress. Fins i tot en circumstàncies normals, sense intentar popularitzar el vostre bloc, el vostre lloc web pot rebre trànsit de bots automatitzats, rascadors i rastrejadors..


Gairebé el 61,5% del trànsit web no és humà a partir del 2013. Aquest component de trànsit no humà, com a percentatge del tràfic web total, només augmenta.

Així, el creixement del trànsit no humà supera el creixement del trànsit orgànic dels humans reals que naveguen per la xarxa. Els bots web són molt més fàcils de crear que mai i, per tant, sembla que el correu brossa augmenta en funció del temps.

Sense una contra eficàcia de mesures automatitzades, el tractament de correu brossa requereix temps, molest i dolorosament lent.

Solucions gratuïtes Anti Spam

WP Spam-Shield Anti Spam

 • Funciona amb tots els complements populars del formulari de contacte, la subscripció i els complements de WooCommerce.
 • Protegeix contra el correu brossa i el correu brossa
 • Funciona amb JS / Cookies Anti-Spam Layer i Cookies Anti-Spam Layer
 • Defensa el lloc parcialment contra les injeccions SQL i les vulnerabilitats XSS
 • Promet zero falsos positius
 • Hi ha cua de correu brossa i tracta de correu brossa, abans que arribi a la base de dades de WordPress
 • També deté el correu brossa de registre

Abella Antispam

 • Diferencia els IP Spam i els comentaristes autoritzats
 • El complement no requereix registre per a l’ús i no emmagatzema cap dada personal
 • El registre és opcional
 • El complement permet la supressió automàtica del correu brossa i el bloqueig selectiu del país
 • Permet només comentaris en un idioma
 • Gratuït fins i tot per a projectes comercials

Akismet

Per defecte, el protector de correu brossa de tots els llocs de WordPress. El complement proporciona una excel·lent solució sense cap cost.

 • L’auto revisa tots els comentaris i filtra el correu brossa, tot i que encara heu de moderar els vostres comentaris de tant en tant
 • L’historial de cada comentari està disponible i permet que l’usuari comprovi si Akismet ha capturat / esborrat els comentaris o si s’ha marcat spam / no enviat per moderador
 • Eliminar la funció per desfer-se del correu brossa, eficaç per al pitjor spam
 • Funciona en 42 idiomes

Per a un lloc web no comercial i fins i tot llocs web comercials amb trànsit mitjà, una de les tres solucions anti-spam anti lliurement disponibles serà certament suficient. Per exemple, molts llocs només necessiten Akismet per evitar el correu brossa. Però el pla gratuït d’Akismet té una capacitat de 50.000 comprovacions de correu brossa de comentaris i, més enllà dels 50.000 controls de correu brossa disponibles per a cada mes, haureu de subscriure’t al pla Plus que comença a 5 dòlars al mes..

Anti-Spam per Clean Talk

CT Anti-Spam

Actualment, la majoria de llocs de WordPress utilitzen Akismet per defecte, ja que forma part de totes les instal·lacions de WordPress. Hi ha 3 eines de correu brossa gratuïtes que m’agraden i que preferiria utilitzar que una solució anti-spam no premium. Però, a 8 dòlars anuals, per tenir una protecció completa contra el correu brossa, aquest complement ofereix un gran valor. Aquest servei de protecció contra correu brossa rep diàriament entre 1,5 i 2 milions de sol·licituds de revisió de correu brossa, dels quals el 99,8% es considera spam.

CleanTalk és un servei basat en núvol dissenyat per aturar comentaris de correu brossa, registres de correu brossa, correu brossa a través de formularis de contacte i correu brossa creat pels trackbacks. A banda d’això, el complement també elimina les ordres de correu brossa, el correu brossa als ginys i les subscripcions de correu electrònic de correu brossa.

Aquest senzill complement detecta i atura el correu brossa sense cap CAPTCHA ni amb altres tècniques de prova humana / bot basades en matemàtiques. El mateix passa amb els complements gratuïts anti-spam, tot i que requereixen un grau més alt de moderació d’administració, que costa temps. Aquests controls anti spam no molesten els visitants i arruïnen tota l’experiència de l’usuari. La gent és molt més probable que deixi un comentari al vostre lloc web sense múltiples comprovacions anti-spam no doloroses.

Els complements spam han de funcionar en conjunt amb altres complements.

Anti-Spam funciona gairebé amb tots els complements de forma de WordPress. El complement funciona perfectament amb el formulari de contacte 7, el formulari de contacte de Jetpack, el formulari de contacte ràpid i ràpid, els formularis Ninja, les pàgines de destinació, els formularis de gravetat i qualsevol formulari de contacte personalitzat basat en temes..

Per als llocs web de l’espai de comerç electrònic, que s’especialitzen en la venda de productes digitals a través de WooCommerce, aquest complement filtra els registres de correu brossa i les revisions de correu brossa. Anti-Spam també és compatible amb tots els populars connectors de memòria cau.

Com funciona ? Característiques addicionals

Potser us preguntareu com funciona el connector. Doncs busca signes que un bot spam no funciona. Per exemple:

 • Els comentaris dels usuaris ja han estat llistats
 • Els comentaris contenen enllaços a la llista negra
 • Sol·licituds per habilitar JavaScript
 • Presentar-se massa ràpidament per ser humà

Podeu permetre comentaris com “Nice Post”, que no necessàriament aporten massa valor al vostre lloc web, ja que no es considera spam.

El complement també inclou un quadre de control d’Analytics al seu lloc web al qual podeu accedir.

SpamAnalytics

Vaig contactar amb ells per preguntar sobre la seva falsa taxa positiva. Denis (autor de complements) diu que el connector té una taxa positiva de 0,001%. La probabilitat que els comentaris legítims es marquin com a correu brossa és gairebé nul.

Diverses proves de correu brossa positives garanteixen que els comentaris legítims ho fan a través dels filtres de correu brossa. A més, teniu accés als registres d’atacs de correu brossa dels 45 dies anteriors, per ajudar-vos a identificar si el vostre filtre de correu brossa bloqueja qualsevol cosa que considereu legítima..

També tenen una nota notable de 4,9 a escala de 5 punts, amb 844 ressenyes puntuades 5/5 per a un complement que només s’ha descarregat 30.000 vegades..

Conclusió

No recomano un servei premium per a un lloc web recentment iniciat amb trànsit baix. Però si el vostre trànsit comença a créixer, segurament passarà amb el temps, també el spam. Si us permet un servei gratuït, potser podeu provar Anti-Spam amb Clean Talk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map