Com publicar automàticament a Facebook des de WordPress

Mantenir un bloc de WordPress pot ser molest. Després de passar hores d’investigació, d’escriptura i de publicació d’una publicació, heu de promocionar-la a través de diversos canals de distribució de contingut, des de llistes de distribució fins a xarxes de xarxes socials.


Facebook és una de les plataformes més importants per a aquesta tasca. Segons Statista, el gegant de les xarxes socials tenia al voltant de 1.94 mil milions d’usuaris mensuals a partir del 2017, cosa que solidificava la seva posició de xarxa social més gran (i més rendible) fins ara.

Aquesta publicació té com a objectiu explorar els millors mètodes per automatitzar el procés de compartició de Facebook per al vostre lloc de WordPress.

Salt ràpid a:

Anem a començar.

Mètode 1: utilitzar la funció de “Publicitar” de Jetpack

Independentment de si teniu un blog nínxol o una botiga de comerç electrònic, el complement Jetpack beneficiarà definitivament el vostre lloc de WordPress. Us pot ajudar en la creació de contingut, la seguretat, l’analítica de llocs i el SEO.

No obstant això, per començar amb Jetpack, heu de connectar el connector amb un compte de WordPress.com existent. No us preocupeu: la inscripció és completament gratuïta i s’hauria d’acabar en uns minuts. En acabar, ja podeu fer servir les funcions del complement al lloc de WordPress.org.

També se us demanarà si voleu activar les funcions recomanades de Jetpack. Aquesta opció és completament opcional, però pot proporcionar al vostre lloc de WordPress una sèrie d’avantatges:

Jetpack també inclou la funció “Publicitar”, que automatitza el compartir a les xarxes de xarxes socials. Per accedir a això, aneu a Jetpack > Configuració > Compartir.

A “Publicar connexions”, feu clic a Connecta els vostres comptes de xarxes socials. S’obrirà la pàgina de compartir WordPress.com on podeu enllaçar el vostre lloc a diferents xarxes, com Facebook, Twitter, Google+ i LinkedIn.

Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook quan se us demani i feu clic a Continuar per atorgar a WordPress els permisos necessaris. Finalment, haureu de triar si voleu publicar publicacions en una pàgina específica que gestioneu o a través del vostre propi perfil. Seleccioneu el compte que vulgueu fer servir i feu clic a Connecta.

Això és! Ara podeu utilitzar aquest compte com a canal de distribució per a les vostres publicacions de WordPress. Heu de poder veure l’opció a l’editor de publicacions:

Si voleu utilitzar un missatge personalitzat per a la publicació de Facebook, feu clic a Edita els detalls. Recordeu que això coincidirà amb la data de publicació al vostre blog de WordPress.

Mètode 2: Utilitzar el buffer

Els venedors en línia ja haurien d’estar familiaritzats amb Buffer: una eina d’automatització usada per compartir i controlar el vostre contingut.

El seu avantatge principal és que et permet publicar publicacions segons un calendari establert. Recordeu-ho, per maximitzar l’exposició de les publicacions, heu de publicar-la quan el vostre públic objectiu estigui més actiu.

Per començar amb Buffer, registreu-vos i comenceu a enllaçar els vostres comptes de xarxes socials a la plataforma. Comença fent clic al botó més (+) al tauler “Comptes”.

Actualment, els usuaris gratuïts poden enllaçar un compte per a cadascuna de les sis xarxes: Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest i Instagram. Per connectar Facebook, feu clic a Perfil, pàgina o grup: segons el tipus de compte que vulgueu utilitzar.

Després d’iniciar la sessió, només cal que feu clic al compte que voleu utilitzar. Aleshores, apareixerà al tauler “Comptes” del tauler de control.

El següent pas és establir una programació de publicacions per a aquest compte. Per fer-ho, seleccioneu el compte i feu clic a la pestanya Programació.

Aquí, podeu seleccionar els dies de publicació i afegir les hores específiques que vulgueu compartir contingut. Tingueu en compte que, sempre que s’afegeixi contingut nou a Buffer, es farà “cua” i es publicarà només durant aquestes hores.

Ara que teniu a punt la vostra programació de buffer, és hora d’integrar-la amb el vostre lloc de WordPress. Per això, cal instal·lar el complement WP a Buffer.

Aleshores, heu d’enllaçar el vostre compte de Buffer si aneu a WP a Buffer > Configuració i feu clic al botó Autorització del complement.

Feu clic a Permet l’accés quan el connector us demani permís per gestionar el vostre compte buffer. Això arrossegarà automàticament tota la informació del vostre compte buffer al tauler de control de WordPress.

Ara hauríeu de poder veure-les a la pestanya Publicacions i pàgines del connector WP a Buffer. No oblideu “habilitar” el compte fent clic a la imatge i seleccionant l’opció Compte habilitat.

En acabar, feu clic al botó Valors predeterminats per especificar si les publicacions publicades recentment o actualitzades s’envien a la cua del buffer. Feu-ho fent clic a la casella de selecció que hi ha al costat de les dues opcions.

Si heu fet tots els passos correctament, haureu de veure una confirmació a la part superior de l’editor cada vegada que publiqueu o actualitzeu una publicació nova.

Mètode # 3: Ús del contingut Nelio

Amb els mètodes i les eines anteriors, ara hauríeu de poder automatitzar la publicació al vostre compte de Facebook des del vostre bloc de WordPress. Però si voleu una solució molt més senzilla, llavors podeu provar d’utilitzar el complement Nelio Content.

El que fa és integrar un “calendari editorial” integrat per ajudar-vos a gestionar les necessitats de programació i distribució de contingut.

Abans d’activar la publicació automàtica, connecteu els comptes primer si aneu a Nelio Content > Configuració des del tauler de control principal.

De la mateixa manera que amb Buffer, podeu optar per enllaçar el contingut de Nelio amb una pàgina, un grup o un perfil personal de Facebook. Feu clic al botó corresponent, proporcioneu les vostres credencials d’inici de sessió i concediu el permís del complement.

En acabar, el vostre compte hauria d’aparèixer a Perfils connectats a la pàgina de configuració. Totes les publicacions noves també se sincronitzaran automàticament amb el calendari de contingut Nelio. Això facilita automàticament totes les activitats implicades, inclosa la compartició de pàgines de les xarxes socials.

Consell de bonificació: Quin és el millor moment de publicació?

Diversos estudis demostren que els millors temps de publicació de cada xarxa social són els següents.

Nathan Ellering, de CoSchedule, va examinar 20 estudis i va oferir aquest “millor moment per publicar publicacions” per a les principals xarxes socials (font).

Facebook

 • Dimecres a les 15 h
 • Dijous i divendres @ 13 a 16 h
 • Dissabte i diumenge a les 12 a les 12 h

Twitter

 • Qualsevol dia a les 2-3 de la tarda, a les 6-7 i a les 10 i a les deu
 • De dilluns a divendres a les 12 a les 3 i a les cinc
 • Dimecres a les 17 h a les 18 h

Pinterest

 • Dissabte @ 20-11
 • Divendres a les 15 h

LinkedIn

 • Dimarts @ 10-11

Google+

 • Dimecres a les 9 del matí
 • Resta de la setmana a les 9-11 del matí

Instagram

 • Dilluns i dijous @ a qualsevol hora EXCEPTE 3: 00 PM
 • Qualsevol dia a les 14:00 i a les 17:00
 • Dimecres a les 19 h

Les xarxes socials són una part important de la vostra estratègia de contingut de WordPress? Llegiu aquestes regles d’or del màrqueting en xarxes socials per als bloggers!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map