Per molt increïble que sigui el sistema de gestió de continguts de WordPress, no és immune a les amenaces de seguretat que poden comprometre la continuïtat del nostre lloc web. Tingueu en compte que els ciberatacs no només posen en perill les vostres dades en línia, sinó que també poden afectar la vostra reputació, especialment si una infracció afecta les dades dels vostres clients.


A més de ciberatacs, algunes configuracions errònies del vostre backend també amenacen la seguretat del vostre lloc.

En qualsevol cas, haureu d’estar preparats pel pitjor tenint còpies de seguretat per restaurar la funcionalitat completa del vostre lloc ràpidament.

A més, a continuació, es mostren cinc dels millors complements de còpia de seguretat de WordPress que podeu fer servir:

1. BackUpWordPress

BackUpWordPress és el complement que desitgeu si voleu crear còpies de seguretat automatitzades de manera senzilla i fiable. Després d’instal·lar i activar el complement, immediatament fa la seva tasca fent servir la configuració d’automatització predeterminada. Si cal, podeu especificar la vostra programació de còpia de seguretat si aneu a Eines > Còpies de seguretat i, a continuació, feu clic a “Configuració” a la planificació predeterminada.

També podeu afegir una nova programació amb un conjunt de regles diferent fent clic a “+ Afegeix programació”.

còpies de seguretat

Tot i que el connector principal és gratuït, també podeu pagar-ne extensions que afegeixen funcionalitat. Ara mateix, les extensions disponibles enllacen BackUpWordPress amb serveis al núvol com Google Drive, Dropbox i Windows Azure.

Descarrega i més informació: wordpress.org/plugins/duplicator/

3. VaultPress

Si necessiteu alguna cosa més que un simple complement de còpia de seguretat, haureu d’anar amb VaultPress. A més de la possibilitat de crear còpies de seguretat automàtiques, aquest complement també explora regularment la vostra base de dades per trobar qualsevol malware, virus i altres vulnerabilitats de seguretat. També inclou protecció integrada contra el correu brossa per mantenir la reputació i el SEO del vostre lloc web.

vaultpress

Només heu de recordar que heu de pagar una llicència mensual per utilitzar VaultPress i les seves funcions de seguretat. Tot i que el cost creixent pot ser massa per als nous blocaires, és perfecte per a aquells que estiguin disposats a invertir en seguretat de WordPress.

Descarrega i més informació: wordpress.org/plugins/updraftplus/

5. BlogVault

L’únic que és millor que una còpia de seguretat diària és un temps real còpia de seguretat: una característica bàsica de BlogVault. Funciona creant còpies de seguretat instantànies sempre que deseu canvis al vostre lloc. D’aquesta manera, us assegureu que no perdreu mai progressos en sotmetre’s a un contingut intensiu o a un desenvolupament general de llocs.

blogvault

BlogVault també inclou eines de seguiment, historial i proves de còpia de seguretat per assegurar la integritat de les vostres dades. L’únic inconvenient és que es tracta d’una prima El complement que inclou una quota anual abans de poder utilitzar les seves funcions.

Integració al núvolNomés DropboxCòpies de seguretat / Notificacions per correu electrònic

Conclusió

La creació de còpia de seguretat és un aspecte important del manteniment del lloc que garanteix la continuïtat. Només recordeu escollir un complement que s’ajusti millor als vostres objectius en línia. Tant si necessiteu un complement de còpia de seguretat senzill com si una suite de seguretat més completa, la llista de dalt us pot ajudar a prendre la millor decisió.

Si teniu altres problemes amb WordPress, us recomanem que feu referència a aquesta publicació per obtenir les millors solucions ràpides.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me