Convertiu comentaris en els fils del fòrum a WordPress

Cada lloc web que s’ha creat mai té l’objectiu d’obtenir un alt nivell de visió i crear seguidors lleials. Els lectors agraden els llocs web interactius que els mantenen implicats. Una bona discussió pot mantenir l’interès per un tema o publicació i fomentar visites repetides.


Pot ser que un simple comentari d’un lector solitari no sigui molt encoratjador. Però si aquest comentari desencadena una discussió, això genera interès en la publicació. Les discussions i fòrums poden ser un enfocament molt estimulant per construir una base de visitants fidel i comunitats en línia.

És possible que molts llocs web no tinguin una mida d’audiència prou gran com per requerir un fòrum. Sovint, tot i que un lloc web rep trànsit important, potser no hi ha massa comentaris. Però si el vostre lloc web atrau un bon nombre de lectors que deixen comentaris i respostes o obren nous temes per a discussió, pot ser una molt bona idea un fòrum en línia enllaçat al vostre article..

Hi ha poques opcions de programari de fòrum de codi obert disponibles, però no totes poden integrar-se bé amb WordPress. Aquí és on us pot ajudar bbPress, un complement de codi obert que està construït per a WordPress. És més ràpid que la majoria del programari de codi obert i també és compatible amb molts altres complements.

Seguiu els senzills passos a continuació i tindreu un fòrum en marxa en molt poc temps.

1.Instal·lant bbPress

El primer pas és instal·lar el complement de WordPress bbPress. Podeu trobar-ho a l’àrea d’administració del vostre WordPress.

Seguiu el camí Connectors > Afegir nou. Cerqueu bbPress. Es mostrarà una llista de resultats. Feu clic a bbPress i instal·leu-lo.

2

Activa el complement.

3

Ara haureu de veure la pantalla que es mostra a continuació. A l’àrea d’administració del vostre WordPress, veureu que s’han afegit 3 elements: fòrums, temes i respostes.

4

2.Crear un fòrum i mostrar-lo al vostre lloc WordPress

Ara que heu descarregat el plugin bbPress i l’heu activat, feu clic a Fòrum > Nou fòrum i s’obrirà una pantalla com la de la publicació de la publicació del vostre WordPress. Proporcioneu un títol a la barra de títol i escriviu una descripció a l’àrea de contingut i, a continuació, feu clic a Publica.

6 (nou fòrum creat després de fer clic a publicar)

Pàgines > Afegir nou. Dóna un títol a la pàgina. Enganxeu el codi curt a la nova pàgina: [bbp-forum-index]. Feu clic a Publicar després de desactivar comentaris i seguiments. (consulteu el pas 6 per desactivar els comentaris i els trackbacks).

7C creant pàgina de fòrums després d’enganxar Shortcode i fer clic a publicar)

Ara vés a Menú > Aparició, i afegiu aquesta nova pàgina al vostre menú de navegació.

8B Afegint pàgina de fòrums al menú

En aquesta fase, el vostre índex principal de fòrum apareixerà tal com es mostra a continuació quan un usuari faci clic en aquesta pàgina.

Índex de fòrums 8Z

3.Integració de WordPress amb bbPress

Ja esteu preparat per obrir el vostre fòrum a nous registres. Així que vés a Configuració > General i marqueu la casella a “Qualsevol persona es pot registrar”.

9

El següent pas lògic és crear una pàgina de registre per als usuaris. Es tracta d’una repetició propera al pas 2.

Creeu una pàgina nova, nomeneu-la Registre, afegiu codi curt [bbp-register] i, a continuació, feu clic a Publica.
9B (pàgina de registre, després de fer clic a publicar)
Com que molts usuaris poden perdre contrasenyes, és necessària una opció de recuperació de contrasenya perduda. De nou, creeu una pàgina nova, poseu-hi el nom de Contrasenya perduda, afegiu codi curt [bbp-lost-pass] i, a continuació, feu clic a Publicar.

10A (pàgina PW perduda després de fer clic a publicar)

A continuació, aneu a Aparició > Ginys i cerqueu el widget d’inici de sessió bbPress, feu clic al damunt i arrossegueu-lo a qualsevol àrea de widget o a la barra lateral. Introduïu el títol i els URL del registre i la pàgina de contrasenya perduda. A continuació, guardeu el widget.

11A

Ara, apareixerà un formulari d’inici de sessió a la barra lateral, amb enllaços al registre i pàgines de contrasenya perdudes. Per als usuaris que inicien la sessió, el seu nom d’usuari i l’enllaç de sortida de sessió apareixeran al lloc del formulari d’inici de sessió.

4.Manager la configuració del fòrum a bbPress

Per fer-ho, només cal que hi aneu Fòrums > Configuració i després ajusteu les funcions al vostre gust.

14
Utilitzant aquesta configuració, podeu controlar moltes funcions del fòrum, com ara el termini en què un participant pot editar la seva publicació després de la publicació, després de quant temps pot aparèixer una publicació nova al fòrum, marcant favorits i subscripcions..

5. Comprensió dels papers dels usuaris a bbPress

bbPress inclou 5 rols d’usuari i els nivells d’accés i control que té cada rol estan ben definits.

 • Keymaster: A l’administrador de WordPress o al propietari del lloc web se li assigna automàticament el paper més important de director de claus. El responsable pot fer gairebé tot el fòrum: afegir, suprimir, editar totes les publicacions, temes i fòrums.
 • Moderadors: Les persones designades com a moderadores poden moderar fòrums, temes i publicacions amb l’ajuda d’eines de moderació.
 • Participants: Aquest és el rol d’usuari per defecte i els participants poden crear i editar els seus propis temes i publicacions. També es poden subscriure i marcar favorits.
 • Espectadors: Els espectadors només han llegit accés a temes i publicacions.
 • Bloquejat: No poden ser participants en el fòrum. Ells només poden llegir el que el públic pot veure.

En aquesta fase, la creació del fòrum a bbPress està completa. Hi ha més de 100 plugins bbPress i podeu triar entre ells per a funcions esteses.

6.Instal·lant temes bbPress

Baixeu, instal·leu i activeu el complement BBPress Topics for WordPress. (No s’ha actualitzat des de fa més de 2 anys, però no deixa de ser un bon complement.)

Després, aneu a Configuració > Discussió > bbPrens temes per omissió de publicacions

19

Trieu un fòrum on es crearan temes per a les vostres publicacions. Podeu triar un fòrum existent o crear-ne un de forma manual mentre escriviu una publicació nova.

Per crear temes per a totes les publicacions existents als fòrums, heu de fer clic al botó Aplica la configuració a les publicacions existents.

Podeu optar per copiar etiquetes de publicacions a temes, limitar el nombre de respostes mostrades o mostrar un enllaç al fòrum de manera que els participants puguin discutir la publicació al vostre fòrum..

Si es tria un fòrum predeterminat, automàticament es crearà un tema per a la publicació que publiqueu. Les darreres respostes i el formulari de resposta apareixeran a sota de les publicacions.

18

Si voleu crear un tema per a cada publicació manualment, a la secció publicació de la pantalla de publicació del clic a Menú desplegable Opcions de pantalla > Quadre de discussió. Hi ha caixes que permeten fer seguiments i comentaris. Com vulgueu fer servir fòrums en lloc de comentaris, haureu de desactivar els trackbacks i els comentaris sobre temes nous.

Per desactivar comentaris sobre temes anteriors, haureu d’actualitzar SQL mitjançant phpMyAdmin.
21

Els fòrums sens dubte ajudaran a impulsar la discussió i la participació en el vostre lloc web. Espero que hàgiu trobat el tutorial útil per configurar un fòrum al vostre lloc de WordPress :)

Subscriviu-vos al bloc WHSR per obtenir més informació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map