Дълбок анализ на 5 популярни приставки за целева страница на WordPress

Целевите страници играят решаваща роля за генерирането на олово. За да стимулират реализациите, те трябва да привличат вниманието на вашата целева аудитория, да изграждат тяхното доверие с правилната информация и да ги принуждават да предприемат следващата стъпка.


Защо имате нужда от приставка за целева страница на WordPress?

Ако използвате WordPress, може да забележите, че вграденият създател на страници не е точно идеален инструмент за създаване на целеви страници. Но тъй като WordPress е свързан с гъвкавостта, все още можете да създадете прилична целева страница чрез HTML редактора. Просто трябва сами да сглобите основните части като CTA бутона, да копирате, изображения и форми.

Въпреки това, преминаването на традиционния маршрут на създаване на страници може да отнеме време и просто непрактично, ако искате да бъдете конкурентоспособни. По-добро решение е да използвате приставката на целевата страница, която спестява време и помага при оптимизиране на процента на конверсия.

В тази статия ще разгледаме пет от най-добрите приставки за целева страница за WordPress, ще разгледаме техните плюсове и минуси и ще ви помогнем да решите кой е най-подходящият за вашия уебсайт.

1. Beaver Builder

Сайт: instabuilder.com / Цена: Започва от $ 77

InstaBuilder 2.0 е изчерпателен инструмент, който ви позволява да създавате, стартирате и оптимизирате целевите си страници. Той използва конструктор на страници с плъзгане и пускане, който може да ви помогне да добавите елементи на страница като бутони, заглавия и да копирате лесно.

instabuilderСъставяне на страници с влачене и пускане.

Един от забележителните аспекти на InstaBuilder е интуитивният интерфейс. Анимациите на лентата с инструменти са флуидни и елементите на страницата могат да се настройват или препозиционират, като се използва само мишката. Ако имате нужда от допълнителни опции за форматиране, просто кликнете върху всеки елемент, за да се покаже друга лента с инструменти, както и панел с настройки вдясно.

Единственият проблем е, че може да ви трябва малко време, за да свикнете с функциите на инструмента. Разбира се, подсказка може да ви помогне да идентифицирате всеки елемент на лентата с инструменти, но чистият брой опции не прави лесно да намерите това, от което се нуждаете. В най-добрия случай е малко досадно, но интерфейсът е много отзивчив и гарантира бърз работен процес.

Ако искате още по-бърз начин за изграждане на целеви страници, InstaBuilder ви позволява да използвате „комбинации“, които се състоят от елементи, които често се използват заедно за по-добри реализации. Можете също да персонализирате комбинации, за да приспособите инструмента към вашите специфични нужди.

006„Комбо“ в InstaBuilder.

Забележителни функции

 • Предварително изградени шаблони – Ако броят на функциите само на лентата с инструменти не е достатъчен, за да ви спечели, обърнете внимание, че InstaBuilder 2.0 предлага над сто персонализирани шаблона, които вече са предварително конфигурирани за реализации. Независимо дали имате нужда от страница за продажби или страница с благодарности, има шаблон, който може да направи работата ви много по-лесна.
 • Редактор на изображения –За да направите изображенията си по-добри, можете просто да използвате интегрирания редактор на изображения, който използва технология от Adobe Aviary SDK. Това оптимизира и ускорява процеса за тези, които използват много визуални елементи.
 • Анализ –За да помогне за подобряване на процента на реализация във времето, InstaBuilder има вградена функция за анализ, която ви предоставя важни статистически данни. Можете да комбинирате това с функцията за разделно тестване, за да отключите най-добрата версия на целевите си страници.
 • Разширени функции на страницата –Освен основните характеристики, споменати по-горе, InstaBuilder ви предоставя и куп допълнителни функции като приветстваща порта, изскачащ изход, таймер за обратно отброяване и безплатна предварително направена графика.

3. Инсталиране

Сайт: livecomposerplugin.com / Разходи: Започва безплатно

Въпреки че целевите страници са от съществено значение за генерирането на олово и осигуряването на приходи, не е нужно винаги да харчите пари за тях. С Live Composer можете да имате всички основни функции, които са ви необходими за изграждането на ефективни целеви страници.

живо композиторЗапочнете с „Edit in Live Compose“.

Live Composer използва същия интерфейс като вашето табло за WordPress, така че ще се чувствате като у дома си. За да стартирате приставката, създайте нова страница и кликнете върху „Редактиране в Live Composer“. Това ще зареди страницата заедно с интерфейса на приставката.

Забележете, че Live Composer работи подобно на Beaver Builder, който също се интегрира директно с WordPress. Това означава, че ще работите с текущо инсталираната тема за вашия уебсайт. Елементите на страницата като джаджи, странични колонтитули и колонтитули на страничната лента не могат да бъдат редактирани и през приставката..

Можете да плъзнете и пуснете модули от основната лента с инструменти в долната част на страницата, за да създадете целевата си страница. Модулите се състоят от текст, HTML, икони, разделители и раздели, могат да се добавят само в контейнери, които могат да бъдат намерени в най-лявата страна на менюто.

живо composer2Изграждане на целевата страница с помощта на Live Composer.

За да ви помогнем да търсите конкретни модули, можете да изберете категория от менюто „Елементи“. Въпреки това, не е практично да настроите филтъра на „Покажи всички“, тъй като ще натъпче менюто с всеки наличен модул.

Не забравяйте, че незначителен проблем с интерфейса на Live Composer е, че не можете да преминете през елементите от менюто нормално. Вместо това трябва да използвате левия и десния бутон, за да преместите менюто. Това прави приставката по-малко течна и може да бъде досадна, ако търсите конкретен модул.

Забележителни характеристики:

 • Разширения – Плъгинът се предлага с магазин за разширения, където можете да намерите безплатно и платени с разширения, можете да добавите функционалности като поддръжка на Google Maps, маркетингови икони, анимации и т.н..
 • Дизайн на страницата & Код резервни копия – Можете да запазите и експортирате дизайна на страницата си в инструмента. Ако е необходимо, можете също така да генерирате и запишете кода на страницата си за бъдеща употреба.
 • Нови функции на таблото –След като инсталирате Live Composer, на вашето табло WordPress ще бъдат добавени нови секции: Препоръки, изтегляния, галерии, партньори, проекти и тези раздели са обвързани със съответния модул в редактора.

5. Ландър

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map