Startsider spiller en afgørende rolle i blygenerering. For at stimulere konverteringer skal de fange opmærksomheden fra din målgruppe, opbygge deres selvtillid med de rigtige oplysninger og tvinge dem til at tage det næste skridt.


Hvorfor du har brug for et WordPress-destinationsside-plugin?

Hvis du bruger WordPress, kan du muligvis bemærke, at den indbyggede sidebygger ikke er nøjagtigt et ideelt værktøj til oprettelse af landingssider. Men da WordPress handler om fleksibilitet, kan du stadig opbygge en anstændig destinationsside gennem HTML-editoren. Du skal bare samle kernestykker som CTA-knappen, kopiere, billeder og forme dig selv.

Det kan imidlertid være tidskrævende at gå den traditionelle rute til sideoprettelse og simpelthen upraktisk, hvis du vil være konkurrencedygtig. En bedre løsning er at bruge et destinationsside-plugin, der sparer tid og hjælper med optimering af konverteringsfrekvensen.

I denne artikel skal vi se på fem af de bedste destinationsside plugins til WordPress, undersøge deres fordele og ulemper og hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er bedst til dit websted.

1. Beaver Builder

Websted: instabuilder.com / Omkostning: starter på $ 77

InstaBuilder 2.0 er et omfattende værktøj, der giver dig mulighed for at oprette, starte og optimere dine destinationssider. Den bruger en træk-og-slip-side-builder, der kan hjælpe dig med at tilføje sideelementer, såsom knapper, overskrifter og kopiering med lethed.

instabuilderTræk-og-slip-side-builder.

Et af de bemærkelsesværdige aspekter af InstaBuilder er den intuitive interface. Værktøjslinjens animationer er flydende, og sideelementer kan justeres eller flyttes ved kun at bruge musen. Hvis du har brug for ekstra formateringsindstillinger, skal du blot klikke på et hvilket som helst element for at vise en anden værktøjslinje samt et indstillingspanel til højre.

Det eneste problem er, at du muligvis har brug for lidt tid til at vænne dig til værktøjets funktioner. Naturligvis kan en værktøjstip hjælpe dig med at identificere hvert element på værktøjslinjen, men det store antal indstillinger gør det ikke let at finde det, du har brug for. Det er i bedste fald lidt trættende, men grænsefladen er meget lydhør og sikrer en hurtig arbejdsgang.

Hvis du vil have en endnu hurtigere måde at opbygge destinationssider, giver InstaBuilder dig mulighed for at bruge “kombinationer”, der består af elementer, der ofte bruges sammen til bedre konverteringer. Du kan også tilpasse kombinationer for at skræddersy værktøjet til dine specifikke behov.

006“Combos” i InstaBuilder.

Bemærkelsesværdige funktioner

  • Forudbyggede skabeloner – Hvis antallet af funktioner på værktøjslinjen alene ikke er nok til at vinde dig over, skal du være opmærksom på, at InstaBuilder 2.0 tilbyder over hundrede tilpassbare skabeloner, der allerede er forudkonfigureret til konvertering. Uanset om du har brug for en salgsside eller en “tak” -side, er der en skabelon, der kan gøre dit job meget lettere.
  • Billedredigerer –For at få dine billeder til at se bedre ud kan du blot bruge den integrerede billededitor, der bruger teknologi fra Adobe Aviary SDK. Dette strømline og fremskynder processen for dem, der bruger en masse visuelle elementer.
  • Analytics –For at hjælpe med at forbedre din konverteringsfrekvens over tid har InstaBuilder en indbygget analysefunktion, der giver dig vigtige statistikker. Du kan kombinere dette med den delte testfunktion for at låse den bedste version af dine destinationssider op.
  • Avancerede sidefunktioner –Bortset fra de nøglefunktioner, der er nævnt ovenfor, giver InstaBuilder dig også en masse ekstra funktioner, såsom en velkomstport, exit-popup, nedtællingsur og gratis foruddannet grafik.

3. Instapage

Websted: livecomposerplugin.com / Omkostninger: starter gratis

Selvom destinationssider er vigtige for leadgenerering og monetisering, behøver du ikke altid bruge penge til dem. Med Live Composer kan du have alle de væsentlige funktioner, du har brug for for at opbygge effektive destinationssider.

levende komponistStart med “Edit in Live Compose”.

Live Composer bruger den samme grænseflade som dit WordPress-dashboard, så du føler dig hjemme. For at starte plugin skal du oprette en ny side og klikke på “Rediger i Live Composer”. Dette indlæser siden sammen med plugins grænseflade.

Bemærk, at Live Composer fungerer på samme måde som Beaver Builder, som også integreres direkte med WordPress. Det betyder, at du arbejder med det aktuelt installerede tema til dit websted. Sideelementer såsom sidebar-widgets, overskrifter og sidefødder kan heller ikke redigeres via plugin.

Du kan trække og slippe moduler fra hovedværktøjslinjen i bunden af ​​siden for at oprette din destinationsside. Moduler består af tekst, HTML, ikoner, separatorer og faner kan kun føjes til containere, som kan findes på venstre side af menuen.

levende composer2Opbygning af en destinationsside ved hjælp af Live Composer.

For at hjælpe dig med at kigge efter specifikke moduler kan du vælge en kategori i menuen “Elementer”. Det er dog ikke praktisk at indstille filteret til “Vis alle”, da det vil proppe menuen med alle tilgængelige moduler.

Husk, at et mindre problem med Live Composers interface er, at du ikke kan rulle gennem menupunkterne normalt. I stedet skal du bruge venstre og højre knapper til at flytte menuen. Dette gør plugin mindre flydende, og det kan være irriterende, hvis du leder efter et specifikt modul.

Bemærkelsesværdige funktioner:

  • Udvidelser – Plugin leveres med en udvidelsesbutik, hvor du kan finde gratis og betalt Med udvidelser kan du tilføje funktionaliteter såsom Google Maps support, marketingikoner, animationer osv..
  • Side Design & Kode-sikkerhedskopiering – Du kan gemme og eksportere din sides design i værktøjet. Om nødvendigt kan du også generere og gemme din sides kode til fremtidig brug.
  • Nye betjeningspaneler –Efter installation af Live Composer vil nye sektioner blive føjet til dit WordPress-dashboard: Testimonials, Downloads, Galleries, Partners, Projects og Disse sektioner er bundet til det relevante modul i editoren.

5. Lander

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me