En nem og smertefri guide til tilføjelse af Google Map i WordPress

Google kort.

Uanset om du er en kæmpe organisation eller en iværksættervirksomhed, eller endda bare en lille bykaffe, er det et must at vise dit forretningssted!


Men hvis du er en superbegynder som mig, kan det at virke at tilføje et Google Map til dit WordPress-websted virke direkte mystificerende.

Du har held!

Vi ved, hvor let det er at gå tabt i alt det tekniske mumbo-jumbo, så derfor har vi lavet denne lette og smertefri guide, der hjælper dig med at tilføje et Google Map til dit websted.

Ligesom det gamle ordsprog, “der er mere end en måde at hud en kat på”, kan du satse din nederste dollar på, at der er et par måder at installere Google Maps også, men vi vil kun fokusere på to hovedmåder.

Alt hvad du behøver for at komme i gang er bare nogle grundlæggende kodningskendskaber eller kende WordPress-dashboards, og du er gylden!

Metode nr. 1: Tilføjelse af dem manuelt

Hvis du føler dig lidt praktisk, kan du vælge at tilføje Google Map manuelt til dit WordPress-websted som et indlæg eller en artikel.

Første ting er det første, du skal finde den placering, du vil vise i Google Maps. Når du har gjort det, skal du klikke på delingsikonet:

Klik på knappen Del på Google Maps

Når du gør dette, skal det åbne et andet vindue med en placeringskode (iframe) i Google Maps. Her kan tingene blive lidt klodsede.

Klik på knappen Embed a Map, og så kan du kopiere hele den placeringskode, de giver dig. Hvad du også kan gøre er at vælge størrelsen på dit kort eller indstille en brugerdefineret størrelse. Uanset hvad du gør, glem ikke at kopiere placeringskoden!

Kopier placeringskoden fra afsnittet Integrer

Så nu hvor du har placeringskoden. Hvad laver du?

Nå, indlæs det gamle WordPress-dashboard for at integrere placeringen i dit WordPress-indlæg eller -side.

I teksttilstand skal du indsætte hele placeringskoden i din WordPress-artikel / -indlæg

Når du har placeret koden i dit indlæg, skal du skifte tilbage til visuel visning for at kontrollere og sikre dig, at kortet er korrekt integreret.

Når du har indsat placeringskoden, skal du skifte tilbage til visuel tilstand.

Voila, du er færdig, og du har en side med dit Google Map i det! Hvis den ikke indlæses korrekt, skal du kontrollere, om placeringskoden er korrekt kopieret og indsat.

Metode nr. 2: Brug af et plugin

Hvis den sidste metode stadig var lidt for hård for dig, skal du ikke bekymre dig! WordPress gør det ikke kun nemt for dig at starte et websted, de gør det også super nemt at tilføje funktioner, såsom Google Maps, med plugins.

Mens der er hundreder af plugins tilgængelige til Google Maps, anbefaler vi, at du bruger Google Maps Widget af WebFactory til dets hastighed og enorme funktionsliste.

Google Maps-widget

Lige væk fra flagermus, er en af ​​de bedste ting ved Google Maps Widget, at de frit kan downloades fra WordPress-plugin-biblioteket.

Det tager kun et minut at installere, og så kan du tilpasse dit kort og integrere det på dit WordPress-websted inden for få minutter.

Har du stadig brug for hjælp? Her er en praktisk video af folkene på WebFactory:

Hvis du virkelig ønsker at få dit kort til at skille sig ud, er det værd at prøve Google Maps Widget PRO-versionen.

Med PRO-versionen kan du fastlægge flere adresser på kortet og udvide plugin til at omfatte mere end 50 funktioner. Det giver dig også mere end 20+ lightbox-skind, 15 kortskind og over 1.500 brugerdefinerede kortnåle.

Hvis det ikke er imponerende, skal du bare tjekke deres komplette funktionsliste:

 • Responsiv og hurtig
 • Kompatibel med alle WordPress-temaer og plugins
 • Tilpassede infobobler med ubegrænsede stifter per kort
 • Mere end 15 kortskind
 • Mere end 20 lightbox-skind
 • Over 1.500 brugerdefinerede kortnåle
 • Ubegrænset kort pr. Side
 • Tilpasbart kortsprog
 • 4 tilstande til kort: retninger, visning, gade og gadevisning
 • Hurtigste indlæsning af kort med avanceret cache
 • Fuld support til kortkode og skjult sidepanel til nem håndtering af kortkoder
 • Let webstedsvandring med eksport- og importværktøjer
 • Integration med Google Analytics for at spore, hvor mange besøgende der åbner kort
 • Stor e-mail-support, der er baseret i USA
 • Regelmæssige programrettelser, opdateringer og nye funktioner.

Ud over alle de fantastiske funktioner, som du får med PRO-versionen, betragtes Google Maps Widget vidt for at være det hurtigste Google Map-plugin i WordPress.

En del af det skyldes, at i stedet for at indlæse et stort interaktivt kort på dit websted, gengiver Google Maps Widget et miniaturebillede af kortet i stedet. Dette reducerer mængden af ​​overførte data, der er brug for besøgende og din webhost, og får dermed alt til at indlæse hurtigere.

Selvfølgelig, hvis du lige er begyndt, og du ikke er sikker på, om du skulle sprøjte på plugin, tilbyder Google Maps Widget PRO 7 dages prøveperiode for fuld refusion!

På den måde kan du prøve det så meget som du vil og kontrollere, om det fungerer på dit websted eller med andre plugins, du har installeret. Hvis du har lyst til at du ikke har brug for det, skal du bare rulle tilbage til den originale, gratis version.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map