Как да създадете сайт за фотография с помощта на WordPress: теми, инструменти и хостинг, от които се нуждаете

Днес ще се опитам да помогна на всеки фотограф там сред нашите читатели, които може да са заинтересовани да създадат свой собствен уебсайт за фотография WordPress.


Като начало, изявите са всичко. Сайтовете за фотография трябва да бъдат визуално привлекателни и в тази индустрия има голяма конкуренция.

Фотографите се нуждаят от уебсайт, който не отвлича вниманието на хората от изображенията и все още има добри навигационни възможности.

Може да сте разделени по отношение на типа уебсайт, който искате да създадете. Нека да разгледаме аспектите на добър уебсайт за фотография, като разгледаме страниците с визуализация на някои страхотни фотографски теми.

Пример – Photographer Touch е отличен фотографски сайт, който е лесен за навигация, информативен и красив едновременно. Горещо ви препоръчвам да го проверите дали имате нужда от вдъхновение.

Теми за фотография на WordPress

Ето няколко теми за фотография, които да ви дадат честна представа за избора, с който разполагате.

Целева страница

Kameron

Изтеглете: http://www.gt3themes.com/wordpress-themes/oyster/kenburns

Лично аз намирам, че изображенията се обслужват най-добре, като позволяват режими на гледане на цял екран, за разлика от изглед на портфолио. В крайна сметка повечето фотографи искат да впечатлят потенциалните си клиенти с мощна фотография. Колко впечатлен мислите, че някой би останал, ако беше посрещнат от страница като тази ?

Обекти Портолио

Изтеглете: http://www.nejattalas.com/3730973

Страница за услуги и архиви на продукти

Обикновено за всеки, който предоставя услуга или продава продукт, ще ви е необходима страница, посветена на услугите, и една за архив на продукти.

Въпреки че не ми харесва портфолио за целева страница, те са страхотни, когато искате да създадете архив на продукти за лесно преглеждане и закупуване на снимки.

Архив на продуктите - Граница

Изтеглете: http://moon.pinsupreme.com/

Защитете вашите образи

Друго нещо, което ще ви трябва, ако сте професионален фотограф, фотозащита. Фотоуправлението ограничава достъпа до съдържание само до притежатели на парола.

Разгледайте Темата за границите с нейното действие за проверка на снимки.

Гранична фотопроверка

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map