Как създавате Галерия снимка в Post-u на WordPressu

Изградете уеб сайта за WordPress не е ракетна наука.


Както и как всеки собственик на сайта има уникални колекции, WordPress сайтовете имат възможно най-различни конфигурации. Използвайки WordPress-a, основната ви цел е да идентифицирате перфектната комбинация на плъгини, съдържание и възможности за стила за наистина надеждно потребителско изживяване.

В това посту ще ви изгледаме най-доброто за зачинване на вашите постове с галерия картина.

Иди на:

Хайда да пукамо!

Метод №1: FooGallery Koristeći

Ако съществува една вещ за която WordPress обществото трябва да се похвали, за да е свободен, съхранявайте запаметяващи, които да улеснят интегрирането на потребителските функции на вашия сайт.

FooGallery е един от най-популярните добавки, които можете да използвате за създаване на галерийни изображения в пост-u. Omogućava vam da kreirate prekrasne, mobilne odzivne and galerije които са готови за вашия компютър без pisanja една линия koda.

Най-добрият начин за инсталиране на FooGallery – е през контролна таблица WordPress-a. Idite na Plugins> Добавяне на ново, otkucajte u "FooGallery" щракнете върху dugme Инсталиране.

След инсталациите и активациите, можете да започнете първите галерии на снимката на FooGallery> Добавете галерия.

Ubacite заглавие, което ще ви помогне да идентифицирате или за какво се намира галерия. Това няма да бъде видимо потребители, затова винаги използвайте всяка точка, която искате.

Можете да добавите снимки в своята галерия, щракнете върху Add Media под "Елементи от галерията".

Това би трябвало да се покаже известен интерфейс, който можете да изберете изображение от своите медийни библиотеки или да разкриете нов клик на картичка Качване на файлове.

Когато добавите изображения във вашия галерия, обърнете вниманието на заглавието и заглавието на текстовите изображения, можете да изберете да видите, че бихте показали всяка една, която двама потребители остават над тях.

Избор шаблона

Когато веднъж поставите всички изображения, които са ви необходими, трябва да настроите и да настроите настройки, така че как ви харесва. Почнете така, че ще изберете шаблона за вашата галерия.

Шаблон в основата на диктората как ще се появи твоята галерия.

На грунд, шаблоновата галерия отговаря на изображението, показва всички изображения като тази, която автоматично се настройва на основата на размера на ekrana:

С други страни, шаблона Image Viewera показва една снимка, докато потребителите предоставят навигация вкус:

Представете си уму, за да останете разположени подреждания зависи от вашия шаблона. Имате възможност за настройка, която можете да използвате за поредна галерия, размер на подобна снимка, ефектна ховера, мрежа за расторане, добавяне на лайтбокс и така нататък.

Свободно играйте с това поставима докато не постигнете външен вид, който искате. Добра стратегия е да се галерия отворена на веднъж езици и тест страница на друг.

To vodi ka sledećem koraku – добавяне на картина галерия в postove.

Ubacivanje галерия в съобщения

Имате основи на два начина за добавяне на галерия картина във вашия съдържание: чрез кратки кодове и чрез WordPressa пост редактор.

Можете да намерите кратки кодове за определена галерия, idite на FooGallery> Галерия с контролна маса. Кликнете върху кратък брой, за да можете автоматично да копирате в своя клипборд.

След това, лесно забранявайте кратки кодове вътре в областта на съдържанието или които са публикувани или страници. Ако трябва да функционирате, трябваше да видите празни галерии със кратки kôdom prikazanim на ден.

Ne brinite – мястото čuvara ne представя как ще изглежда галерия, когато се учи истинска страница.

Друга алтернатива е да артистизирате галерията директно в пост или на страница. С WordPress контролна таблица отворете страницата или публикувайте, която искате да използвате и щракнете върху изкопана Добавяне на FooGallery в urejivaču.

Това ще показва прозорец "Избор галерия" където можете да намерите всички достъпни галерии, които можете да използвате. Също можете да създадете нова галерия от ogrebotine направя тук.

След това щракнете върху галерията, щракнете върху нея, след това щракнете върху dugme Insert Gallery.

Ако не можете да намерите галерия, която искате, може би сте го направо създали от odvojenog kartona. В този случай, само щракнете върху dugme Reload (Ponovno učitaj), за да можете да освежите прозореца.

Poboljšanje FooGallery

Proširivost е една от най-големите възможности FooGallery. Отход на FooGallery> Настройки, можете да промените няколко аспекта как да работите на плъгин.

На пример, на картички Снимки, можете да подреждате качество подобна галерия до повечето 100.

Konačno, FooGallery поддържа различни разширени разширения, които добавят функционалност. Можете да търсите продавача ексцензия, така че можете да започнете FooGallery> Разширения.

Метода № 2: Kreiranje галерия без добавки

Ако не се интересувате, използвайте допълнителна информация за всичко, след това можете да използвате или използвайте вградените функции WordPress-a вместо това.

Трябва да създадете галерия в post-ui без добавка, idite в WordPress редактор на публикации и щракнете върху Add Media.

Odavde izaberite opciju "Kreiraj galeriju" и изберете изображения, които искате да използвате.

Когато имате всички избрани изображения, щракнете върху dugme Създайте нова галерия.

Това ще ви бъде направено от прозорците Редактиране на галерията, където можете да определите повторно следното изображение, номер на колона, който искате да използвате в размер галерия.

Не забравяйте да напишете отговарящи заглавия за всяка снимка как бихте могли да дадете малко контекста. Също така можете да промените поведението на всяко изображение.

Поставете това на "Nijedno" ако не искате вашата галерия ще бъде на всеки, който взаимодейства.

Метода №3: ​​Остале алате за плъгин

Сега сме изследовали две от най-популярните възможности за добавяне на галерия в WordPress постове.

Можете да получите още по-голяма гъвкавост, ево няколко други алтернативи FooGallery-които можете да разгледате:

Галерия портала от страни Velike IT

сайт: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Цена: Безплатно / $ 69

Има много активни инсталации, NextGEN Gallery е наистина най-добрият от 1 милион потребители. Единственият причината поради който е FooGallery, е представен в тази поща и е неговата цена. Освен това имам и подробни описания за настройките, които могат да бъдат малко zbunjujući novih потребители. И все пак, за да бъде здраво добавен, който може да ви помогне да създадете красиви и съответни галерии.

Instagram Feed WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map