Как създавате сайт за купони с WordPress?

Сайтовете за купони са страхотни! Който не харесва безплатни или отстъпки?


Сайтовете с купони могат да ви помогнат да спечелите пари от хора, които искат да използват купони и да спестят пари.

Днес ще обсъдя как можете да създадете сайт за купони със съответните теми и плъгини. Ще разгледаме също как функционират сайтовете за купони и защо работят.

Сайтовете с купони са изгодни за всички страни – купувач, продавач & The Middleman (The Coupon Site)

Ако се чудите как уебсайтовете за купони печелят пари, ще забележите, че те са много подобни на партньорски маркетинг по много начини; получавате комисионна всеки път, когато някой използва купон от вашия уебсайт за купони, за да направи покупка.

Но купоните не са само изгодни за вас. Купоните носят бизнес на доставчик на услуги или продавач, получавате комисионна и читателят / посетителят намира продукт, предназначен да отговаря на неговите изисквания с отстъпка до пазарната цена. Всеки печели!

От гледна точка на собственика на бизнеса е важно да се разбере, че този нов приход може да не е реализиран, ако не беше за уебсайт за купони или филиали.

Сайтовете с купони се създават лесно, успешните сайтове с купони са доста трудни

Има много примери за успешни сайтове за купони като Smart Source, Mighty Deals, Retail Me Not и She Saved. Можете да ги разделите широко на две категории – нишови сайтове за купони и общи уеб сайтове с много нишови купони.

Преди да продължите, ще трябва да разгледате следните въпроси:

 • Ниша или не-ниша сайт за купони?
 • Има ли пари в конкретната ниша?
 • Има ли много силни конкурентни сили?
 • Бъдеще на нишовата индустрия

Всички по-горе са важни фактори, които трябва да бъдат взети под внимание, преди да решите да създадете сайт за купони. Бих препоръчал SEMrush да ви помогне да отговорите на някои от въпросите. Статията на Джери Лоу Как да печелим пари от блогове: Съвети за научни изследвания, идеи за ниши + 10 приложими стратегии за трафик също е доста полезна.

Нека разгледаме няколко теми на WordPress, за да ни дадем някаква гледна точка за сайтовете за купони …

Примери за сайтове за купони

Ще разгледаме четири скрийншота с визуализации на теми за купони на WordPress и ще обсъдим функциите, необходими за оживяване на сайта на вашите купони.

сделки

 http://demo.powerthemes.club/themes/couponer/top-20/

Горното представлява идеалната опция за уебсайт с купони в множество индустрии / сектори, без конкретна склонност към никоя ниша. Система за търсене и филтриране с лесно достъпен дисплей на категория помага на посетителите лесно да намерят купони, подходящи за техните изисквания.

XL

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map