Eemaldage veebisaidi WordPress uus versioon.


Kao i kako svaki vlasnik sajta ima jedinstveni skup ciljeva, WordPress sajtovi imaju beskonačne moguće konfiguracije. I kao korisnik WordPress-a, vag glavni cilj je da identifitseeriva säästva kombinatsiooni plugina, sadržaja i mogućnosti stila za stvarno upečatljivo korisničko iskustvo.

U ovom postu ćemo pogledati najbolje načine za začinjavanje vaših postova in galerii slika.

Idi na:

Hajde da pucamo!

Metod nr 1: Koristeći FooGallery

Kui teil on WordPressi uus versioon, siis on WordPressi peatatud, et saaksite selle ka edaspidi sisse viia, kui soovite, et integreerimise korrigeerimise funktsioon.

FooGallery jedan je od najpopularnijih dodataka koji možete koristiti za kreiranje galerijskih slika u post-u. Omogućava vam da kreirate prekrasne, mobilne odzivne i galerije koje su spremne za mrežu bez pisanja jedne linije koda.

Lisateave FooGallery – a je preko kontrolne table WordPress-a. Idite na Plugins> Lisage uus, otkucajte u "FooGalleri" ma kliknite na dugme Install.

Nakon instalacije i aktivacije, možete započeti stvaranje prve galerii kliki na FooGallery> Dodaj galeriju.

Ubacite naslov koji će vam pomoći da identifikujete or čemu se nalazi galerija. Ovo neće biti vidljivo korisnicima, zato slobodno koristite bilo koji naslov koji želite.

Kui soovite fotot lisada, klõpsake nuppu Lisa meedium all "Galerii üksused".

Ovo bi trebalo da prikaže poznati interjie u kojem možete da izaberete sliku iz svoje medijske biblioteke ill da otpremite novu kliki na karticu Failide üleslaadimine.

Kada dodate slike u vašu galeriju, obratite tutvu na naslov i naslov text slike, jer možete da odaberete da biste prikazali bilo koja dva kada korisnici lebde nad njima.

Izbor šablona

Kada jednom postavite sve slike koje su vam potrebne, nastavite i podesite postavke onako kako vam se sviđa. Počnite tako što ćete izabrati šablon za svoju galeriju.

Šablon u osnovi diktira kako će se vaša galerija pojaviti.

Algseina, šabloni galerii odgovara slika prikazuje see on kao mrežu koja se automatski prilagođava na osnovu veličine ekraanna:

Sa druge strane, šablon Image Viewera prikazuje jednu sliku istovremeno dok korisnicima pruža navigacione maitse:

Imajte na umu da ostala raspoloživa podešavanja zavise od vašeg šablona. Neka od podešavanja koja možete da pronađete su poravnanje galerije, veličina sličica, efekti hovera, rastojanje mreža, dodatak lightbox i tako dalje.

Slobodno se igrajte s ovim postavkama dok ne postignete izgled koji želite. Dobra strateegiline strateegia, kui te vaatate galeriid, et testida narkootikume.

To vodi ka sledećem koraku – dodavanjem slika galerija u postove.

Ubacivanje galerija u poruke

Postituse ja osnovi loomine galerii slika u vaš sadržaj: pane kratkog koda i panna WordPressa postitus urednika.

Kui te ei soovi printida kratki kodutulestiku galeriisse, see on FooGallery> Galerije sa kontrolne tabel. Klõpsake na kratak broj da biste ga automatski kopirali u vašu klipbord.

Zatim, jednostavno zalepite kratki kôd unutar oblasti sadržaja bilo kojeg posta ili stranice. Ako to funkcioniše, trebalo bi da vidite praznu galerii sa kratkim kôdom prikazanim na dnu.

Ne brinite – mesto čuvara ne predstavlja kako će izgledati galerii kada se učita stvarna stranica.

Druga alternativa je da umetnete galerije direktno u post ili stranicu. Saate WordPressi kontrolltabeli otvorite stranicu ili postiga koji želite da koristite klõpsu Dodaj FooGallery u uređivaču.

Ovo će prikazati prozor "Izbor galerije" gde možete pronaći sve dostupne galerije koje možete koristiti. Takođe možete kreirati novu galeriju od ogrebotine do ovde.

Sisestage galerii, klõpsake nuppu na njegovu sličicu, klõpsake nuppu Sisesta galerii.

Kui te ei soovi oma galeriid koju tuua, siis peaksite neid kartongist üle tõstma. U tom slučaju, samo kliknite na dugme Reload (Ponovno učitaj) da biste osvežili prozor.

Poboljšanje FooGalleri

Proširivost je jedna od najvećih prednosti FooGallery. Odlazak na FooGallery> Seadistused, lisage uus versioon, et saaksite pistikprogrammi kasutada.

Na primjer, na kartici Slike, možete podesiti kvalitet sličica galerii do najviše 100.

Konačno, FooGallery podržava niz različitih lakih proširenja koje dodaju funkcionalnost. Možete pretraživati ​​prodavnicu ekstenzija tako što ćete posetiti FooGallery> Laiendused.

Metoda nr 2: Kreiranje galerija bez dodataka

Ako vas ne zanima zamisao da koristite dodatke za sve, to do mozete razmisliti or korištenju ugrađene funkcije WordPress-a Umjesto toga.

Kui teil on galerii galerii, kuid te ei pea seda tegema, peaksite WordPressi postituse redigeerija klõpsama Lisa meedia.

Odavde izaberite opciju "Kreiraj galeriju" i izaberite slike koje želite koristiti.

Kui teil on vaja nakatamist, klõpsake nuppu Kreiraj novu galeriju.

Ovo će vas odvesti do prozora Redigeeri galeriid Gde možete odrediti redoslijed slika, broj kolona koje želite koristiti i veličinu galerije.

Ne zaboravite da napišete odgovarajući naslov za svaku sliku kako biste korisnicima dali malo konteksta. Takođe možete izmeniti ponašanje povezivanja svake slike.

Postavite ovo na "Nijedno" ako ne želite da vaša galerija bude na bilo koji način interaktivna.

Metoda # 3: Ostale alate za pistikprogramm

Sada smo istražili dve od najpopularnijih opcija za dodavanje galerii WordPress postovima.

Da biste dobili još veću fleksibilnost, evo nekoliko drugih alternativa FooGallery – u koje možete razmotriti:

Galerija portala od strane Velike IT

Sait: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Cijena: tasuta / 69 dollarit

Siit saate teada, kas NextGENi galerii on mõeldud ühele miljonile korisnikule. Jedini razlog zbog kojeg je FooGallery prikazan u ovom postu je njegova strma cena. Takođe ima i detaljniji odeljak za podešavanja koji može biti malo zbunjujući novim korisnicima. Ipak, et je čvrst dodatak koji vam može pomoći da kreirate lijepe i odgovarajuće galerije.

Instagrami voog WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me