Konfiguration af W3-cache-plugin: Generelle indstillinger

Cache er en utrolig vigtig del af at fremskynde dit WordPress-websted. Et hurtigt websted oversætter til bedre brugeroplevelse, som oversætter til bedre afvisningsfrekvenser og mere tid brugt af besøgende på dit websted. Hurtige, lydhøre websteder med lav belastningstid er bestemt mere populære end websteder, der er langsomme og tager et par sekunder at indlæse.


Google prøvede et par eksperimenter med hastighed, og deres resultater var som forventet. De introducerede en forsinkelse på serversiden for deres søgeresultatsider for at skabe opfattelsen af ​​et langsomt websted. Brugere, hvis søgeresultater blev forsinket med 200 millisekunder, udførte 0,22% mindre søgninger i de første tre uger, når forsinkelsen blev introduceret. Og med tiden ser virkningen ud til at blive værre, og antallet af søgninger faldt med 0,36% i den anden tre uges periode af eksperimentet.

Når de øgede forsinkelsestiden, faldt faldet i antallet af søgninger yderligere. Og igen med tiden forstærkes altid resultaterne af nedsat hastighed.

Amazon, den online detailgigant, viser, at de ville miste 1,6 milliarder dollars i salget, hvis deres websted bremser med så meget som et enkelt sekund. Du kan læse mere om det i denne meget indsigtsfulde artikel af Kit Eaton på FastCompany.

Der er mange faktorer, der gør websteder snappy. Cache er en af ​​dem. W3 Total Cache er et utroligt populært cache-plugin til WordPress-websteder, og det udfører en række funktioner, der gør et websted hurtigere.

W3 samlet cache

I dag skal vi se på, hvad du kan udføre fra de generelle indstillinger for W3 Total Cache Plugin.

Åbn din WP-dash, vælg Tilføj nyt under Plugins. Søg efter W3 Total Cache Plugin, installer og aktiver det. Eller du kan downloade plugin direkte fra WordPress.org som en zip-fil, og så kan du uploade det via en FTP-klient til dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map