Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, utilitza els vostres plugins complementaris per combinar Sampurna, eusi, Jeung Pilihan estil Pikeun Bangalaman.

Dirà la publicació, urang ge butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gamambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang cracking!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Tingueu cap amunt de WordPress, que us permetrà fer servir el vostre dipòsit, el vostre dipòsit complementari, un dipòsit que necessiteu que us ajusteu a la vostra manera..

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Si us plau, no heu de disparar geois, responents mòbils, rétina-sap galeria tanpa nulis garis tunggal code.

Jalan panggancangna masang FooGallery no està disponible per WordPress. Plugins Buka> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur clic Instal·lar tombol.

Saatos instal·lats amb activesina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, feu clic a Tambah Media dina "Galeri Ítem".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab en el qual Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption file file gambar urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Plantilla Mimitian ku milih pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna dicta kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responsab Plantilla de Gambar Galeri nembongkeun sadaya gambar salaku grid no otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

És a prop de la plantilla del visualitzador de Gambar, que us permet jugar a un joc que ha tingut la possibilitat de fer-ho.

Candak dicatet i sesa setelan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setelan anjeun tiasa manggihan alineation nu galeri urang, uguran gambar leutik, hover épék, grid grid, plugin lightbox, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Inserint galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun codi curt per obtenir un nou codi de pintura, Buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina shortcode ka otomatis nyalin ka clipboard Anjeun.

Hareup, no es pot escriure amb un codi curt de dina aréa i eix sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri placeholder kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. T’informeu WordPress, feu clic a aquest missatge publicant fitxers sobre el fons de la galeria FooGallery de sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Només heu de fer clic, feu clic a la imatge en obrir el botó Selapkeun Galeri.

Mun anjeun your bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. No necessiteu, feu clic a les botigues de refrescos de Jandela.

Ngaronjatkeun FooGallery

Expandibilitat mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, anjeun tiasa nyaluyukeun qualitas gambar leutik ti galeri ka maximum 100.

Tungtungna, FooGallery no sabem mai afegir-nos a la llum. Tingueu en contacte amb FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: complements Tanpa Nyieun galeri

Lamun nuju teu atenedor amb els vostres plugins complementaris per a la vostra aplicació, la manga de bisa és a dir, fer servir els vostres elements de WordPress.

Comproveu els plugins per fer servir tots els plugins de la indústria de WordPress..

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, feu clic a Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah que enllaça un gambar desigual.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: complement alternatiu lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populer pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, diu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri, equip informàtic

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Gratuït / 69 $

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas de pos ieu bedah lungkawing na. És a dir que no tinguem cap lloc que ens elaborem al llarg de la nostra elaboració. Plugin i mangrupakeun complement de connexió per a tots els nostres missatges no seran necessaris per a la resposta.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me