Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna Plugins, eusi, jeung pilihan Styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna überzeugend.

Di Posting, urang gé butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu Urang Meunang knackt!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery Mangrupa Salah Sahiji Plugins Pang Populerna Anjeun Tiasa Nganggo Mun Nyieun Galeri Gambar-Pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobile responsif, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka Plugins> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Install tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Galeri Item".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab, wobei Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar datei urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih Vorlage pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna diktiert kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responsif Gambar Galeri Vorlage nembongkeun sadaya gambar salaku Gitter nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Di sisi séjén, anu Gambar Viewer Vorlage mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu ausrichtung nu galeri urang, ukuran gambar leutik, schwebe épék, dipasing grid, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji auf sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Einfügen von Galeri Kana Taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun Shortcode Pikeun Galeri Nu Tangtu, Buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina shortcode ka otomatis nyalin ka Zwischenablage Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu Shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri platzhalter kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – Platzhalter teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, Muka Halaman Atawa Posting Hayang Ngagunakeun Teras Klik Tombol Tambah FooGallery di Sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti kratzen liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik dina gambar leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong Kuchen, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun erfrischen jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Erweiterbarkeit mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi leichte béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun Galeri Tanpa Plugins

Lamun nuju teu lockte ku pamanggih maké plugins pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa Plugins, buka WordPress pos redaktur teras klik Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong Kuchen.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Bearbeiten Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis Bildunterschrift cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah verbindet unggal gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif Plugin Lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan blass populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT Badag

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Kostenlos / $ 69

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Éta ogé ngabogaan bagian setélan langkung ausgefeilte nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, eta Mangrupakeun Plugin Padet Nu Bisa Nulungan Anjeun Nyieun Galeri Geulis Tur Responsif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me