Shkarkime për WordPress geulis teu sains rokét.


Ju lutem shikoni unggal situs-boga duke u bashkuar me një telefon, por më shumë WordPress mibanda kamungkinan konfiguron sajajalan. Ju jeni duke dashur të WordPress, ju lutem përdorni shërbimet më të mira nga incidentipikasi kombinimi shtojcave, aplikacione, duke kërkuar që të keni një stilim të mprehtë për t’u dukur tërheqës të sabenerna imponuese.

Në postim, urang gé butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang plasaritje!

Metoda # 1: FagGaleria e Ngagunakeun

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, shtojcë shtesë plug Rezervimi mes nesh matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery plugins mangrupa salah sahiji pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Shikime Pikeun Nusja Geulis, Përgjegjës celular, Sarta Rétina-Siap Galeri Tanpa Nulis Garis Tunggal Kode.

Shkarkoni Masë për FooGaleria, ju lutemi bëni fjalë për WordPress. Shtojcat Buka> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Instaloni varri.

Saatos installasi tur aktivasina, ju lutem vizitoni këtu për herë të parë FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala Judul Rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Galeri Artikulli".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab ku Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung Judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih model pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna dikton kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina Responsif Modeli Gambar Galeri nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana shtresa:

Di sisi séjén, anu Gambar Model Viewer mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu alignment nu galeri urang, guman gambar leutik, hover épék, grid dipasing, plugin lightbox, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategji alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji në sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Futja e galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: përmes kodit të shkurtër të shtypur nga faqet e redaktuara WordPress.

Kodi i shkurtër i manggihkeun pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klikoni këtu për kode të shkurtra me automatike nyalin ka Clipboard Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu kodin e shkurtër dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamon Jane, Anjeun Kedah Tingali Hiji Galeri placeholder Kosong Jeung kodin e shkurtër ditampilkeun di Handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, duke kërkuar që të postosh këtë faqe në internet klikoni mbi varrin Tambah FooGaleria në shenjë.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti gërvisht liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik dina gambar leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Zgjerimi mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGaleria> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, cilësi më të mirë se të kërkosh më shumë se 100 galeri.

Tungtungna, FooGallery Ndihmoni Tani duke kërkuar një peshë të lehtë béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> Zgjerime.

Metoda # 2: Shtojcat Galeria Tanie të Nyieun

Lamun nuju ju joshë ku të shtoni plugins plugin, si të keni nevojë për një mashtrim, duke kërkuar që të filloni të mësoni-përshtaten me WordPress gantina.

Ju lutemi përdorni plugin tanpa në poste galeri, sepse WordPress do të kthehet në kliko në Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun veguh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Redakto Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah lidh gambar unggal.

Atur d.m.th. "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Lianna e shtojcave Alternatif

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populer pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

Loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Falas / 69 dollarë

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah mushkërim na. Ta ogé ngabogaan bagian setélan langkung elaborate nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, dhe plugin plugin plugin nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur përgjegjës.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me