Kumaha Jieun hiji Dina-Post Gambar Galeri op WordPress

Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan stel unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna plugins, eusi, jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna dwingend.

Die boodskap, jy sal nie die katingal van die metode, die pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang kraak!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Word ai hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, nou is daar plugin Bewaarplaas is nou beskikbaar met ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Ena nididan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobiele respons, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nuwe weergawe van WordPress. Buka-inprop> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Tombol installeer.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun kan in die galerye verskyn, klik op Tambah Media se foto’s "Galeri-item".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab waarin Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, Nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali pas. Mimitian ku milih sjabloon pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna dikteer kumaha galeri anjeun bade muncul.

As u antwoord wil hê, moet u die Gambar Galeri-sjabloon nembongkeun sadaya gambar salaku-rooster gebruik, en dit is nou otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Daar is ook ‘n voorbeeld van die sjabloon van die Gambar Viewer vir mintonkeun en die gambar van die eerste keer wat hy of sy nou mag besoek en die graf van die Mibanda-navigasie navigeer:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu aanpassing nu galeri urang, ukuran gambar leutik, hover épék, dipasing rooster, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka din hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Voeg galeri kana taeun in

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via die kortkode om te redigeer WordPress.

Manggihkeun kortkode pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik op die kortcode vir die nuwe knipbord van die knoppie.

Hareup, kantun nempelkeun nu kortkode din aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri plekhouer kosong jeung kortkode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – plekhouer teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. WordPress, ‘n volledige weergawe van die webwerf geplaas op die tombola Klik op Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti krap liwat di dieu.

Nambahkeun galerie a, klik op die gedeeltes van die gambar-sjabloon en klik op die tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun verfris jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Uitbreidbaarheid mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, die tab Gambar, elke keer dat die nuwe 100.000 gambar leutik tien galeri tot maksimum 100 kan word.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi liggewig béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa-inprop

Lamun nuju teu verlei ku pamanggih maké plugins pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Klik op ‘n nuwe plug-in vir ‘n plug-in, of WordPress-weergawe word herhaal op die tabblad Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar myé pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah wat ‘n ongelyke gambar verbind.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif plugin lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT-weergawe

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Gratis / $ 69

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Éta ogé ngabogaan bagian setélan langkung uitgebreide nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responsif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map