Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan sæt unik tina tujuan, lokalt WordPress mibanda kamungkinan konfiguration sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna plugins, eusi, jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna overbevisende.

Di postering, urang gé butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang revner!

Metoda nr. 1: Ngagunakeun FooGallery

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobil respons, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka-plugins> Tambahkeun Anyar, type di "FooGallery", tur klik Installer tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyeéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Klik på Nambahkeun for at klikke på Anjeun, klik på dine Tambah medier "Galeri vare".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab, hvor Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetansk billedtekst gambar fil urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih skabelon pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna dikterer kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dine svar Gambar Galeri skabelon nembongkeun sadaya gambar salaku gitter nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana lag:

Di sisi séjén, nu Gambar Viewer-skabelon mintonkeun hiji gambar dine hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigati:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu tilpasning nu galeri urang, ukuran gambar leutik, hover épék, dipasing gitter, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Indsættelse af galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via kortkode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun shortcode pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik på din kortkode for at få udklipstavlen Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu kortkode dine aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri pladsholder kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – pladsholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nye nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Klik på WordPress, klikk på at bogføre det, hvor du klikker på tombolien Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik på dine tæpper til at klikke på knappen Klik på Tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun opdatere jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Udvidelsesmulighed mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, din fane Gambar, en ny tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri kan maksimalt 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi letvægt béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> Udvidelser.

Metoda nr. 2: Nyieun galeri Tanpa-plugins

Lamun nuju teu lokket ku pamanggih maké plugins pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa plugins, du kan bruge WordPress efter redaktur teras Klik på Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik på Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Rediger Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis billedtekst cocog pikeun tiap gambar flere pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah der forbinder unggal gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif plugin lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku it badag

Loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Gratis / $ 69

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Éta ogé ngabogaan bagian setélan langkung detaljerede nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, et mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responsif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me