WordPress- ի օգնությամբ WordPress- ը օգնում է գտնել այն.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. WordPress- ի օգնությամբ դուք կարող եք օգտվել ձեր համակարգիչներից մեկը `ավելացնելով, որ պլանշետները, էլեկտրոնային սարքավորումները, փախչող ոճը կահավորող ոճը կեղծելու համար, ստիպված են լինում զգուշացնել.

Di posting, urang gé butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang cracking!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Word ary hij hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Եթե ​​դուք չեք սիրում, առցանց խանութներ, բջջային պատասխանատու, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Խնդրում ենք զանգահարել Masch FooGallery- ի նոր ծրագրեր WordPress- ում: Բուկայի հավելումներ> Tambahkeun Anyar, tipe di "ՖՈՒԳԱԼԱ", tur klik Տեղադրեք տոմբոլ.

Saatos installasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Թամբահկյուն Գալերի.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Գալերի առարկա".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab, որտեղ Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan վերնագիր gambar ֆայլ urang jeung Judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Միլիխ Citիտական ​​ա

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih ձևանմուշ pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna- ն թելադրում է kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina përgjegjif Gambar Galeri ձևանմուշ nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Di sisi séjén, anu Gambar Viewer ձևանմուշ mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu alignment nu galeri urang, ukuran gambar leutik, hover épék, dipasing grid, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji Strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Տեղադրեք galeri kana taeun

Եթե ​​դուք ցանկանում եք տեղադրել այս կայքը, դուք կարող եք օգտագործել այն. Միջոցով կարճ կոդով, որը կարող է վերականգնել WordPress- ը.

Manggihkeun համառոտ կոդ pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina- ի կարճ կոդ կա otomatis nyalin ka clipboard Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu համառոտ կոդ dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Լամուն ջան, Անջելես Թեդալի Հիջի Գալերի տեղապահ Կոսոնգ ungունգ կարճ կոդ ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, muka halaman atawa posting hayang ngagunakeun teras klik tombol Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Միլիխ Գալերի" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti քերծվածք liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik dina gambar leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Ընդարձակելիություն mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi թեթև քաշով béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa plugins

Խնդրում եմ, որ գայթակղեցնի այն բանի, թե ինչպես են լրացնում հավելվածները, որոնք կապում են սևեռուներին, մանգաղային անջատվելով բիսսիներով, որոնք կապում են ձեր կյանքի մասին WordPress gantina.

Հաղորդագրություններ փակցնելու համար նաև, թե ինչպիսի հավելվածներ են Windows plugin ծրագիրը, քանի որ WordPress- ը կարող է վերականգնել տարածքների ցուցակը Tambahkeun Media- ում.

Ti dinya, pilih "Ieիուն Գալերի" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Խմբագրել Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah- ը կապելով անօրինական gambar- ին.

Աթուր այսինքն "Եվվուհ" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif plugin lianna

WordPress- ի օգնությամբ դուք պետք է հանդիպեք այն, երբ դուք պետք է համացանցով համացանցով համացանցով հավաքեք di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

լոկա www.imagely.com/nextgen-gallery/; Հարգա ՝ անվճար / 69 դոլար

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah mushkawing na. Éta ogé ngabogaan bagian setélan langkung elaborate nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, and mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur պատասխանատու.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me