WordPress proqramı ilə əlaqəli bir şey göndərir.


Bağlı bir iş yerini tapmaq üçün bir sıra məhsullar seçin, WordPress proqramı ilə tanış olmaq üçün istifadə edin. Yeni WordPress proqramı, istifadə etmək üçün istifadə olunan pambıqdan istifadə etmək üçün kombinasiya sampurna eklentləri, ev, jeung pilihan stiling pikeun pangalaman pamaké sabenerna çekici.

Göndərmə göndərmək, bir neçə düyməni göndərmək üçün metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung qaleri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang krekinq!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Bir ay hiji hal masarakat WordPress ilə əlaqə qurmaq, plagin və əlavə plaginlar.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun qaleri gambar-pos. İstiqamətinizə baxın, mobil cavab, mobil telefonunuz, mobil telefonunuzla tanış olun..

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka plaginləri> Tambahkeun Anyar, tipe di “FooGallery”, tur klik tombol quraşdırın.

Saatos installyasiya aktivləşdirmək, Anjeun bisa ngamimitian nyieun qaleri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun mühərriki və bakal nulungan urang ngaidentipikasi naereri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana qaleri Anjeun, klik dina Tambah Media dina “Qalereya maddəsi”.

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab olan Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan meeda, atawa unggah nu anyar ku ngaklik nişan ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan başlıq gambar faylı urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih şablon pikeun qaleri Anjeun.

citakan dasarna kumaha qaleri anjeun bade muncul diktə edir.

Contona, cavab olaraq Gambar Galeri şablonu nembongkeun sadaya qamb salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Di gəl, Qəmbər İzləyicinin şablonu mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol naviqasiya:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha dəsti düzəltmək və ya uyğunlaşdırma ilə uyğunlaşdırma və ya qatar leytik, hover epék, dipasing grid, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rek. Hiji strategiya ilə tanış olmaq və daha çox hiji tab nişanını görmək.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun qaleri gambar kana tulisan.

Qalereya kana taeun daxil edilir

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun qalereyası ilə tanış olmaq: qısa şifrə ilə ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun qısa yol pikeun qaleri nu tangtu, bu FooGallery> galeri ti dasbor. Panoya qısamüddətli düymə və Panoya Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun və qısa qısamüddətli kod. Lamun jalan, qulaq asma hiji qaleri yer doldurucu kosong jeung qısa şifrə ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – yerdəyişmə yerini dəyişdirmək üçün qalereya bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternativ təbəqə nyelapkeun qaleri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, yaxşı bir şəkildə göndərmək üçün Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka “Milih Galeri” jandela mana anjeun bisa manggihan sagala qaleri nu sadia bisa ngagunakeun. Qətiyyən cızıqlanmış livat di dieu.

Nambahkeun qaleri a, klik dina gamb leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan qaleri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji nişan misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun yenilənən jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Genişlənmə mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi yüngül béda anu nambahkeun pungsionalitasna. FooGallery’nin tiasa ngotéktak toko ekstensi> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa plugins

Lamun nuju teu həsəd aparan plaginlər üçün pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun nagagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa plugins, bu WordPress üçün Tambahkeun Media redaktə.

Ti dinya, pilih “Jieun Galeri” pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar diplih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Icu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gamb, cumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu qaleri urang.

Ulah poho nulis başlıq cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik kontekst. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah, unggal gamb bağlayır.

Atur ieu “Euweuh” mun anjeun teu hayang qaleri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif plugin lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan poping poperér pikeun nambahkeun di-pos qaleri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternativ séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Pulsuz / $ 69

Dina watesan pamasangan aksesuarı, NextGEN Qalereya niyeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 il əvvəl. Hicina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah ağciyərin açılması. Etibarlı nagabogaan bagian setélan langkung mükəmməl nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapın və başqa bir plagin plakatını tapın və ya daha çox istifadə oluna bilər..

Instagram Gebang WD

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me