En un article anterior, vam destacar que és important tenir un lloc web de càrrega ràpida i que el connector W3 Total Cache pot ajudar a reduir el temps de càrrega i generalment agilitzar els llocs web. També es va examinar la configuració general d’aquest complement en aquest article. Ara, anem a veure més enllà de la configuració general i entendrem com afinar aquest complement per obtenir un rendiment òptim.


Una paraula sobre aquest complement abans d’aprofundir-nos en les funcions avançades: per treure el màxim benefici de la memòria cau total W3, es requereixen alguns scripts de configuració avançats i configuració d’allotjament del servidor. Però, fins i tot sense això, podem obtenir uns bons resultats.

Després d’instal·lar i activar el connector de memòria cau total W3, busqueu Rendiment al tauler de control i feu clic sobre ell. El quadre de comandament del complement s’obrirà i podeu navegar per tenir una idea del ventall de funcions d’aquest plugin.

5

Les funcions addicionals disponibles amb els serveis Premium es poden trobar aquí. La retroalimentació pot dirigir-se als desenvolupadors del connector des de l’enllaç que apareix a la secció “Difereix la paraula”. Podeu trobar informació estadística sobre el rendiment del lloc web des del punt de vista del servidor a Nova relíquia. Un cop hàgiu configurat el connector, l’informe de velocitat de pàgina de Google mostrarà informació sobre el rendiment del vostre lloc web.

Ara, configurem el connector.

Fer clic a Rendiment > Configuració general.Feu una ullada a la opcions que s’obren a Configuració general. Podeu ajustar la configuració a cada opció.

5a

1. Mode de vista prèvia

Per comprovar l’efecte del connector de memòria cau total W3, podeu habilitar el mode de visualització prèvia. Si aquest mode està activat, només l’administrador pot veure l’efecte d’un canvi. Si aquest mode està desactivat, el públic visualitzador també pot veure els efectes dels canvis realitzats per aquest complement.

5b

A la imatge de dalt, el mode de previsualització està desactivat. Heu d’habilitar el mode de previsualització mentre feu canvis a la configuració, observeu que tenen l’efecte desitjat al lloc web i, després, desactiveu-los de nou després de desar els canvis.

2. Memòria cau de la pàgina

Cada vegada que un espectador fa una crida a una pàgina, WordPress accedeix a nombrosos scripts PHP i executa consultes de bases de dades, totes ocupant espai del servidor i alenteixen el lloc web. Quan activeu la memòria cau en una pàgina, aquest procés s’accelera per a peticions repetides.

7c

A la configuració de la memòria cau de pàgina, també haureu de triar el mètode de memòria cau de la pàgina. L’elecció depèn del servidor que utilitza el lloc web. El valor per defecte per a això és Millor del disc. Això va bé per a la majoria de llocs web.

5d

Com que haureu de fer aquesta elecció repetidament per a tots els paràmetres, mirem les altres opcions a més del Disco millorat.

Disk Basic i Disk Enhanced és d’allotjament compartit. Podeu triar Disk Enhanced, però si el vostre lloc s’alenteix o si s’apleguen massa recursos de servidor, podeu tornar a Disk Basic. O bé canvieu el vostre pla d’allotjament o proveïdor d’allotjament.

Els servidors dedicats / virtuals són un ordre més alt de servidors. Els servidors dedicats no es comparteixen amb cap altre lloc web o persona, mentre que els servidors virtuals són compartits per poques persones o llocs web.

Opcode: Cache alternatiu PHP (APC): aquí el codi PHP es troba en memòria cau mitjançant solucions PHP de codi obert.

Opcode: eAccelerator: és un codificador i carregador PHP.

Opcode: XCache: una memòria cau d’opcode molt ràpida i estable. Està completament suportat per Windows i Linux.

Opcode: WinCache: una solució PHP de codi obert exclusivament per a Windows.

Servidors múltiples: Memecached – Si un lloc és suportat per més d’un servidor, llavors s’ha de comprovar l’opció memecached.

3. Minimitzar

El codi conté coses com ara comentaris, caràcters de línia nous i espais en blanc que influeixen en la mida del codi. La minificació elimina el codi d’acomiadaments. HTML, Java i script CSS són els culpables aquí i la reducció d’aquestes millorarà la velocitat de manera perceptible.

També haureu de triar les opcions sota HTML Minifier, JS Minifier i CSS Minifier. Les opcions predeterminades funcionarien bé, però en cas de conflictes, podeu triar les altres opcions i veure quina és la vostra opció. Si els problemes no es resolen, també podeu desactivar l’opció de minificació. Aquest serà sovint el cas de la instal·lació de Lite Speed.

8a

Haureu de triar el mètode de minúscula de memòria cau basat en l’explicació de (2) anterior. L’opció recomanada aquí és Disc.

8b

4. Memòria cau d’objectes i bases de dades

9

Si activeu l’opció de memòria cau de la base de dades significa que esteu a la memòria cau de les consultes SQL. Trobar una pàgina al servidor implica buscar en una base de dades molt gran. La memòria cau redueix el temps d’aquesta cerca, però consumeix recursos del servidor. Així, en un servidor compartit, pot reduir la velocitat. La manera de seguir-ho seria habilitar la memòria cau de bases de dades i analitzar la velocitat del lloc. Si es tradueix en un alentiment, desactivar-lo pot ser una opció millor. Aquesta opció funciona millor en un servidor dedicat o virtual.

9a

Habilitació de l’opció memòria cau d’objectes ajuda a reduir el temps de procés d’algunes operacions. És recomanable només per a servidors dedicats o virtuals.

9b

5. Xarxa de lliurament de contingut del cau del navegador i contingut

La memòria cau del navegador és una opció molt important i sempre s’ha d’activar, sigui quin sigui el mètode d’allotjament que utilitzeu. Aquesta configuració utilitza la memòria cau al navegador web del visitant per reduir la càrrega del servidor i el temps de resposta. S’hi afegeixen capçaleres i és possible la compressió HTML. Quan es demana una pàgina per segona vegada, el temps de resposta millora notablement.

10

De vegades, el contingut s’emmagatzema en diversos servidors de tot el món. Una xarxa de lliurament de contingut dirigeix ​​el visitant al servidor geogràfic més proper. Si no utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut, desactiveu aquesta opció.

8. servidor intermediari invers

11

Amb proxy invers, els fitxers estàtics s’emmagatzemen en memòria cau a diferents servidors de tot el món i es pot accedir a través d’un núvol per un visitant. És millor no habilitar això per a llocs de WordPress

9. Seguiment

12

Només hauríeu d’habilitar el monitoratge si voleu tenir estadístiques detallades del rendiment del vostre lloc i servidor, i si coneixeu la nova relíquia.

10. Diversos

13

Obteniu una clau d’API seguint l’enllaç que apareix a sota del camp i introduïu-lo al camp Clau de l’API de la velocitat de la pàgina. Les altres opcions només són per a usuaris avançats.

11. Configuració de depuració i importació i exportació.

Debug proporciona informació detallada sobre cada memòria cau i es pot visualitzar públicament al codi font de la pàgina. Això us ajudarà a conèixer què funciona i què no. Habiliteu-lo només quan es requereixi i desactiveu-lo poc després.

14

Tots els paràmetres es poden exportar i després importar al mateix lloc o a una ubicació diferent i serveixen com a bona còpia de seguretat.

Un dels principals factors per a l’ús correcte d’aquest complement són les limitacions de programari i configuració del proveïdor d’allotjament. Si el vostre entorn d’allotjament no és adequat o si les opcions de configuració us resulten massa importants, potser voldreu tornar a la Cache Super W3 més simple, ja que la majoria dels servidors poden funcionar de manera òptima amb aquest complement en una instal·lació molt bàsica..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me