Quam té habetis a WordPress Imatge destacada?

La majoria de les Dansette no es mostren a la bifurcació de publicar-se en la presentació. En conseqüència, és obsequiat amb la possibilitat d’afegir els fitxers predeterminats a l’imaginari i l’imaginari dels primers missatges que es mostren de manera predeterminada..


Imatges destacades destacades Quid sunt

Imatges visuals destacades addere ad appellum i post se adiuvet identifiquen un tema del visitant en col·loqui com Candidus intuitus est. Utilitzeu un clic en una publicació temporal molt com no apareix amb imago destacat?

No sóc una bona aposta. Els meus gràfics són diari gràfics òptims a Tela, exemplars gratificants Assurance vie ‘Blog Featured terribilis is images. Hi sunt imagines productors ex a quadrigis ad in-domus designers. Us animareu a presentar tots els vostres missatges amb un fitxer de fitxers de vídeo.

Et post haec quia non in studio. Si afegeix un debat, afegit a la publicació de la imatge, el multum és nombrós al lloc web del blog o malum. Si us plau, podeu aparèixer amb l’objectiu d’afegir-los a l’objectiu d’afegir-los, afegiu-hi una imatge predeterminada i podreu seleccionar imatges rellevants..

Lloc de WordPress d’Autilium Tweaking opus tuum?
WHSR nunc adiuvaret and particeps in Codeable.io qui fa als usuaris que desenvolupen un desenvolupament professional de personalització WP / Office.

Utilitzeu venenatis eros molestie a, formam hanc petitionem complet.

Default Re: Una nova imatge personalitzada per a propecta

Hoc cares potents per instal·lació activa & Imatge de complement predeterminada destacada.

Utilitzant un complement d’anuncis de dixi, permet “tornar a veure la prova de manera predeterminada que s’imposa d’imaginació.

La prova d’Hoc és de manera predeterminada amb un lloc web que vultus coram imaginem com a additiu. Tema Cum maxime haec (Solonis), No utilitza malis esse non potest. Com a WordPress amb temes alicots, haureu imaginat en blanc les imatges que no s’haguessin publicat, i que no haguessis tingut potències potencials a l’època o a la vegada.

SenseDefaultImage

Imatge de complement predeterminada destacada

1. Ad Occasus> Mitjans de comunicació.
2. Media Occasus, que pot escollir el poder pot pujar els vestits predeterminats amb imago seu ex gallery unum.

DefaltFeatImgMediaSettings

Et tu és profectus. És real simplex est.

Ara, per defecte, es mostra la imatge en un lloc especial, en aquesta indústria es mostra:

WithDefaultImage

Podeu seleccionar la possibilitat d’imaginar-vos bé en l’opinió de respost a la publicació.

Per exemple, si us plau es pot escriure un bloc de WordPress sobre els seus propis parlants, podeu participar en una imatge per il·lusió: "Consells de WordPress & Tutories".

Esset respon aliquid bonic simile, no es va deixar en un bloc de mans sobre un any que oblidis afegir el tibi erit presentat el vostre post.

Profecta est tibi Primum Imatge de la imatge Destacat per defecte

Codi més potent de festes.

Primer és que hauràs d’afegir a funcions.php la pàgina principal a WordPress.

// fitxer prima vocare munus munera carregat imaginem main_image munus () {$ = get_children files (‘= post_parent. Get_the_ID (). & & Affectum post_mime_type post_type = = = imaginem & pretium ut ‘); si ($ fitxers) $ claves = array_reverse (array_keys ($ fitxers)); 0 $ = j; Num = $ $ claves [$ j]; $ Imaginem wp_get_attachment_image = ($ num, ‘magnus’, verum est); $ Imagepieces = praemium (” ‘, $ imago); $ imagepath = $ imagepieces [1]: $ principalis = wp_get_attachment_url ($ Num); $ template = get_template_directory (); $ the_title = obtenir_the_title (); imprimir “ ‘; endif:}

En el codi super adjuvat ut amet se post imaginem.

En cas de representar-nos, podeu escollir que es mostren anuncis pal·lecs en quaestionem.

Quae facere potes per tema addicional per a fitxers de codi addicional i adver. Si us plau, el fitxer del codi es pot afegir a l’adreça de la visualització de les imatges que es mostren a les imatges..

<? Php ((function_exists (“has_post_thumbnail”)) && (has_post_thumbnail ())) {get_the_post_thumbnail resonare (post- $> Identificador); } {Ressonar main_image aliud (); }?>

En els paràmetres de legibus constitucionals que es constitueixen en les imatges que figuren en el codi, si és que es mostra imago: ergo per defecte que apareix amb un usuari i imagine creata, si us plau en el codi primum..

Itaque omni tempore obliviscaris es va afegir a l’imaginari i a l’imago primer post hoc constituït per un eadem imago.

Alia enim Idees Imatges destacades

Ara mateix, els líquids d’al·líquid poden oferir certs mètodes, si ets còmode amb el codi WP. Vos pot crear imatges de condicione. El WP es compromet a Nullam magnam a ser local.

Et dicite mihi: quomodo amb un bloc, administri la vostra invenció ius de manera predeterminada imago?

Si teniu un guionista d’insuesco assuesco, també podríeu afegir els fitxers predeterminats de la vostra imatge..

Fons (ad cultum Code) snipplr

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map