Sammenlign Top 5 WordPress Backup-plugins

Så fantastisk som WordPress-indholdsstyringssystemet er, er det ikke immun mod sikkerhedstrusler der kan gå på kompromis med kontinuiteten på vores websted. Husk, at cyberangreb ikke kun bringer dine onlinedata i fare, de kan også plette dit omdømme, især hvis et brud påvirker dine kunders data.


Bortset fra cyberangreb, truer visse forkert konfigurationer i din backend også sikkerheden på dit websted.

Under alle omstændigheder skal du være forberedt på det værste ved at have det sikkerhedskopier for hurtigt at gendanne dit websteds fulde funktionalitet.

Uden yderligere problemer er nedenfor fem af de bedste WordPress-backup-plugins, du kan bruge:

1. BackUpWordPress

BackUpWordPress er det plugin, du ønsker, hvis du skal oprette automatiserede sikkerhedskopier enkelt og pålideligt. Efter installation og aktivering af plugin gør det straks sit job ved hjælp af standardautomatiseringsindstillingerne. Hvis det er nødvendigt, kan du specificere din backupplan ved at gå til Værktøjer > Sikkerhedskopier, og klik derefter på “Indstillinger” under standardplanen.

Alternativt kan du blot tilføje en ny tidsplan med et andet sæt regler ved at klikke på “+ Tilføj tidsplan.”

sikkerhedskopier

Selvom core plugin er gratis, kan du også betale for udvidelser der tilføjer funktionalitet. Lige nu forbinder de tilgængelige udvidelser BackUpWordPress med skytjenester som Google Drive, Dropbox og Windows Azure.

Download og mere info: wordpress.org/plugins/duplicator/

3. VaultPress

Hvis du har brug for noget mere end bare et backup-plugin, skal du gå med VaultPress. Ud over muligheden for at oprette automatiske sikkerhedskopier, scanner dette plugin også jævnligt din database for malware, vira og andre sikkerhedssårbarheder. Det leveres også med indbygget spambeskyttelse for at bevare omdømmet og SEO på dit websted.

vaultpress

Bare husk, at du skal betale for en månedlig licens for at bruge VaultPress og dens sikkerhedsfunktioner. Selvom de stigende omkostninger måske er for meget for nye bloggere, er det perfekt for dem, der er villige til at investere i WordPress-sikkerhed.

Download og mere info: wordpress.org/plugins/updraftplus/

5. BlogVault

Det eneste, der er bedre end en daglig sikkerhedskopi, er en realtid backup – en kernefunktion i BlogVault. Det fungerer ved at oprette øjeblikkelige sikkerhedskopier, når du gemmer ændringer på dit websted. Dette sikrer, at du aldrig mister fremskridt, når du gennemgår intensivt indhold eller generel webstedsudvikling.

blogvault

BlogVault leveres også med en backup-overvågnings-, historik- og testværktøj for at sikre integriteten af ​​dine data. Den eneste ulempe er, at det er en præmie plugin, der leveres med et årligt gebyr, før du kan bruge dets funktioner.

Cloud-integrationKun DropboxE-mail-sikkerhedskopier / meddelelser

Konklusion

Oprettelse af sikkerhedskopi er et vigtigt aspekt af webstedsvedligeholdelse, der garanterer kontinuitet. Bare husk at vælge et plugin, der bedst passer til dine online mål. Uanset om du har brug for et simpelt backup-plugin eller en mere omfattende sikkerhedssuite, kan listen ovenfor hjælpe dig med at tage den bedste beslutning.

Hvis du har andre problemer med WordPress, anbefaler vi at henvise til dette indlæg for at få de bedste hurtige rettelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map