Sådan auto-post til Facebook fra WordPress

Vedligeholdelse af en WordPress-blog kan være trættende. Efter at have tilbragt flere timers research, skrivning og polering af et nyt indlæg, skal du derefter promovere det gennem forskellige indholdsdistributionskanaler, fra postlister til sociale medienetværk.


Facebook er en af ​​de vigtigste platforme til denne opgave. Ifølge Statista havde den sociale mediagigant omkring 1.94 mia. Månedlige brugere fra 2017 – hvilket styrker sin position som det hittil største (og mest rentable) sociale netværk.

Dette indlæg sigter mod at udforske de bedste metoder til at automatisere processen med Facebook-deling på dit WordPress-sted.

Hurtigt hoppe til:

Lad os begynde.

Metode nr. 1: Brug af Jetpacks “Publicize” -funktion

Uanset om du driver en nicheblog eller en e-handelsbutik, vil Jetpack-plugin helt sikkert komme dit WordPress-sted til gode. Det kan hjælpe dig med indholdsoprettelse, sikkerhed, webstedsanalyse og SEO.

For at komme i gang med Jetpack skal du dog forbinde plugin med en eksisterende WordPress.com-konto. Bare rolig – registreringen er helt gratis og bør være afsluttet inden for få minutter. Når du er færdig, kan du nu bruge plugins funktioner på dit WordPress.org-sted.

Du bliver også spurgt, om du gerne vil aktivere de anbefalede Jetpack-funktioner. Dette er helt valgfrit, men det kan give dit WordPress-sted mange fordele:

Jetpack inkluderer også “Publicize” -funktionen, der automatiserer deling til sociale medienetværk. Gå til Jetpack for at få adgang til dette > Indstillinger > Deling.

Klik på Opret forbindelse til dine sociale mediekonti under “Publicer forbindelser”. Dette åbner WordPress.com-delingssiden, hvor du kan linke dit websted til forskellige netværk, herunder Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Log ind på din Facebook-konto, når du bliver bedt om det, og klik på Fortsæt for at give WordPress de nødvendige tilladelser. Til sidst skal du vælge, om du vil offentliggøre indlæg på en bestemt side, du administrerer eller gennem din egen profil. Vælg den konto, du vil bruge, og klik på Opret forbindelse.

Det er det! Du kan nu bruge denne konto som en distributionskanal til dine WordPress-indlæg. Du skal være i stand til at se indstillingen i redigeringsprogrammet:

Hvis du gerne vil bruge en brugerdefineret besked til Facebook-indlægget, skal du klikke på Rediger detaljer. Husk, at dette vil falde sammen med udgivelsesdatoen i din WordPress-blog.

Metode nr. 2: Brug af buffer

Online marketingfolk bør allerede være bekendt med Buffer – et automatiseringsværktøj, der bruges til at dele og overvåge dit indhold.

Dens største fordel er, at det giver dig mulighed for at offentliggøre indlæg baseret på en fast plan. Husk, at for at maksimere eksponeringen af ​​dine indlæg, skal du offentliggøre det, når din målgruppe er mest aktiv.

For at komme i gang med Buffer skal du tilmelde dig og starte med at linke dine sociale mediekonti til platformen. Start med at klikke på knappen plus (+) i panelet “Konti”.

I øjeblikket er gratis brugere i stand til at linke op til en konto for hvert af de seks netværk: Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest og Instagram. For at forbinde Facebook skal du klikke på Profil, side eller gruppe – afhængigt af den kontotype, du vil bruge.

Når du er logget ind, skal du blot klikke på den konto, du vil bruge. Det skal derefter vises under panelet “Konti” i dit dashboard.

Det næste trin er at indstille en udstationeringsplan for denne konto. For at gøre dette skal du vælge kontoen og klikke på fanen Planlæg.

Her kan du vælge udstationeringsdage samt tilføje de specifikke tidspunkter, du vil dele indhold. Vær opmærksom på, at når du tilføjer nyt indhold til Buffer, vil det blive “i kø” og kun offentliggjort i disse tider.

Nu hvor du har din bufferplan klar, er det tid til at integrere det med dit WordPress-sted. For dette skal du installere WP to Buffer-plugin.

Derefter skal du linke din Buffer-konto ved at gå til WP til Buffer > Indstillinger og klik på knappen Autoriser plugin.

Klik på Tillad adgang, når plugin beder om tilladelse til at administrere din Buffer-konto. Dette trækker automatisk alle dine Buffer-kontooplysninger ind i WordPress-betjeningspanelet.

Du skal være i stand til at se dem nu under fanen Indlæg og sider i WP til Buffer-plugin. Glem bare ikke at “aktivere” kontoen ved at klikke på dens billede og vælge muligheden Konto aktiveret.

Når du er færdig, skal du klikke på knappen Standardindstillinger for at specificere, om indlæg, der for nylig er offentliggjort eller opdateret, sendes til bufferkøen. Gør dette ved at markere afkrydsningsfeltet ud for begge indstillinger.

Hvis du udførte alle trinene korrekt, skal du se en bekræftelse øverst i redaktøren, hver gang du offentliggør eller opdaterer et nyt indlæg.

Metode nr. 3: Brug af Nelio-indhold

Med ovenstående metoder og værktøjer skal du nu være i stand til at automatisere udstationering til din Facebook-konto fra din WordPress-blog. Men hvis du vil have en meget enklere løsning, kan du prøve at bruge Nelio Content-plugin.

Hvad det gør er at integrere en indbygget “redaktionskalender” for at hjælpe dig med at administrere dit indholdsplanlægnings- og distributionsbehov.

Før du aktiverer automatisk bogføring, skal du først forbinde dine konti ved at gå til Nelio Content > Indstillinger fra hovedpanelet.

Ligesom med Buffer, har du muligheden for at linke Nelio-indhold med en Facebook-side, gruppe eller din personlige profil. Klik bare på den tilsvarende knap, angiv dine login-legitimationsoplysninger og giv plugin-tilladelsen.

Når du er færdig, skal din konto vises under Tilsluttede profiler på indstillingssiden. Alle nye indlæg synkroniseres også automatisk med din Nelio Content-kalender. Dette letter automatisk alle involverede aktiviteter, herunder deling til sociale mediesider.

Bonustips: Hvad er den bedste posttid?

Forskellige undersøgelser viser, at de bedste udstationeringstider for hvert socialt netværk er som følger.

Nathan Ellering fra CoSchedule kiggede på 20 studier og kom med disse ‘bedste tid til indlæg’ til større sociale netværk (kilde).

Facebook

 • Onsdag kl. 15.00
 • Torsdag og fredag ​​kl. 1-4
 • Lørdag og søndag kl. 12-1

Twitter

 • Enhver dag @ 2-3 AM, 6-7 AM og 21-10
 • Mandag til fredag ​​kl. 12-3 og 17
 • Onsdag kl. 17-18

pinterest

 • Lørdag kl. 20-11
 • Fredag ​​kl. 15.00

LinkedIn

 • Tirsdag kl. 10-11

Google+

 • Onsdag @ 09:00
 • Resten af ​​ugen @ 09-11

Instagram

 • Mandag og torsdag @ når som helst Bortset fra kl. 3-4
 • Enhver dag @ 14:00 og 17:00
 • Onsdage kl. 19.00

Er sociale medier en enorm del af din WordPress-indholdsstrategi? Læs disse gyldne regler for social media marketing for bloggere!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map