Sådan føjes Google Kalender til dit WordPress-websted

Kalendere er nyttige værktøjer til at levere informationer fra lokalsamfundet, koordinere teamaktiviteter og holde alle informeret om begivenheder. De er en af ​​de mest anvendte apps på tværs af alle enheder.


Du kan tilføje en kalender til enhver side på dit websted. Du kan indgå i den kalender vigtige begivenheder, som du vil holde styr på – fodboldkampe, fødselsdage, kundemøder, frister for indsendelse af projekter. Hvis kalenderen deles med et team eller et samfund, kan du opdatere den med begivenheder, der er af interesse for teamet eller samfundet – garagesalg, kontorfest, orientering for et nyt teammedlem og lignende begivenheder. Kalenderen hjælper med at holde medlemmer af samfundet eller dine ivrige læsere informeret om kommende begivenheder.

En metode til at tilføje en kalender er ved hjælp af plugins. Denne metode hjælper dig også med at tilpasse udseendet af kalenderen til en vis grad. En anden metode til at inkorporere en kalender er ved at tilføje Google-kalender til dit websted og opdatere den med dine egne begivenheder. Da de fleste internetbrugere allerede bruger Google Kalender og er bekendt med grænsefladen, vil vi anvende denne tilgang til vores formål.

Du kan stort set opdele denne installation af Google-kalenderen i to faser,

  1. Genererer en integreret kode
  2. Tilføjelse af din embedskode til dit WordPress-sted

Generering af Google Kalender-integreret kode

1. Den første ting at gøre er at integrere en Google Kalender med dit websted. Du kan gøre dette ved at åbne Google-kalenderen i din browser. Du skal få en skærm som den nedenfor.

1 Google Kalendergrænseflade

2. Derefter skal du få adgang til en offentlig kalender. Gå til rullemenuen under ‘Andre kalendere’, og vælg derefter Gennemse interessante kalendere i menuen.

2 Gennemse interessante kalendere

En liste over interessante kalendere vises på din skærm. Vælg en interessant kalender ved at abonnere på den. På et indfald valgte jeg ‘Ortodokse helligdage’. Du kan få vist kalenderen, før du abonnerer. Og du kan vælge så mange, som du vil, og de vil alle være integreret i din kalender. Men til denne tutorial, lad os starte med en.

5 Abonner på ortodokse kalendere

3. Når du har valgt en kalender til indlejring, skal du klikke på Tilbage til kalender øverst på skærmen. Du vil se din egen kalender med den ‘ortodokse helligdags’ kalender indlejret i den.

11 Integreret kalender

Tilføjelse af integreret kode til dit WordPress-sted

Vi går nu til den anden fase, hvor handlingen skifter til dit WordPress-sted. Du skal integrere kalenderen på dit websted. Hvis du allerede har en Google Kalender, der viser datoer og klokkeslæt, er den nemmeste måde at dele den med teammedlemmer at integrere den på dit websted.

1. Åbn for dette en ny side fra din WordPress-administrator. Klik på Rediger og vælg tekstversionen af ​​siden.

Gå nu tilbage til din kalender og klik på Kalenderindstillinger i venstre side.

9 Integrer kodeskærmen

Bemærk koden streng i den lille boks til højre side? (se røde pile på grafik ovenfor)

2. Kopier denne kode, gå tilbage til den nye side, du har åbnet, og indsæt den der.

Bemærk også, at der er en mulighed for at tilpasse kalenderen. Du kan klikke på det og vælge indstillinger, som du vil. Tilpasningsmulighederne er ganske basale og ikke så brede som dem, der tilbydes af plugins eller i det omfang, der kræves af store websteder.

10 Titelside med kode

3. Gem siden ved at klikke på Gem, opdater eller offentliggør. Forudsat at dit tema reagerer, skal alt fungere fint.

Du kan tilføje den samme kode til en tekstwidget på forskellige sider og widgetpladsholdere afhængigt af dit tema.

12 (1)

Nu viser dit websted din kalender med alle de vigtige datoer og begivenheder, der er integreret i den.

Google Kalenderbegivenheder

En anden metode til indlejring af din kalender er at downloade plugins og bruge dem til at tilpasse dine kalendere. Google Kalenderbegivenheder er et sådant plugin. Dette plugin er lydhør, og du kan se begivenheder i et månedligt gitterformat eller listeformat, selv fra din mobile enhed. Flere kalendere kan kombineres til en enkelt skærm. Visning af begivenhedsindhold kan tilpasses med enkle tags og uden brug af kode.

Du kan få adgang til offentlige kalendere ved hjælp af plugin. Gentagne begivenheder, søgefelt for begivenheder, dato- og tidsformater og specielle begivenheder kan alle tilpasses.

Dette plugin fjerner behovet for en separat begivenhedsstyringsfunktion.

13

En premium-version fra Google er også tilgængelig. Denne version bruger en sikker forbindelse mellem Google og dit websted. Mange skærmformater kan bruges til at inkludere vedhæftede filer, gæstinformation eller begivenhedsorganisation. Opdateringer sker automatisk.

At have en indlejret kalender på dit websted er den nemmeste og hurtigste måde at holde teammedlemmer eller et samfund informeret om vigtige eller kommende begivenheder. Det vil hjælpe med at styre begivenheder fra ét sted. Prøv det og se selv, hvordan en integreret kalender gør tingene lettere ved at synkronisere alle dine begivenheder på en skærm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map