Sådan installeres WordPress lokalt på dine Windows- eller Mac-computere

Uden tvivl er WordPress det mest populære indholdsstyringssystem for både hobbyister og professionelle webmastere. Det har 25,4% af alle websteder i verden sammen med over 76,5 millioner blogs siden 2004.


På grund af sin enestående popularitet tilbyder de fleste webhostingfirmaer 1-klik-WordPress-installationsapps lige fra kontrolpanelet – så brugerne kan starte webstedsopbygning inden for få minutter.

Denne proces fungerer ved at installere WordPress direkte på din webserver. Og da det hostes online, kan du få adgang til dit dashboard hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse.

Selvfølgelig er muligheden for at få adgang til dit WordPress-sted fra enhver enhed praktisk, men at installere CMS lokalt på din computer har også nogle fordele:

 1. Præcis hastighedstest – Testning af dit websted uden afhængighed af internetforbindelse hjælper dig med at skalere det nøjagtigt
 2. Personlig sikkerhedskopi – At designe og udvikle dit websted lokalt betyder også, at du altid har en personlig sikkerhedskopi klar.
 3. Bedre designprocesser – Ved hjælp af WordPress offline kan du foretage designændringer uden at påvirke oplevelsen af ​​live besøgende.

Brug for hjælp til opsætning af dit WordPress-sted?
WHSR er nu partner med Codeable.io for at hjælpe brugere, der har brug for professionelle WP-udvikling / tilpasningstjenester.

For at få et gratis tilbud skal du udfylde denne anmodningsformular.

Følg instruktionerne herunder for at installere WordPress på din Windows- eller Mac-computer:

Installation af WordPress på en Windows-pc

For at installere WordPress på en Windows-pc skal du bruge et program ved navn WAMP, som kan downloades fra deres officiel hjemmeside.

Vær opmærksom på, at WAMP er tilgængelig i to versioner – 64-bit og 32-bit. Gå til Start for at vide, hvilken version der er kompatibel med din pc > Indstillinger > System > Om (for Windows 10-brugere) eller Start > Kør, skriv “sysdm.cpl” og klik på fanen “Generelt”.

oS

Der vises en meddelelse, hvor du klikker på download-knappen for den relevante version. Gå videre og klik på “download direkte” for at fortsætte.

Download-direkte

Når downloadet er afsluttet, skal du fortsætte med installationen ved at følge instruktionerne på skærmen. Læs alt omhyggeligt da WAMP har meget specifikke krav til at blive installeret korrekt. Nedenfor er et par tip:

 1. Kør installationsprogrammet med administratorrettigheder (højreklik > “Kør som administrator”).
 2. Sørg for, at du har de opdaterede omdistribuerbare pakker med VC9, VC10, VC11, VC13 og VC14. Downloadlinkene til disse er inkluderet i installationsprogrammet.
 3. Tæt Skype før installation og brug af WampServer.
 4. Deaktiver IIS.
 5. Installer WAMP i rodmappen på din primære lokale disk. For eksempel skal installationsmappen være på “c: \ wamp \”, hvis Windows er installeret på lokal disk (“C:”).
 6. Glem ikke at markere “Opret et skrivebordsikon”, så du nemt kan få adgang til WAMP senere.

Når du bliver bedt om at vælge din standardbrowser, skal du huske, at du skal navigere og finde .exe-filen. En god strategi er at højreklikke på skrivebordsgenvejen til din browser, klikke på “Egenskaber” og gå til fanen “Genvej”. .Exe-filens placering skal være i “Mål” -feltet.

Når du har installeret og lanceret WAMP, skal du kigge efter “W” -ikonet i dit meddelelsesområde på proceslinjen. Hvis dette ikon er rødt, betyder det, at WAMP-serveren i øjeblikket er offline. Grøn angiver på den anden side, at serveren er fuldt online. I hvilket tilfælde kan du nu få adgang til din server ved at skrive “localhost” eller 127.0.0.1 i din webbrowser. Du kan også lade klikke på “W” -ikonet og klikke på “Localhost.”

Klik på “phpMyAdmin” under “Værktøjer” på din vigtigste WAMP-informationsside. Dette giver dig mulighed for at administrere og oprette en database til din offline WordPress-installation. Alternativt kan du indtaste http://127.0.0.1/phpmyadmin/ i din webbrowser.

For at oprette en ny database i phpMyAdmin, skal du gå til “Databaser” fra hovedmenuen. Du kan bruge ethvert navn, du kan lide, men det er bedre at bruge noget, der kan identificeres som “wordpress-local.” Vær opmærksom på, at databasenavnet ikke er store og små bogstaver.

Installation af WordPress

Det næste trin er at downloade WordPress fra deres hovedwebsted. Husk, at download er i et komprimeret mappeformat. Du behøver kun at udpakke WordPress-mappen i underkatalogen “www” i WAMP. For eksempel, hvis du installerede WAMP i “C: \ wamp \,” skal du pakke WordPress-mappen i mappen “C: \ wamp \ www \.”

For at indlæse WordPress skal du gå til http: // localhost / wordpress /. Først bliver du bedt om, at du har brug for en “wp-config.php” -fil. Klik bare på “Opret en konfigurationsfil” for at fortsætte.

skabe-wp-config-1

Når du er færdig, kan du fortsætte med installationen af ​​WordPress, som du ville gøre med en web-hosting platform. Bare husk at bruge “localhost” som databasehost og bruge det rigtige databasesnavn, som du har angivet tidligere. Brug dit, når det kommer til dit MySQL-brugernavn rod og lad kodeordet være tomt.

skabe-wp-config-3

Installation af WordPress på en Mac-pc

Endelig involverer installation af WordPress på en Mac-pc de samme trin. Men i stedet for at bruge WAMP, skal du bruge en anden software kendt som MAMP. Ligesom førstnævnte kan du downloade dette direkte fra deres officiel hjemmeside.

MAMP

Efter installation af MAMP skal du sørge for at konfigurere appen til at bruge Apache-port 80 og MySQL-port 3306 først. Hvis du gør det, kan du starte dit lokale websted ved hjælp af adressen http: // localhost. Gå bare til Indstillinger > Porte og indtast derefter de korrekte værdier.

mAmp-porte

Bare husk, at du skal oprette en Apache server, så sørg for, at denne indstilling er fremhævet, når du opretter din dokumentrod. Du kan derefter køre Apache- og MySQL-serverne ved hjælp af hovedappen.

For at oprette en ny database med MAMP skal du klikke på “Åbn startside” og derefter gå til “phpMyAdmin.” Derfra kan du følge de lignende trin fra WAMP-tutorials som vist ovenfor.

Konklusion

Installation og brug af WordPress lokalt har adskillige fordele. Bare husk at følge instruktionerne ovenfor meget forsigtigt for at sikre en vellykket installation.  

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map