Sådan integreres en Google-form i WordPress

Der er lige så mange ting at elske ved WordPress. Det er let at bruge, gratis, fleksibelt og støttes af et stort samfund, der altid er villig til at hjælpe begyndere.


Som mangeårig WordPress-bruger nød jeg jagt på plugins, der supercharged mine projekter. Disse fremragende stykke software gjorde det muligt for mig at opbygge professionelt udseende, fuldt fungerende og brugervenlige websteder uden at skulle lære omfattende kodning.

Når det kommer til brugervenlighed, er et af de vigtigste værktøjer, du har brug for i dit WordPress arsenal, en formbygger. Det giver dit publikum mulighed for at interagere med dit brand – det være sig i form af generelle forespørgsler, supportanmodninger eller feedback. Formularer kan også bruges til undersøgelser, der hjælper dig med at få en dybere forståelse af dit publikum.

Selvom det officielle WordPress-arkiv allerede tilbyder masser af form-building plugins, foretrækker nogle bloggere og marketingfolk at holde sig til G Suite – en skybaseret platform til webmastere designet af ingen anden end Google.

I dette indlæg viser jeg dig de forskellige metoder til at bruge Google Formularer med dine WordPress-websteder.

Oprettelse med Google Formularer

Log først på Google Formularer ved hjælp af en gyldig Google-konto.

Vælg “Start en ny form”, om du vil starte fra bunden eller bruge en allerede eksisterende skabelon.

Naturligvis er brug af en skabelon en enorm tidsbesparelse, især hvis du allerede ved, hvad du prøver at opnå med din form. Men for at demonstrere funktionerne i Google Forms, lad os gå videre og starte fra en tom skabelon.

Som standard inkluderer den primære formeditor en “multiple choice” spørgsmålstype. Dette er nyttigt til at oprette undersøgelsesformularer. Hvis du vil bruge noget andet, skal du klikke på rullemenuen ‘Flere valg’ for at afsløre dine indstillinger.I øjeblikket understøtter Google Forms følgende spørgsmålstyper til indsamling af forskellige oplysninger.For at redigere alle oplysninger skal du bare klikke på det tomme felt og skrive væk. Alt gemmes i skyen, så der er ingen grund til at bekymre sig om at gemme.Du kan bruge så mange spørgsmål, som du vil i en enkelt form. For at gøre dette skal du klikke på knappen ‘Tilføj spørgsmål’ i den flydende sidebjælke.

Du kan også bruge sidefeltet til at tilføje andre formelementer, såsom et billede, video eller et separat afsnit.

Som tommelfingerregel skal du kun bede om de oplysninger, du har brug for fra dine målbrugere. Hvis du stiller for mange spørgsmål eller bliver for invasiv, kan brugerne blive afskrækket fra at afslutte deres indsendelse.

For at lære mere om funktionerne i Google Form, se G Suite Learning Center ved at klikke på dette link.

Sender din Google-formular til WordPress

Nu hvor du ved, hvordan du bruger Google Forms, er det tid til at lære, hvordan du integrerer dem på dit WordPress-websted. Den enkleste metode er at indsætte integreringskoden lige i ethvert indlæg eller side.

For at få integreret kode til din formular skal du klikke på knappen ‘Send’ i øverste højre hjørne af editoren.Klik på de dobbelte pilespidssymboler (<>) for at vise indlejringskoden.Når du er kopieret, skal du gå til dit WordPress-dashboard og åbne den side eller det indlæg, hvor du vil have formularen til at vises. Skift til teksteditor for at se HTML-koden til dit indhold.

Husk, at hvis du indsatte indlejringskoden ved hjælp af den visuelle editor, vises din kode som den er. Brug af teksteditoren fortæller WordPress, at den skal køre den bestemte linje som en kode. Når du er færdig, skal du klikke på knappen ‘Eksempel’ for at se, om koden fungerede.Alternativt kan du blot skifte tilbage til den visuelle editor for at kontrollere, om formularen vises korrekt.

Udseendet af din form afhænger af tre ting: dit nuværende WordPress-tema, de dimensioner, du har angivet, når du genererer integreringskoden, og dine indstillinger for farvepalet i Google Formularer.

Vær opmærksom på, at dit WordPress-tema dikterer bredden på dit indholds indholdsområde. Du kan justere dette via kode eller ved at installere et andet tema. I nogle temaer justeres indholdsområdet også til fuld bredde, hvis du deaktiverer sidebar-widgets.

På den anden side kan farvepaletten ændres ved at klikke på knappen ‘Farvepalet’ i Google Forms-editoren. Hvis du vil, kan du også uploade billeder i stedet for at bruge faste farver som baggrunde.

Brug af wpGForm

Tilføjelse af Google-formularer via integrerede koder forekommer enkelt nok, at der ikke er nogen grund til at bruge plugins, ikke?

Hvis dit eneste mål er at integrere Google Forms til dit WordPress-sted, er svaret ja. Imidlertid gør wpGForm meget mere end blot at integrere former. Det giver dig også mulighed for at skjule formularens titel, ændre indsendelsesknappen, bruge captcha og så videre.

Men inden noget andet, skal du huske, at wpGForm kun fungerer med den ældre version af Google-formularer.

For at få adgang til dette, skal du klikke på ‘Hjælp & Feedback-knappen og vælg ‘Tilbage til de gamle formularer.’Efter installation af wpGForm skal du gå til dit WordPress-betjeningspanel og klikke på ‘Google Forms’ > ‘Tilføj ny Google-form.’Indsæt derefter linket til din formular i feltet “Formular URL”. Du kan få dette ved at gå til Google Forms-editoren og klikke på ‘File’ > ‘Send formular.’Når du har indsat linket, skal du klikke på den blå ‘Udgiv’ -knap. Det er det! Hvis der er indsat en gyldig URL, er din formular nu klar til brug via kortkode. Dette kan fås ved at gå til ‘Google Forms’ > ‘Google-formularer.’

Det er værd at bemærke, at wpGForm er et plugin med en ganske læringskurve. Ved hjælp af standardindstillingerne bruger din form grundlæggende gengivelseselementer i modsætning til at bruge indlejringskoden.

Men i de rigtige hænder er Google Forms og wpGForm en kraftfuld kombination, der kan tage din dataindsamlingsindsats til det næste niveau. Du kan definere CSS-regler, indstille inputvalidering, aktivere skjulte felter og tilsidesætte standardteksten i Google Form-knapper.

Hvis du vil lære mere om de ting, du kan gøre med wpGForm, kan du henvise til afsnittet med tip og tricks, der findes på skabers officielle websted.

Er du enig i, at formularer er en væsentlig komponent i WordPress-brugeroplevelsen? I så fald kan du tjekke dette indlæg for mere nyttige tilpassede form-plugins, du kan bruge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map