Sådan tilføjes Google AdSense i WordPress

Leder du efter måder at tjene penge på dit WordPress-sted? For de fleste webstedsejere ved hjælp af tjenester som Google AdSense er en populær måde at tjene passiv indkomst på. Det er et annoncenetværk, der let kan integreres på ethvert websted – det være sig en personlig blog eller en e-handelsbutik.


Sådan fungerer Google AdSense?

Google AdSense bruger modellen Pris pr. Klik, hvilket betyder, at du får et fast beløb, hver gang brugerne klikker på annoncer fra dit websted. De samlede omkostninger ved klik afhænger af forskellige faktorer som f.eks Kvalitetsresultat og Annoncerangering.

Når Google AdSense implementeres, fungerer det ved at vise reklamer inden for tre nøgleområder: øverste banner, sidebjælke, og inden for din indhold. Som websteejer har du muligheden for at justere, hvilke annoncer der skal vises og hvor.

Kom godt i gang

For at tilføje Google AdSense til dit WordPress-sted er den første ting, du skal gøre, at registrere dig for en ny konto. Du kan også bruge din eksisterende Google-konto til at komme i gang.

adsense1

Fortsæt med registreringen ved at indtaste dit websteds URL. Glem heller ikke at vælge et sprog, som din målgruppe primært bruger. Fortsæt med resten af ​​registreringsprocessen ved at følge instruktionerne på skærmen.

tak skal du have

Husk, at Google skal gennemgå din AdSense-applikation først, før du kan begynde at vise annoncer på dit websted. Vent på, at deres bekræftelses-e-mail fortsætter. Dette kan tage alt fra 6-8 timer. Når din ansøgning er godkendt, kan du nu logge ind på din AdSense-konto og begynde at oprette annoncer.

Oprettelse af annoncer med AdSense

For at oprette annoncer skal du logge ind på dit AdSense-dashboard og gå til Mine annoncer > Ny annonceenhed.

new_ad

På den nye annonceside kan du tilpasse udseendet på annoncen ved at angive størrelse, type og stil. Vær opmærksom på det eksisterende layout og farveskema på dit websted. Selvom du ønsker at øge synligheden af ​​disse annoncer, har du ikke råd til at få dem til at forstyrre dine besøgende. Du kan henvise til eksempelvisning af annoncer at se hvordan hver annoncestørrelse ser ud på en faktisk side.

eksempler

Vær opmærksom på, at du også kan specificere backup annoncer, som kun vises, hvis Google ikke kan finde nogen passende annonce, der skal serveres. Tilpassede kanaler på den anden side giver dig mulighed for at spore specifikke annonceenheder i grupper. For eksempel kan du oprette separate brugerdefinerede kanaler til dine højre sidebar-annoncer og bannerannoncer for at bestemme, hvilken placering der opnår bedre.

Når du har oprettet en annonce for første gang, skal du gå videre og klikke på “Gem og få kode” nederst på siden. Derefter kan du nu kopiere din annoncekode og gemme den i en teksteditor som Notepad. Dette gør det lettere for dig at bruge annoncekoden i fremtiden.

Placering af en annonce på WordPress

Gå til Udseende for at begynde at vise annoncer på dit WordPress-websted > Widgets. Under “Tilgængelige widgets” skal du kigge efter indstillingen “Tekst” (vilkårlig tekst eller HTML) og trække den ind i en widget-sektion.

dra

Vær opmærksom på, at sidesektionerne, hvor du kan inkludere widgets, afhænger af det aktuelle tema på dit websted. Når du har trukket tekstwidget, skal du indsætte en titel og indsætte annoncekoden i feltet mærket “Indhold”. Klik på “Gem”, så er du klar til at gå.

widet

Hvis du har brug for en hurtig måde at administrere din AdSense på WordPress, kan du bruge Aparg SmartAd:

Hvad er Aparg SmartAd? Det er et WordPress-annonthåndteringsplugin. Det er også den eneste af den art, der har smart annoncekontrol, som giver dig mulighed for at nå din målgruppe. Du kan have fuld kontrol over annoncerne, der vises på dit websted. Du kan vælge kode og placere din Google AdSense-kortkode gennem kampagneindstillinger. Derefter vises annoncen på den del af websiden, hvor du placerer den.

Yderligere tip

 • Lær at A / B teste forskellige annoncestrategier. Opdelte test sparer ikke kun tid, det gør det også lettere at optimere dine annoncer for maksimal fortjeneste. Du kan også A / B test hele dit WordPress-websted at bestemme det layout, der fører til de fleste konverteringer.
 • Du kan bruge et plugin som AdSanity for bedre at administrere dine annoncer. Det er et eksternt “rotator” -værktøj, der giver dig mulighed for at oprette, planlægge og spore annoncer eller annoncegrupper til maksimal konvertering.
 • I henhold til statistikker passer annoncestørrelserne 336 × 280, 728 × 90 og 300 × 260 komfortabelt til de fleste skærmlayouts. For mobiler blev størrelsen 320 × 100 fundet at være den mest effektive. Alle disse bekræftes som de mest succesrige annoncestørrelser baseret på Googles egne fund.

Konklusion

Google AdSense er en fremragende måde at begynde at tjene på al din webstedsopbygningsindsats. Det næste trin er at implementere strategier, der kan hjælpe dig med at øge trafikken og få mest muligt ud af dine annonceplaceringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map