Сравнете топ 5 WordPress резервни приставки

Колкото и невероятна да е системата за управление на съдържанието WordPress, тя не е имунизирана срещу заплахи за сигурността което може да компрометира приемствеността на нашия уебсайт. Имайте предвид, че кибератаките не застрашават само вашите онлайн данни, но също така могат да оцветят вашата репутация, особено ако нарушение засяга данните на вашите клиенти.


Освен кибератаки, някои неправилни конфигурации във вашия бекенд също застрашават сигурността на вашия сайт.

Във всеки случай трябва да сте подготвени за най-лошото, като имате архивиране за бързо възстановяване на пълната функционалност на вашия сайт.

Без допълнително обобщение, по-долу са пет от най-добрите WordPress резервни приставки, които можете да използвате:

1. BackUpWordPress

BackUpWordPress е плъгинът, който искате, ако трябва да създадете автоматизирани архивирания просто и надеждно. След инсталиране и активиране на приставката, той незабавно върши своята работа, използвайки настройките за автоматизация по подразбиране. Ако е необходимо, можете да определите резервния си график, като отидете на Инструменти > Резервни копия и след това щракнете върху „Настройки“ под графика по подразбиране.

Освен това можете просто да добавите нов график с различен набор от правила, като щракнете върху „+ Добави график“.

архивиране

Въпреки че основният плъгин е безплатен, можете също да платите разширения които добавят функционалност. В момента наличните разширения свързват BackUpWordPress с облачни услуги като Google Drive, Dropbox и Windows Azure.

Изтеглете и повече информация: wordpress.org/plugins/duplicator/

3. VaultPress

Ако имате нужда от нещо повече от просто резервен плъгин, тогава трябва да отидете с VaultPress. В допълнение към възможността за създаване на автоматизирани архиви, този плъгин също редовно сканира вашата база данни за всякакви злонамерен софтуер, вируси и други уязвимости в сигурността. Той също така предлага вградена защита от спам за поддържане на репутацията и SEO на вашия уебсайт.

vaultpress

Само не забравяйте, че трябва да плащате месечен лиценз, за ​​да използвате VaultPress и неговите функции за сигурност. Въпреки че увеличаващата се цена може да бъде твърде голяма за новите блогъри, тя е идеална за тези, които са готови да инвестират в сигурността на WordPress.

Изтеглете и повече информация: wordpress.org/plugins/updraftplus/

5. BlogVault

Единственото, което е по-добро от ежедневното архивиране, е реално време архивиране – основна характеристика на BlogVault. Той работи, като създава незабавни резервни копия всеки път, когато запазвате промени на вашия сайт. Това гарантира, че никога не губите напредък, когато се подлагате на интензивно съдържание или обща разработка на сайт.

blogvault

BlogVault предлага и инструменти за наблюдение, история и тестване за архивиране, за да се гарантира целостта на вашите данни. Единственият недостатък е, че това е премия плъгин, който се предлага с годишна такса, преди да можете да използвате неговите функции.

Облачна интеграцияСамо DropboxРезервни копия / известия по имейл

заключение

Създаването на архивиране е важен аспект на поддръжката на сайта, който гарантира приемственост. Само не забравяйте да изберете плъгин, който най-добре отговаря на вашите онлайн цели. Независимо дали имате нужда от обикновен резервен приставка или по-изчерпателен пакет за сигурност, списъкът по-горе може да ви помогне да вземете най-доброто решение.

Ако имате други проблеми с WordPress, препоръчваме да се обърнете към тази публикация за най-добрите бързи корекции.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map