Топ 8 приставки за социално споделяне за WordPress

Все по-голям брой фирми се опитват да се свържат с техните биха били клиенти чрез социалните медии. И защо не го направиха? Той представлява много добра възможност за всеки начинаещ онлайн бизнес да разшири обхвата си. Нека да разгледаме какво трябва да каже доклада за маркетинговата индустрия на социалните медии,


 • 92% от маркетолозите смятат, че социалните медии са важни за бизнеса им спрямо 86% от миналата година.
 • 89% от търговците на социални медии искат да знаят кои тактики и техники могат да бъдат използвани за по-голямо ангажиране към техните уебсайтове от мрежите на социалните медии.
 • Преобладаващи 97% от маркетолозите използват маркетинг в социалните медии.

Според проучването първите пет предимства на социалния маркетинг са следните,

 • Повишена експозиция
 • Увеличен трафик
 • Лоялни четения
 • Marketplace Insight
 • Оловно поколение

Ако не сте убедени в значението на социалните медии и нейната роля в бизнеса ви, определено трябва да прочетете този доклад. Той предоставя страхотна представа. Сега за онези от вас, които използват WordPress като вашата платформа за доставка на съдържание до онлайн маси, ще ви насоча към посоката на най-добрите приставки за споделяне на съдържанието ви във всички основни социални медийни платформи.

# 1 Монарх

монарх Създаден от елегантни теми, Monarch е прекрасно изработен плъгин за социално споделяне. Плъгинът е интуитивен, бутоните за социално споделяне могат да се добавят към страничните ленти, над / под съдържание, вграждане, изскачащи прозорци и върху медии. Можете също така да зададете забавяне във времето за изскачащи и влезли опции за споделяне на стила, да активирате опциите за споделяне, след като посетител достигне края на съдържанието на страницата ви, или да активирате, след като посетител превърта значителна част от страницата.

Монархът може да активира опции за споделяне след коментари на посетителите на вашия уебсайт, след покупка или след период на неактивност от зрителя. Monarch предоставя опции за споделяне на 40 различни социални мрежи с лекота на персонализиране и 8 различни опции за разположение.

Със статистиката, предоставена от този страхотен плъгин, можете да наблюдавате и проследявате най-ефективните методи за развитие на социални последващи и натрупване на социални дялове.

Повече информация & изтегляния | Цената на $ 14, този ценови маркер го прави много примамлив вариант в моите очи.

# 3 Ultimate Social Deux

UltimateSocial

Това е многоезична, отзивчива, пълна с къси кодове приставка за споделяне на социални мрежи с опции за пълен контрол на цветовете. Plugin е съвместим с Easy Digital Downloads, Aesop Story Engine, WooCommerce, JigoShop и Visual Composer.

Ultimate Social Deux обещава бързи времена за зареждане на бутоните им за споделяне, така че работи, без да забавя скоростта на зареждане на уебсайта си. Той предлага елегантно, ефективно решение с разпоредби за 10 социални мрежи. Цветът, размерът, външният вид и разположението на бутоните за социални споделяния могат да бъдат персонализирани според вашите специфични нужди.

Повече информация & изтегляния | Предлага се безплатна версия, а платената версия е на цена от $ 10 на сайт; ежегодни плащания на същото се изискват за постоянна поддръжка и актуализации.

# 5 Плаващ социален бар

FloatingShareBAr

Проста плаваща лента за социално споделяне за вашия уебсайт WordPress, създадена от блестящите хора в WPBeginner. Тази плаваща лента за споделяне може да бъде добавена към вашите блог публикации, страници и други видове публикации.

Наистина лека лента за споделяне, която не влияе много на времето за зареждане на сайта Ви. Този плъгин е доста умен, скриптовете му се зареждат само когато посетител премести курсора си върху лентата за споделяне. Това, което се вижда по друг начин, е реплика на лентата за споделяне, която не добавя време за зареждане на сайта. В съответствие с минималната си политика са включени само пет социални мрежи: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter и Google+.

Интерфейс за плъзгане и пускане, за да контролирате появата на опции за социални споделяния на вашия сайт и мета поле, за да деактивирате приставката за определени публикации или страници. Този плъгин е разработен за вътрешни цели и се използва за WPBeginner, List25 и SteadyStrength.

Повече информация & изтегляния | Безплатно с опция за платени добавки

# 7 Перо на социалните медии

SocialMediaFeather

Лека приставка за WordPress, която помага да добавите опции за споделяне и да следвате опции към публикациите на вашия уебсайт, конкретни типове персонализирани публикации и определени страници. Този плъгин не използва Javascript, това е така, че всяка тежест върху скоростта на зареждане на вашия сайт е минимална.

Можете да го направите на всяка страница или да го деактивирате на която и да е страница, като добавите кратки кодове към персонализирани полета. Лесно, стилно решение за решаване на всички главоблъсканици в социалното споделяне на вашия уебсайт.

Повече информация & изтегляния | Безплатно

Освен гореспоменатите 8 приставки, има още няколко опции, които може да искате да проверите!

 • Digg Digg
 • Shareaholic 
 • Cunjo
 • Добави Това
 • сигнална ракета
 • Споделя това

Вижте подробния ми преглед на GetSocial, фремиум плъгин за социално споделяне за WordPress и малко чат с техния изпълнителен директор, Жоао Ромао.

Вашият най-добър вариант

Безплатен плъгин, който не забавя вашия уебсайт, е може би най-добрият вариант за повечето сайтове на WordPress, въпреки че когато нещата станат по-големи, едно добро табло за статистика, за да намерите най-привлекателното ви съдържание, ще се окаже полезно.

Някои от безплатните социални плъгини идват с основни статистики за споделяне, за да помогнат при проследяването на социалните дялове и това трябва да се окаже достатъчно за повечето сайтове. Но дори и да решите да отидете за премиум плъгин, те не са особено скъпи и могат да струват всеки малко и повече в дългосрочен план.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map