Google Maps.

Tant si teniu una gran organització, com un propietari empresarial, o fins i tot una petita cafeteria, mostrar el vostre lloc de negoci a Google Maps és imprescindible!


Però si sou un super principiant com jo, l’acte d’afegir un Google Map al vostre lloc web de WordPress pot semblar absolutament mistificant..

Bé, estàs de sort!

Sabem el fàcil que és perdre’t en tot el mumbo-jumbo tècnic, per això hem creat aquesta guia fàcil i indolora que us ajudarà a afegir un Google Map al vostre lloc web..

De la mateixa manera que l’antic adagi, “hi ha més d’una manera de combatre un gat”, podeu apostar al vostre dòlar inferior que hi hagi un parell de maneres d’instal·lar Google Maps, però només ens centrarem en dues maneres principals..

Tot el que necessiteu per començar és només alguns coneixements bàsics de codificació o familiaritzar-vos amb els taulers de control de WordPress.!

Mètode # 1: Afegir-los manualment

Si teniu una mica pràctic, podeu triar manualment el Mapa de Google al lloc web de WordPress com a publicació o article.

En primer lloc, heu de trobar la ubicació que voleu mostrar a Google Maps. Un cop fet això, feu clic a la icona per compartir:

Feu clic al botó Comparteix a Google Maps

Quan ho feu, hauria d’obrir una altra finestra amb un codi d’ubicació (iframe) a Google Maps. Aquí és on les coses poden arribar a ser una mica fosques.

Feu clic al botó Inserir un mapa i, a continuació, podeu copiar tot el codi d’ubicació que us proporcionen. El que també podeu fer és triar la mida del mapa o establir una mida personalitzada. Tot el que feu, no oblideu copiar el codi d’ubicació!

Copieu el codi d’ubicació de la secció Inserir

Ara, que ja teniu el codi d’ubicació. Què fas?

Bé, carregueu l’antic quadre de comandament de WordPress per incorporar la ubicació a la pàgina o pàgina de WordPress.

En mode Text, enganxeu tot el codi d’ubicació al vostre article / publicació de WordPress

Un cop hàgiu col·locat el codi a la publicació, torneu a la visualització per comprovar i assegurar-vos que el mapa quedi incrustat correctament.

Després d’enganxar el codi d’ubicació, torneu al mode Visual.

Voila, heu acabat i teniu una pàgina amb el vostre Google Map. Si no es carregava correctament, comproveu si s’ha copiat i enganxat correctament el codi d’ubicació.

Mètode # 2: Utilitzant un complement

Si el darrer mètode encara era una mica massa dur, no us preocupeu! WordPress no només us facilita la possibilitat d’iniciar un lloc web, sinó que facilita afegir funcions, com ara Google Maps, amb plugins..

Tot i que hi ha centenars de complements disponibles per a Google Maps, us recomanem que utilitzeu Google Maps Widget de WebFactory per la seva velocitat i llista de funcions enorme..

Giny Google Maps

Una altra de les millors coses sobre Google Maps Widget és que es poden descarregar lliurement des del directori dels complements de WordPress.

Només triguem aproximadament un minut a instal·lar-lo i aleshores podeu personalitzar el mapa i incorporar-lo al vostre lloc web de WordPress en pocs minuts.

Encara necessiteu ajuda? Aquí teniu un vídeo útil per part de la gent de WebFactory:

Per descomptat, si voleu que el vostre mapa es destaqui, val la pena provar la versió PRO de Google Maps Widget.

Amb la versió PRO, podeu fixar diverses adreces al mapa i ampliar el complement per incloure més de 50 funcions. També us proporciona més de 20 pells de lightbox, 15 pells de mapes i més de 1.500 pins personalitzats.

Si no és impressionant, només consulteu la llista completa de funcions:

 • Sensible i ràpid
 • Compatible amb tots els temes i complements de WordPress
 • Bombolles d’informació personalitzada amb pins il·limitats per mapa
 • Més de 15 pells de mapa
 • Més de 20 pells de lightbox
 • Més de 1.500 pins del mapa personalitzats
 • Mapes il·limitats per pàgina
 • Idioma del mapa personalitzable
 • 4 modes per a mapes: indicacions, vista, carrer i vista de carrer
 • Mapes de càrrega més ràpids amb memòria cau avançada
 • Suport complet per a codi curt i barra lateral oculta per manejar fàcilment codi curt
 • Migracions de llocs fàcils amb eines d’exportació i importació
 • Integració amb Google Analytics per fer el seguiment de quants visitants obren mapes
 • Excel·lent suport de correu electrònic basat als EUA
 • Els pedaços, les actualitzacions i les funcions noves.

A més de totes les funcions sorprenents que obté amb la versió PRO, Google Maps Widget és àmpliament considerat com el plugin més ràpid de Google Map a WordPress.

Una part d’això és que, en lloc de carregar un mapa interactiu gran al vostre lloc web, Google Maps Widget retorna una imatge en miniatura del mapa. D’aquesta manera es redueix la quantitat de dades transferides necessàries per als visitants i el vostre host web, fent que tot es carregui més ràpidament.

Per descomptat, si acabeu de començar i no esteu segur de si us heu de col·locar en el connector, Google Maps Widget PRO ofereix 7 dies de prova completa de reemborsament.!

D’aquesta manera, podeu provar-ho tant com vulgueu i comprovar si funciona al vostre lloc o amb qualsevol altre complement que hàgiu instal·lat. Si teniu la sensació que no ho necessiteu, només cal que torneu a la versió original i gratuïta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me