W3 Total cache-plugin – ud over generelle indstillinger

I en tidligere artikel understregede vi, at det er vigtigt at have et websted med hurtig indlæsning, og at W3 Total Cache-plugin kan hjælpe med at reducere belastningstiden og generelt fremskynde websteder. Vi kiggede også på de generelle indstillinger for dette plugin i den artikel. Lad os nu se ud over Generelle indstillinger og forstå, hvordan du finjusterer dette plugin for optimal ydelse.


Et ord om dette plugin, før vi dykker ned i de avancerede funktioner – for at få den maksimale fordel ud af W3 Total Cache, kræves nogle avancerede serversidescripting og hostingkonfiguration. Men selv uden dette kan vi få nogle gode resultater.

Når du har installeret og aktiveret W3 Total Cache-plugin, skal du kigge efter Ydeevne på instrumentbrættet og klik på det. Dashboard for plugin åbnes, og du kan gennemse der for at få en idé om rækkevidden af ​​dette plugins funktion.

5

De ekstra funktioner, der er tilgængelige med Premium Services, kan findes her. Feedback kan gå til plugin-udviklerne fra linket tilbage under Spread the Word. Statistiske oplysninger om webstedets ydeevne fra server synspunkt kan findes under New Relic. Når du har konfigureret plugin, viser Google Page Speed-rapporten oplysninger om ydeevnen på dit websted.

Lad os nu konfigurere plugin.

Klik på Ydeevne > Generelle indstillinger.Se et blik på indstillinger, der åbnes under Generelle indstillinger. Du kan justere indstillingerne under hver mulighed.

5a

1. Eksempelvisning

For at tjekke effekten af ​​W3 Total Cache-plugin kan du aktivere Preview-tilstand. Når denne tilstand er aktiveret, er det kun administratoren, der kan se effekten af ​​en ændring. Når denne tilstand er deaktiveret, kan den seende offentlighed også se effekten af ​​ændringerne foretaget af dette plugin.

5b

På billedet ovenfor er preview-funktionen deaktiveret. Du skal aktivere preview-tilstanden, mens du foretager ændringer i indstillingerne, observere, at de har den ønskede effekt på webstedet og derefter deaktivere dem igen, når du har gemt ændringerne.

2. Sidecache

Hver gang en seer opfordrer til en side, får WordPress adgang til adskillige PHP-scripts og kører databaseforespørgsler, som alle tager serverplads og bremser hjemmesiden. Når du aktiverer cache på en side, gøres denne proces hurtigere til gentagne anmodninger.

7c

Under indstillingerne for sidecache skal du også vælge metoden til sidecache. Valget afhænger af den server, webstedet bruger. Standardindstillingen for dette er Diskforbedret. Dette er fint for de fleste websteder.

5d

Da du bliver nødt til at træffe dette valg gentagne gange for alle indstillinger, lad os se på de andre indstillinger udover Diskforbedret.

Disk Basic og Disk Enhanced er til delt hosting. Du kan vælge Diskforbedret, men hvis dit websted går langsommere, eller hvis du bruger for mange serverressourcer, kan du gå tilbage til Disk Basic. Ellers skal du ændre din hostingplan eller hostingudbyder.

Dedikerede / virtuelle servere er en højere rækkefølge af servere. Dedikerede servere deles ikke med andre websteder eller personer, mens virtuelle servere deles af meget få personer eller websteder.

Opcode: Alternativ PHP-cache (APC) – Her cachees PHP-koden ved hjælp af open source PHP-løsninger.

Opcode: eAccelerator – Dette er en PHP-kode og -læsser.

Opcode: XCache – En meget hurtig og stabil opcode-cache. Det understøttes fuldt ud af Windows og Linux.

Opcode: WinCache – En open source PHP-løsning udelukkende til Windows.

Flere servere: Memecached – Hvis et websted understøttes af mere end en server, skal indstillingen memecached kontrolleres.

3. Komprimer

Koden indeholder ting som kommentarer, nye linjetegn og blanke mellemrum, som puster størrelsen på koden. Minificering kører afskedigelseskoden. HTML, Java og CSS script er de skyldige her, og minificering af disse, vil forbedre hastigheden mærkbar.

Du bliver også nødt til at vælge indstillinger under HTML Minifier, JS Minifier og CSS Minifier. Standardindstillingerne fungerer fint, men i tilfælde af konflikter kan du vælge de andre indstillinger og se, hvilken der fungerer for dig. Hvis problemerne forbliver uafklarede, kan du også deaktivere indstillingen for minifikation. Dette vil ofte være tilfældet, når Lite Speed ​​er installeret.

8a

Du skal vælge Minify cache-metoden baseret på forklaringen i (2) ovenfor. Den anbefalede mulighed her er Disk.

8b

4. Databasecache og objekter-cache

9

Aktivering af indstillingen til database cache betyder, at du cache SQL-forespørgsler. At finde en side på serveren indebærer søgning i en meget stor database. Cache reducerer tiden til denne søgning, men det bruger serverressourcer. Så på en delt server kan det faktisk reducere hastigheden. Måden at gøre det på ville være at aktivere cache for databaser og derefter analysere webstedets hastighed. Hvis det resulterer i en afmatning, kan deaktivering af det være en bedre mulighed. Denne mulighed fungerer bedst på en dedikeret eller virtuel server.

9a

Aktivering af objekter cache hjælper med at reducere procestiden for nogle operationer. Det tilrådes kun for dedikeret eller virtuel server.

9b

5. Browsercache og netværk til levering af indhold

Browsercache er en meget vigtig mulighed og skal altid være aktiveret, uanset hvilken hostingmetode du bruger. Denne indstilling bruger cachen i besøgendeens webbrowser til at reducere serverbelastning og responstid. Overskrifter tilføjes, og HTML-komprimering er mulig. Når der anmodes om en side for anden gang, forbedres responstiden dramatisk.

10

Undertiden gemmes indhold på et antal servere over hele kloden. Et indholdsleveringsnetværk dirigerer besøgende til den geografiske server, der er nærmest ham. Hvis du ikke bruger et indholdsleveringsnetværk, skal du deaktivere denne indstilling.

8. Omvendt proxy

11

Med omvendt proxy cachelagres dine statiske filer til forskellige servere over hele kloden og kan fås adgang til dem via en sky af en besøgende. Det er bedre ikke at aktivere dette for WordPress-websteder

9. Overvågning

12

Du bør kun aktivere overvågning, hvis du vil have detaljerede statistikker over dit websteds og serverpræstationer, og hvis du er bekendt med New Relic.

10. Diverse

13

Erhverv en API-nøgle ved at følge linket, der er angivet under feltet, og indtast det derefter i feltet Page Speed ​​API Key. De andre indstillinger er kun til avancerede brugere.

11. Fejlfinding og import og eksport indstillinger.

Debug giver detaljerede oplysninger om hver cache og kan ses offentligt i sidens kildekode. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke er. Aktivér kun når det kræves, og deaktiver kort tid efter.

14

Alle indstillinger kan eksporteres og derefter importeres til det samme sted eller et andet sted og fungerer som en god sikkerhedskopi.

En vigtig faktor i den vellykkede anvendelse af dette plugin er hostingudbyderens software- og konfigurationsbegrænsninger. Hvis dit hostingmiljø ikke er egnet, eller hvis konfigurationsindstillingerne viser sig for meget for dig, kan du muligvis vende tilbage til den mere enkle W3 Super Cache, da de fleste servere kan arbejde optimalt med dette plugin på en meget grundlæggende installation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map