Խնդրում ենք համացանցային ցանցին WordPress- ի հետ կապ հաստատել.


Kao i kako svaki vlasnik sajta ima jedinstveni skup ciljeva, WordPress sajtovi imaju beskonačne moguće konfiguracije. Ես կարող եմ գտնել WordPress-a- ը, vaš glavni cilj je da identifikujete savršenu kombinaciju plugina, sadržaja i mogućnosti stila za stvarno upečatljivo korisničko iskustvo.

U ovom postu emo pogledati najbolje načine za začinjavanje vaših postova sa galerijama slika.

Idi na:

Hajde da pucamo!

Metod # 1: Koristeći FooGallery

WordPress zajednica treba zahvaliti, to je besplatan spremnik spremišta što olakšava integraciju korisnih funkcija na njihovu lokaciju ako postoji jedna stvar za koju.

FooGallery jedan je od najpopularnijih dodataka koji možete koristiti za kreiranje galerijskih slika u post-u. Omogućava vam da kreirate prekrasne, mobilne odzivne i galerije koje su spremne za mrežu bez pisanja jedne linije koda.

Հիմնադրամը տեղադրելու համար FooGallery- ը նախապես ստուգվում է սեղանի WordPress-a- ն: Idite na Plugins> Ավելացնել Նոր, otkucajte u "ՖՈՒԳԱԼԱ" i kliknite na dugme Տեղադրեք.

Nakon installacije i aktivacije, možete započeti stvaranje prve galerije klikom na FooG Gallery> Dodaj galeriju.

Ubacite naslov koji će vam pomoći da identujete o čemu se nalazi galerija. Ovo neće biti vidljivo korisnicima, zato slobodno koristite bilo koji naslov koji želite.

Լրացուցիչ մեդիա լուսանկարներ, նկարներ, սեղմեք այստեղ Ավելացնել Media under "Պատկերասրահի իրեր".

Ovo bi trebalo da prikaže poznati interfejs and kojem možete da izaberete sliku iz svoje medijske biblioteke ili da otpremite novu klikom na karticu Վերբեռնել ֆայլեր.

Kada dodate slike u vašu galeriju, obratite pažnju na naslov i naslov teksta slike, jer možete da odaberete da biste prikazali bilo koja dva kada korisnici lebde nad njima.

Իզբոր šաբլոնա

Kada jednom postavite sve slike koje su vam potrebne, nastavite i podesite postavke onako kako vam se sviđa. Počnite tako što ćete izabrati ablon za svoju galeriju.

Šablon u osnovi diktira kako see se vaša galerija pojaviti.

Na primer, šablon galerije odgovara slika prikazuje sve slike kao mrežu koja se automatski prilagođava na osnovu veličine ekrana:

Sa druge strane, šablon Image Viewera prikazuje jednu sliku istovremeno dok korisnicima pruža navigacione tastere:

Imajte na umu da ostala raspoloživa podešavanja zavise od vašeg šablona. Neka od podešavanja koja možete da pronađete su poravnanje galerije, veličina sličica, efekti hovera, rastojanje mreža, dodatak Lightbox i tako dalje.

Slobodno se igrajte s ovim postavkama dok ne postignete izgled koji želite. Dobra Strategija je da se galerije otvore na jednom jezičku i test stranici na drugom.

To vodi ka sledećem koraku – dodavanjem slika galerija u postove.

Ubacivanje galerija u poruke

Postoje u osnovi dva načina za dodavanje galerija slika u vaš sadržaj: putem kratkog koda i putem WordPressa post urenika.

Da biste pronašli kratki kod za određenu galeriju, idite na FooGallery> Galerije sa kontrolne սեղան: Kliknite na kratak broj da biste ga automatski kopirali u vašu klipbord.

Zatim, jednostavno zalepite kratki kôd unutar oblasti sadržaja bilo kojeg posta ili օտարություն: Ako to funkcioniše, trebalo bi da vidite praznu galeriju sa kratkim kôdom prikazanim na dnu.

Ne brinite – mesto čuvara ne predstavlja kako ize izgledati galerija kada se učita stvarna stranica.

Druga alternativa je da umetnete galerije direktno u post ili stranicu. WordPress- ը ստուգում է սեղանը, որը կներկայացնի ձեր գրառումը, որպեսզի ընտրեք ձեր կոստյումը և կտտացրեք Dodaj FooGallery- ին:.

Ovo pre prikazati prozor "Izbor galerije" gde možete pronaći sve dostupne galerije koje možete koristiti. Takođe možete kreirati novu galeriju od ogrebotine do ovde.

Ներկայացրեք Պատկերասրահ.

Ako ne možete pronaći galeriju koju želite koristiti, možda ste ga upravo stvorili sa odvojenog kartona. U tom slučaju, samo kliknite na dugme Վերբեռնել (Ponovno učitaj) da biste osvežili prozor.

Poboljšanje FooGallery

Proširivost je jedna od najvećih prednosti FooGallery. Odlazak na FooGallery> Պարամետրերը, խնդրում ենք գործել նոր ընտրություն, որպեսզի այն չլինի plugin-u.

Na primjer, na kartici Slike, փոստի կոդ, նորություններ sličica galerija do najviše 100.

Konačno, FooGallery podržava niz različitih lakih proširenja koje dodaju funkcionalnost. Նախադիտում արտադրանք էքստրադիցիայի համար, što ćete posetiti FooGallery> Ընդարձակումներ.

Metoda # 2: Kreiranje galerija bez dodataka

Ako vas ne zanima zamisao da koristite dodatke za sve, onda možete razmisliti or korištenju ugrađene funkcije WordPress-a Umjesto toga.

Եթե ​​դուք կարողանաք տեղադրել ձեր կայքէջը, ապա դուք կկարողանաք օգտվել դրանից հետո, եթե ցանկանում եք WordPress- ի խմբագրիչի փոստով սեղմել, սեղմեք Ավելացնել Media.

Odavde izaberite opciju "Kreiraj galeriju" i izaberite slike koje želite koristiti.

Kada imate sve izabrane slike, kliknite na dugme Kreiraj novu galeriju.

Ovo ase vas odvesti do prozora Խմբագրել պատկերասրահ gde možete odrediti redoslijed slika, broj kolona koje želite koristiti i veličinu galerije.

Ne zaboravite da napišete odgovarajući naslov za svaku sliku kako biste korisnicima dali malo konteksta. Takođe možete izmeniti ponašanje povezivanja svake slike.

Postavite ovo na- ն "Նիժեդնո" ako ne želite da vaša galerija bude na bilo koji način interaktivna.

Metoda # 3: Ostale alate za plugin

Sada smo istražili dve od najpopularnijih opcija za dodavanje galerija u WordPress postovima.

Da biste dobili još veću fleksibilnost, evo nekoliko drugih alternativa FooGallery-u koje možete razmotriti:

Galerija portala od stranen Velike IT

Կայքը ՝ www.imagely.com/nextgen-gallery/; Սիժենա. Besplatno / 69 դոլար

Seto se tiče aktivnih installacija, NextGEN Gallery je na samom vrhu sa preko 1 միլիոն korisnika. Jedini razlog zbog kojeg je FooGallery prikazan u ovom postu je njegova strma cena. Takođe ima i detaljniji odeljak za podešavanja koji može biti malo zbunjujući novim korisnicima. Ipak, to je čvrst dodatak koji vam može pomoći da kreirate lijepe i odgovarajuće galerije.

Instagram Feed WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me