Em queixava que no hi ha prou materials gratuïts per als bloggers a la xarxa.


Bé, resulta que vaig equivocar-me: hi ha un munt de materials de recerca i aprenentatge en línia, molts més dels que he pogut utilitzar en una vida útil!

La cerca web més casual va aportar una gran quantitat de recursos gratuïts, que definitivament només són una petita part de tot el contingut disponible que encara queda amagat als meus ulls..

Vols apostar?

On podem obtenir idees per a les nostres publicacions del bloc o estar al dia de les noves troballes dels nostres nínxols?

Aquí vaig recopilar una llista de 22 recursos gratuïts (articles, llibres electrònics, revistes impreses, e-zines, butlletins, etc.) que podeu utilitzar sense cap cost..

La llista es desglossa en 7 categories principals:

  • Llibres & Llibres electrònics
  • Cursos electrònics
  • Guies & Informes
  • Revistes
  • Subscripcions a butlletins
  • Blogs de nínxol
  • Comunitats socials

Utilitzeu-ne tots o en seleccioneu-ne alguns, faran més fàcil que mai escriure publicacions de blog autoritzades i crearan més confiança i credibilitat entre els vostres lectors..

Feliç bloc!

Llibres & Llibres electrònics

1. Llibreria europea

llibreria eu

Tones i tones de llibres gratuïts sobre el govern de la UE, projectes i iniciatives.

Els residents de la UE també poden sol·licitar exemplars GRATIS de cada llibre o revista disponible. Els usuaris internacionals poden descarregar còpies PDF gratuïtes quan estiguin disponibles.

Tot el que heu de fer és registrar-vos en un compte gratuït. Si sol·liciteu material de paper a la UE, arribareu al cap de tres setmanes a partir del dia de l’enviament. Si viviu fora de la UE o trieu una versió PDF del material, la baixada és immediata.

URL: https://library.hubspot.com

3. WorldScientific.com

Els materials d’aquest lloc inclouen un suplement, però quan us subscriviu al seu butlletí, sovint rebreu accés gratuït a moltes de les seves revistes científiques i capítols de llibres..

Una bondat, aquesta és una oportunitat meravellosa per a tots els acadèmics de començar amb la marxa, sobretot si feu un bloc en una indústria específica que es basa molt en el coneixement i els nous descobriments..

Punts de bonificació si podeu arribar a entrevistar un dels autors del vostre bloc o del vostre client!

URL: http://americanenglish.state.gov/resources/loop

Cursos electrònics

5. MIT OpenCourseware

curs obert

Tant si necessiteu una breu reflexió sobre un tema com si voleu conèixer els fonaments bàsics d’un tema específic per als vostres articles del bloc, MIT OpenCourseware comparteix els seus millors cursos amb el públic, i ho fa des del 2005..

Si sou un blogger addicte al webinar o molt visual, podeu trobar-vos útil per seguir cursos amb vídeos gratuïts en lloc de notes de cursos només de text.

(A més, els blocaires i autònoms som aprenents de tota la vida, no?)

URL: http://www.internetbasedmoms.com/learn-internet-marketing.html

7. Universitat Poynter’s News 

Lliure d’afiliar-se, Poynter’s és una e-universitat per a periodistes i escriptors. Alguns dels materials requereixen que pagueu una quota, però la majoria de cursos electrònics i seminaris estan disponibles sense cap cost.

Els bons materials que he utilitzat personalment inclouen el Ventilador d’ingressos publicitaris i 100 idees per millorar el vostre periodisme Webinars web i el curs Summit Storytelling Digital API-Poynter..

URL: https://www.techrepublic.com

9. MarketingSherpa.com

sherpa de màrqueting

Sembla que l’institut d’investigació de màrqueting no només ajuda els venedors a fer la seva feina. Els blocaires del màrqueting i el nínxol de SEO poden obtenir centenars d’informes gratuïts per basar la seva recerca en aquest lloc web.

Per exemple, he trobat un informe especial: un enfocament tàctic del màrqueting de continguts: com crear contingut que acceleri la qualitat de plom entrant i conversions molt útils per desenvolupar els meus propis blocs i investigar els meus articles de blocatge freelance..

Altres grans recursos que ofereix Xarpa de Màrqueting són els seus vídeos de màrqueting i la biblioteca d’articles. El bloc és imprescindible per als bloggers del nínxol de màrqueting.

URL: https://www.tradepub.com

Revistes

11. Magcloud.com

magcloud

Podeu obtenir una revista digital gratuïta amb totes les revistes que compreu, aquí, o descarregar revistes de forma gratuïta o inferior a 3 dòlars. Hi ha menys mags gratuïts en comparació amb fa dos anys, però la majoria de revistes tenen un preu de cafè, així que encara us podeu permetre.

Si escriviu per a revistes a més de fer blogs, Magcloud fa una bona biblioteca per explorar i fer canvis.

URL: https://www.lifewire.com/

13. PRNewswire.com

El butlletí de notícies per a blocaires inclou centenars de nous temes actuals per escriure sobre cada dia, per la qual cosa, si sou un blogger orientat a les notícies, aquest és un recurs imprescindible per subscriure’s i mantenir-lo a mà..

URL: http://smartbrief.com/browse-topics

Blogs de nínxol

15. Articles en línia AWAI

awai

Són lliures de llegir, fins i tot per a no membres. Però la riquesa de material relacionat amb l’empresa i l’emprenedoria d’AWAI no s’atura en articles: també hi ha teleseminaris gratuïts per registrar-se i descarregar-se i podcasts d’àudio..

Podeu registrar un compte gratuït a AWAI i obtenir un butlletí setmanal (o diàriament, si hi ha novetats importants) amb consells, invitacions a esdeveniments i ofertes especials.

La gent d’AWAI és un grup amable i solidari, de manera que podeu contactar amb l’assistència en qualsevol moment si teniu problemes amb el lloc. Haureu de reconèixer aquest és un dels meus recursos preferits fins ara.

URL: http://boostblogtraffic.com

17. QuickSprout.com

Un altre blog interactiu i útil per aconseguir que el màrqueting del vostre blog continuï fortament i amb seguretat. Neil Patel és conegut per ser un blogger productiu que ofereix molts consells que es poden accionar amb totes les publicacions del bloc i les seves guies avançades..

Si preferiu el contingut visual al contingut escrit, hi ha la QuickSprout University, on Neil llança periòdicament videolectures de màrqueting gratuït, incloses SEO avançada, màrqueting per correu electrònic i optimització de conversions (el meu favorit personal!).

URL: http://backlinko.com

Comunitats socials

19. DeviantART.com

Oh, no només és art (sinó que també és un bon lloc per vendre les vostres habilitats artístiques, si en teniu!) – DeviantART és una meravellosa font de tutorials i plantilles de llocs web de qualitat, tot de franc..

Mentre deixeu el crèdit de disseny o obra intacta i respecteu la llicència, podeu utilitzar tants materials com vulgueu al vostre bloc.

URL: http://moz.com

21. MyBlogU.com

myblogu

MyBlogU, un fill web d’Ann Smarty, és un servei “trobar l’expert” basat en la comunitat que ajuda als blocaires a afrontar temes d’intempestes per a publicacions de blogs o experts d’entrevistes.

Experts d’aquesta plataforma són altres membres de la comunitat que disposen de l’experiència i l’experiència que busqueu per donar confiança i confiança als vostres llocs de bloc.

He utilitzat MyBlogU per cercar fonts de les meves publicacions del bloc durant els darrers sis mesos, incloses les publicacions de WHSR.

URL: http://beafreelanceblogger.com/forum

Què passa amb la caixa d’eines gratuïta d’un blogger?

Entenc que 22 recursos gratuïts poden no ser suficients.

Sóc blogger com tu, sé que no només necessiteu informació, sinó fins i tot una caixa d’eines útil en la qual no heu de gastar molts diners (ni diners).

Ostel.co – Una eina telefònica per utilitzar la “Xarxa de forma segura per realitzar trucades telefòniques de final a extrem xifrades als vostres clients i entrevistats (han de tenir un compte perquè funcioni, com passa amb Skype). El servei no pot amagar el fet que hi hagi una comunicació entre vostè i el seu entrevistat o client, però cada paraula que intercanvieu serà xifrada i impossible de desxifrar-la per a un tercer..

WP Estadístiques – Un potent plugin de WordPress per mesurar les estadístiques de trànsit. Inclou els accessos, les pàgines més visitades, les referències del motor de cerca, les consultes de cerca i un mapa mundial dels vostres visitants. Un bon substitut per a Google Analytics o Piwik, tot i que pot donar alguns falsos positius quan equivoca un bot nou per a un visitant real (però els errors s’arreglen amb totes les actualitzacions).

Taiga.io – Per a les vostres necessitats de gestió de projectes. És de codi obert i intuïtiu d’utilitzar. Nosaltres, els bloggers no tenim menys problemes que els primers usuaris i els desenvolupadors, així que aquesta eina també ens serveix. (P.S. No heu de triar una plantilla quan creeu un nou projecte si no s’aplica.)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me