5 grans raons per als que els blocaires haurien de publicar-se un llibre

No hi ha res que digui “sóc un autor!”


Per molt sorprenent que tingui aquesta sensació, hi ha moltes altres raons fantàstiques perquè escriviu un llibre. Tot i que els blogs mateixos poden ser lucratius, els llibres electrònics són eines que poden aprofitar-se per ajudar a fer créixer el vostre públic i guanyar més diners del vostre bloc..

Avui, és més fàcil que mai publicar-se i publicar les vostres paraules davant del públic adequat. Com a blogger, ja teniu el que cal per ser autor.

Mai heu pensat a publicar abans? A continuació, es detallen alguns bons motius per considerar-ho.

1. Genereu ingressos passius

Per descomptat, escriure un llibre no és exactament passiu. Però, en realitat, la majoria de tipus d’ingressos “passius” requereixen una inversió inicial.

Aleshores, un cop les rodes estiguin en moviment, continuen donant els seus fruits a llarg termini. Escriure i autoeditar un llibre requereix temps i esforç.

Cal que treballeu a escriure, editar, formatar, dissenyar una portada, publicar-la i promocionar-la, o invertir diners en contractació d’experts per ajudar-los..

Un cop publicat el llibre, podeu continuar fent els vostres esforços de promoció: més temps i esforç feu per comercialitzar el vostre llibre, més diners guanyareu amb això.

Però, fins i tot si no dediqueu gaire temps a promocionar el vostre llibre, encara podran comprar els lectors, i el vostre bloc pot actuar com a anunci del vostre llibre. Vaig autoeditar el llibre Amazing Women In History fa uns anys i no vaig fer res per promocionar-lo, a més de l’enllaç al llibre del meu blog.

Tot i això, encara guanyo uns ingressos petits cada mes per la venda de llibres. Si escrigués més llibres o fes més coses per promocionar aquest, en podria guanyar més. Però, fins i tot amb molt poc esforç continu, podeu continuar guanyant passivament un cop publicat el vostre llibre.

2. Establir-se com a expert

La indústria editorial està en malestar gràcies al boom de l’autoedició. Aquesta és una excel·lent notícia per als blocaires que volen escriure un llibre. Fins i tot fa només cinc o deu anys, l’autoedició es considerava com a publicació “vanitària”; l’últim recurs d’un escriptor sense talent malalt de cartes de rebuig.

Autors reeixits autopublicats com Amanda Hocking van canviar la indústria per sempre.Autors reeixits autopublicats com Amanda Hocking van canviar la indústria per sempre.

Durant molt de temps, els autors no podrien ser presos seriosament si no tenien el suport d’una gran empresa editorial.

Però, gràcies a alguns èxits d’èxit molt divulgats, el públic és més conscient de les possibilitats d’autoeditar:

  • Amanda Hocking guanyava cèlebres milions de dòlars de les seves novel·les paranormals abans de ser abordada per l’editorial St. Martin’s Press.
  • John Locke va ser el primer autor autoeditat a vendre més d’un milió de llibres electrònics a Amazon.

I ara, fins i tot autors professionals consolidats han començat a experimentar amb una barreja d’autoedició tradicional i tradicional, com la famosa autora més venuda del New York Times, Kristine Kathryn Rusch, que fa blogs sobre la indústria a KrisWrites.com.

Avui, l’autoedició és respectada, fins i tot admirada i aplaudida. Amb l’autor i l’autoedició d’un llibre sobre el vostre nínxol, podeu situar-vos per ser reconegut com a expert en aquest tema.

Quan sou un autor principal al vostre nínxol, és un enorme diferenciador per tal de distingir-vos dels altres blocaires. Això no només és un bon impuls per l’ego, sinó que també us ajudarà a fer créixer el públic del vostre bloc i potenciar els vostres altres esforços de monetització, com ara si vengueu productes o serveis des del vostre bloc. Tenir en compte que és l’expert en el vostre nínxol, us pot permetre establir preus més alts per a aquests productes i serveis i ser més exigent.

Hi ha un motiu per a l’idioma “va escriure el llibre”, vol dir que ets expert en aquest tema:

va escriure el llibre

Posicionar-se com a expert també pot donar lloc a altres oportunitats com parlar de compromisos, entrevistes, aparicions als mitjans i molt més.

3. Publicitzeu el vostre bloc

Els llibres autoeditats representen el 45% de la quota de mercat de llibres electrònics.Els llibres autoeditats representen el 45% de la quota de mercat de llibres electrònics!

Avui en dia, cada cop hi ha més gent que compra i llegeix llibres electrònics.

Segons Pew Research, més de la meitat de tots els nord-americans tenen un dispositiu dedicat a la lectura de continguts electrònics. Gairebé un terç de les persones enquestades van dir que van llegir llibres electrònics, i que aquest percentatge augmenta cada any.

I segons Author Earnings, les vendes d’ebook a Amazon generen gairebé 2 milions de dòlars diaris en guanys d’autors, ja que els autors publicats ara representen aproximadament el 45% de la quota de mercat. Publicar un llibre electrònic us permet arribar a aquesta enorme i creixent audiència: una audiència plena de lectors que potser no s’haurien topat mai amb el vostre bloc..

Els llibres electrònics són excel·lents eines de màrqueting, sobretot perquè realment no semblen eines de màrqueting. Els vostres lectors troben valor en la informació que proporcioneu; per això paguen el vostre llibre. És una manera no intrusiva però eficaç d’arribar al públic objectiu.

Alguns lectors poden semblar curiositat després de gaudir del llibre, però també podeu utilitzar el vostre llibre com a eina promocional enllaçant-vos a publicacions rellevants del bloc del vostre llibre i, al final, incloent una crida a l’acció. Com a eina de màrqueting passiva, el vostre llibre continuarà atreure nous lectors al vostre blog sempre que estigui disponible per comprar, molt després de la publicació.

4. Feu créixer la vostra llista

Sabeu la importància de créixer la vostra llista de correu electrònic: el correu electrònic us permet formar una connexió i construir una relació amb els lectors del vostre bloc.

Però crear una llista de correu electrònic important pot ser un repte! Un ebook es pot utilitzar com una eina potent per fer créixer el vostre butlletí de correu electrònic de dues maneres diferents:

Convertiu els lectors de llibres a subscriptors de correu electrònic

És prou fàcil incloure una trucada a l’acció al final del llibre i convidar els lectors a subscriure’s per rebre contingut similar de forma gratuïta. És una bona idea enllaçar-vos amb una pàgina de destinació única i orientada al vostre lloc web creada només per als vostres lectors de llibres electrònics. Mitjançant l’ús d’una eina especial com OptinMonster, podeu crear pàgines de destinació i fer el seguiment dels percentatges de conversions. L’ús dels objectius de Google Analytics és una altra opció per fer el seguiment de les conversions de llibres electrònics.

Utilitzeu el vostre llibre com a imant de plom de regal

També podeu regalar el vostre llibre com a regal al vostre lloc web per als lectors de blogs que s’inscriguin al vostre butlletí de correu electrònic. Donar el vostre llibre al vostre lloc web no significa que no el podeu vendre també. De fet, pot augmentar el valor percebut del vostre imant de plom si sou capaços d’indicar als subscriptors que ven normalment per un preu específic.

5. Converteix-te en autor

Comencem-ho, aquesta és una de les raons principals per escriure un llibre: així que podeu dir als vostres amics, a la vostra família i a tothom al carrer que sou un autor publicat. Això és una cosa de la qual estar orgullós. Escriure un llibre és alguna cosa que no penediràs mai.

Emocionat per l’autoedició d’un llibre?

Genial! M’encantaria ajudar-vos en el camí. Aquest és el post de presentació de la meva propera sèrie sobre autoedició. En endavant, parlarem de triar el tema, com redactar el llibre, editar i formatar i publicar i promocionar. Si voleu veure el vostre nom en una impressió (virtual), seguiu el següent!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map