Si voleu que els visitants del lloc tornin al vostre bloc amb freqüència, heu de donar-los material fresc per llegir. Han de saber que poden confiar en tu per donar-los bons consells i donar-los amb programació regular. Potser us preguntareu primer la freqüència amb què necessiteu crear una publicació al bloc.


Tot i que no hi ha una resposta tallada i seca a aquesta pregunta, hi ha algunes escoles de pensament que podeu considerar pel vostre propi bloc.

John Rampton, ajudant de les empreses inicials, va escriure a Forbes que “més sempre és millor”. A continuació, continua recollint algunes estadístiques de HubSpot sobre els blocs que es publiquen amb freqüència.

Una empresa que publica més de 16 publicacions al mes rep almenys tres vegades i mitja el trànsit que només es publica algunes vegades al mes. Per tant, si voleu utilitzar aquest model, heu de publicar publicacions originals aproximadament quatre vegades a la setmana de mitjana.

Continuar amb la publicació freqüent

Quatre publicacions a la setmana potser no semblen gaire, però la vida acostuma a obrir-se. Teniu una empresa per dirigir-vos, una família a la qual podeu seguir, i probablement uns quants altres interessos personals i empresarials que ocupin el vostre temps. Escriure pot ser o no el seu fort, i presentar quatre idees noves cada setmana pot ser un impost.

Quan heu de publicar-ho amb freqüència, és molt fàcil que us torneu al bloc de l’escriptor. Afortunadament, hi ha algunes coses que pots fer per treballar a través del bloc d’escriptors, crear idees noves i adherir-te a una programació.

huffpostCaptura de pantalla de la pàgina de vida de Huffington Post

Considereu un dels llocs de notícies més populars a Internet, el Huffington Post. La seva publicació freqüent és probablement part de la raó per la qual reben al voltant de 110 milions de visitants cada mes. Hi ha alguns passos específics que podeu fer per crear una programació de publicacions freqüent però que funcioni per a vosaltres.

Consell # 1. Creació d’una programació

El primer que heu de fer és asseureu-vos i creeu una programació per publicar al vostre lloc. Tot i que quatre publicacions per setmana serien ideals, és possible que estiguis en un punt en què encara no ho puguis gestionar. Està bé. Si un cop a la setmana és tot el que podeu manejar, confiqueu un programa per publicar un cop a la setmana.

Les publicacions haurien de ser una mica previsibles per als lectors, de manera que saben quan han de buscar la publicació. Així, per exemple, podeu planejar publicar els divendres a les 13h. i compartir-lo a les xarxes socials alhora. Els vostres lectors i seguidors esperaran això, així que conserveu algunes publicacions a la cua per complir aquestes expectatives.

Consell # 2. Sortint amb noves idees

No és fàcil crear idees noves. Un cop hàgiu aprofitat les novetats bàsiques del vostre nínxol, podreu trobar contingut amb problemes o amb problemes. Afortunadament, hi ha moltes coses que podeu fer per publicar publicacions úniques.

  • Utilitzeu principis d’idees (us proporcionaré 52 en un minut)
  • Llegiu els blogs dels competidors. No copieu. Simplement us heu inspirat i veieu el que no han cobert o el que necessita cobrir més en profunditat.
  • Llegiu els blocs fora del vostre nínxol. De vegades, les millors idees provenen d’àmbits fora de la vostra pròpia zona d’interès.
  • Parleu amb altres blocaires sobre com es fan idees.
  • Dediqueu una bona estona a fer altres tasques creatives per omplir el vostre “bé creatiu”.
  • Escolteu música per obtenir inspiració.

Consell # 3. Establiment d’objectius futurs

Un cop tingueu el calendari del vostre blog en qüestió, mireu els objectius que us voleu fixar. A mesura que el lloc creix i els ingressos creixen, hauríeu de poder contractar escriptors o augmentar el temps que feu al bloc.

Així, si escriviu 1 publicació a la setmana, podeu establir un objectiu per escriure el doble que a la meitat de l’any i escriure 2 publicacions a la setmana. El fet que només creeu una programació no vol dir que tampoc ho podeu afegir. Comenceu amb un objectiu assolible i podreu assolir els vostres objectius més endavant.

Estudiar blocs d’èxit per a la inspiració

Una de les maneres de descobrir com fer que el vostre propi bloc tingui més èxit i mantenir les idees fluïdes és estudiar altres blocs d’èxit.

Huffington Post

Tornem a aquest lloc i ho tornem a mirar. Hi ha una raó per la qual esmento aquest lloc: té èxit.

HP publica una publicació nova cada 58 segons.

Uau! Tot i que probablement no pugueu començar a tocar aquest nivell de publicació amb un lloc més petit (o fins i tot una mica gran), es demostra la importància de publicar amb freqüència.

Neil Patel

Neil Patel és un blogger d’èxit que estudia el que fan altres bloggers. Probablement heu sentit el seu nom si heu estat als cercles de blogs durant molt de temps. Patel assenyala que mentre que llocs com Huffington Post tenen èxit, hi ha molts altres blocs d’èxit que només es publiquen una vegada a la setmana. La clau, assenyala Patel, és crear no només continguts, sinó també “d’alta qualitat”.

Patel assenyala, amb raó, que hi ha molt més per publicar en línia que no només llançar publicacions tantes com puguis i ell parla sobre la importància d’una estratègia intel·ligent per fer-ho. El vostre calendari és el primer pas cap a això.

Chris Hornak

Chris Hornak, propietari de Blog Hands, va compartir algunes de les seves reflexions sobre la idea de temes actuals. Hornak va dir:

Chris Hornak

Comenceu amb una paraula clau i utilitzeu eines de recerca de paraules clau / temes per descobrir una àmplia gamma de possibles temes.

A continuació, quan comenceu a escriure un tema, reviseu els 10 resultats actuals més actuals d’aquesta cerca i vegeu com podríeu proporcionar una cosa de valor superior o únic que el que ja es troba als resultats de la cerca..

El suggeriment de Hornak és intel·ligent, ja que estudiaràs els temes que la gent ja cerca.

52 Inici d’idees

I ara, sense més detalls, ens adonem al que realment heu arribat. Aquests iniciats per començar a començar amb les idees de la publicació del bloc per al vostre lloc.

Podeu fer servir aquesta llista de 52 idees que s’inicia de diverses maneres. Podeu utilitzar cada element d’arrencada d’una idea per a una publicació per setmana. O bé, pots fer servir la versió inicial i crear una sèrie de publicacions sobre el tema per a la setmana. Molt dependrà de la quantitat de publicacions de bloc que tingueu previstes cada setmana.

Inici d’idea # 1:

Exemple de la vida real: llegiu el viatge del viatge de Groove amb ingressos de 10 milions de dòlars.

Inici d’idea # 4:

Penseu en com podeu compartir una història relacionada amb el vostre negoci.

Si teniu una botiga de golf professional, podeu explicar una història sobre el millor joc de golf que heu jugat mai?

No totes les publicacions han de vendre un producte. De vegades has de vendre la teva marca i el cor que hi ha darrere de la teva marca.

Idea Starter # 5:

Penseu en el més sorprenent que podria passar, però sembla impossible, a la vostra indústria. Ara, comparteix els teus pensaments i somnis amb els teus lectors. Aquesta és una mena de publicació fantàstica. En un món ideal, cada golfista obtindria un forat en un.

Idea Starter # 6:

Podeu agafar una advertència, una preocupació o una estadística problemàtica i convertir-la en una publicació al bloc.

Per exemple, si veniu menjar per a gossos d’alta qualitat, podeu compartir informació sobre algunes de les peticions que recordeu els darrers anys i per què el gos del lector es mereix millor.

Simplement, no feu que la vostra publicació sigui massa venut.

La clau és proporcionar informació i deixar que el lector arribi a la conclusió que necessita el vostre producte.

Obteniu més informació: Obteniu els consells privilegiats de Jason i el full de trampes a les analítiques de Twitter.

Idea Starter # 11:

De vegades, una bona guia antiga és el millor que podeu escriure. Potser penseu que és massa senzill, però algú que no hagi utilitzat mai el producte o servei pot necessitar explicacions pas a pas.

Exemple de la vida real: els millors recursos de WordPress de WP Kube per als primers temps.

Idea Starter # 13:

Doneu un cop d’ull als vostres comentaris, fòrums o a les xarxes socials.

Quines són algunes de les preguntes que els vostres lectors semblen fer una vegada i una altra? És possible fins i tot que vulgueu tornar a través de correus electrònics antics de clients. Com podeu respondre aquestes preguntes en forma de publicació?

Exemple de la vida real: vegeu què fa que Jerry odia un bloc.

Idea Starter # 16:

Obriu-vos als vostres lectors i digueu-los què us espanta aquest negoci que esteu executant.

Estàs preocupat que fallaràs al servei al client?

Compartiu-ho i demaneu-los el seu comentari honest sobre com esteu fent. Tingueu precaució de no sonar com si estiguessis lamentant o demanant validació, però, ja que els lectors no respondran bé a això.

Idea Starter # 17:

Preneu un article normal i relacioneu-lo amb el vostre tema. Per exemple, podeu agafar un raspall de dents i parlar de com dia a dia aquest raspall de dents us ajuda a mantenir-vos en salut eliminant bacteris de les dents, ajudant-vos a tenir un somriure més brillant, etc. Aleshores, heu de relacionar-ho amb el vostre tema. Així, és possible que escriguis que, com el raspall de dents, l’adhesió al camp de golf local us pot servir dia a dia i mantenir-vos en salut amb esbarjo, etc..

De vegades és possible que hagis d’estirar una mica per aconseguir aquest inici d’idees, però això és bo perquè també pots pensar en altres idees per escriure..

Idea Starter # 18:

Hi ha algú que pugui entrevistar que sàpiga molt sobre un tema relacionat que els teus lectors estarien interessats? Podeu notar que aquí a WHSR fem diverses entrevistes a experts en coses com ara allotjament, creadors de complements de WordPress, comercialitzadors, etc..

Perquè tothom té una perspectiva única.

Entrevistar altres usuaris pot aportar informació que potser no haureu pensat d’altra manera.

Com a bonus, poden entrevistar-lo pel seu lloc o enllaçar-vos també.

Cavar més a fons: aprendre a crear infografies boniques.

Idea Starter # 20:

Què és interessant per a la vostra empresa o producte ara mateix?

Compartiu-ho amb els vostres lectors.

Idea Starter # 21:

Teniu un pressupost al qual feu referència sovint per inspiració o ànim? A mi, m’encanta un poema que sovint s’atribueix a Ralph Waldo Emerson titulat Èxit (algunes fonts afirmen que això va ser escrit per algú altre, però sona com la seva dicció, així que vaig amb RWE com a autor). El poema és bastant llarg, però la part que cito sovint és al final i surt:

“Deixar el món una mica millor, ja sigui per un nen sa, un pegat de jardí o una condició social bescanviada; Conèixer fins i tot una vida ha respir més fàcil perquè ho has viscut. Això ha d’haver tingut èxit. ”

Puc convertir-ho fàcilment en una publicació en un bloc sobre la meva filosofia amb els meus clients i fer el possible per ajudar-los a respirar una mica més fàcil. És difícil fer feina amb empreses com a parella per exercir una mica de la pressió, és una cosa que m’encanta fer.

Quina és la vostra cita preferida i com es pot convertir en una publicació al bloc?

Idea Starter # 22:

Les llistes són de lectura ràpida i fàcil per als visitants del vostre lloc. De què podeu crear una llista? Si veneu samarretes, podríeu crear una llista de les 10 coses més importants que cal fer amb una samarreta antiga.

Fes-te creatiu.

Feu que la llista sigui divertida per als vostres lectors.

Exemple de la vida real: la història de Pardeep Goyal d’anar des de Rs. De 0 a 2.000.000 en 6 mesos.

Inici d’idea # 26:

Cobriu alguns dels temes bàsics sobre el vostre lloc, producte o indústria i compartiu-lo amb els lectors.

Si barregeu temes bàsics amb altres més avançats, us atraureu nous clients i també clients actuals.

Exemple de la vida real: Google SEO vs My Blog Guest.

Idea Starter # 38:

És més probable que tingueu alguns comptes de xarxes socials que seguiu perquè pugueu estar al dia del vostre tema.

Què són aquests comptes?

Segueix algun xat de Twitter?

Feu un resum per tal que els lectors també els pugueu seguir. Com a bonus addicional, alguns d’aquests influencers us poden donar un crit a les xarxes socials.

Idea Starter # 39:

Demaneu als vostres clients un testimoni que inclogui una característica destacada sobre el servei d’atenció al client i com s’esforça per satisfer els vostres clients. Encara millor si podeu ressaltar un problema que tenia un client, com ho arregleu i, a continuació, compartiu un testimoni. Això pot fer que el factor de fiabilitat augmenti uns quants graus.

Idea Starter # 40:

Creeu podcasts o vídeos sobre el tema. Aprofiteu el temps per transcriure-la i compartir-la com a publicació al bloc. No tothom vol veure un vídeo, o pot ser que treballi on el so és un no. Tanmateix, tenir-lo de forma escrita permet compartir-lo fàcilment amb tothom.

Idea Starter # 41:

Voleu un fotoblog en lloc del text escrit.

Per descomptat, voldreu descriure les fotos, però poden ser breus i dolces.

Ha passat unes vacances recentment? Heu provat alguna cosa nova? Compartiu-lo en una publicació fotogràfica.

Idea Starter # 42:

Comparteix algunes de les teves tecnologies preferides i com la fas servir en el teu dia a dia. Si el podeu relacionar amb el vostre nínxol, aleshores podeu explicar als vostres lectors com també poden beneficiar-se d’aquesta tecnologia.

Idea Starter # 43:

Quin és un tema que creieu que és tan important que podríeu escriure un llibre sobre aquest tema?

Expliqueu als vostres lectors per què trobeu aquest tema important i què voleu veure tractat. Qui sap, la publicació us pot inspirar a escriure un llibre.

Inici d’idea # 44:

Hi ha algun tema que desitgés que en sabessis més? Compartiu aquest pensament amb els vostres lectors i expliqueu què ja sabeu i com es pot aprofitar amb aquest nou coneixement que voleu cercar.

Idea Starter # 45:

Tireu un minut per donar algun reconeixement als vostres mentors. Un influencer us va donar consells durant els primers dies del naixement del vostre bloc? Compartiu aquesta informació amb els vostres lectors i animeu-los a trobar els seus propis mentors.

Inici d’idea # 46:

Sigui quin sigui el tipus de negoci que tingueu en pràctica, una vegada que ho heu fet durant un temps, aprendreu dreceres i trucs que us ajudaran a ser més eficients. Quins són els hacks que heu recollit pel que us permetran estalviar temps als vostres lectors?

Inici d’idea # 47:

Quines són algunes coses que heu fet per fer créixer el vostre negoci que no ha funcionat?

No us preocupeu, cada negoci té aquests dolors creixents. Compartir-los amb els vostres lectors demostra que sou real i realista. Compartiu també el que heu fet per solucionar-ho.

Idea Starter # 48:

Quina lliçó heu après aquest darrer any que ha canviat el vostre negoci o la vostra perspectiva de vida?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me