Alguna vegada has notat una similitud entre els teus contactes de SEO?


Una cosa senzilla, en realitat.

Estan al mateix nínxol o indústria.

No importa si sou un blogger, una agència, un empresari o un comerciant de continguts, que continua sent veritat.

Les associacions són el nucli de l’èxit de B2B, gairebé això és determinat.

Qui són els teus contactes de SEO?

Els vostres contactes de SEO també poden incloure:

  • Els companys bloggers del vostre nínxol que us han mencionat, promocionat o enllaçat
  • Contactes empresarials que us van patrocinar al seu lloc web gràcies a un esdeveniment o una conferència
  • Administradors de webs que van ajudar amb els aspectes de SEO del vostre lloc web o bloc

Per què mantenir-se en contacte és important

Els contactes SEO són ​​la vida i el pa dels vostres esforços de màrqueting en línia. Sense ells, és més difícil comunicar-vos sobre el vostre bloc o negoci, o obtenir mencions web, o xarxes socials o trànsit de motors de cerca..

Bàsicament, es tracta d’un treball en equip.

Competidors? No, Socis

Sé que és més fàcil pensar en els vostres contactes de SEO com a competència; potser aconsegueixen més lectors de blogs, clients o avantatges del que feu. Tanmateix, la vostra relació amb aquestes persones es pot convertir en un terreny fèrtil per a col·laboracions de llarga durada.

Si jugueu bé el joc de comunicació (i el mantingueu genuí per les dues parts), la relació pot generar grans oportunitats per ajudar-vos mútuament en el vostre branding i màrqueting, així com en esforços de SEO.

6 maneres de mantenir-se en contacte amb els vostres contactes de SEO

1. Es tracta només de construir relacions

Sigui quin sigui el nínxol o la indústria en què treballis o treballis, no passaràs enlloc sense relacions sòlides.

Tot blogger o empresari que tingui èxit deu la major part del seu èxit a les relacions que va construir amb altres persones del seu nínxol o a la seva indústria i a la forta xarxa que va construir al voltant del seu missatge bàsic que finalment es va convertir en la seva plataforma..

Això és especialment important per a les associacions, on vosaltres i l’altra persona ja no sou competidors, sinó ajudants recíprocs (i iguals).

Així és com Christopher Jan Benítez de ChristopherJanB.com treballa amb contactes de SEO des de la seva base de dades.

Diguem que l’especialitat del contacte de SEO és la creació d’enllaços i, per tant, el situo a la categoria d’enllaços.

Tingueu en compte també els llocs que us han portat a estar en contacte amb la persona, és a dir, bloc, marcatge social, grup / comunitat en línia, etc..

En definitiva, el joc final consisteix a consumir la relació entrevistant a la persona o aconseguint que es publiqui un lloc de convidats al seu lloc. També podeu col·laborar en un projecte utilitzant els dos serveis d’un client per millorar la vostra relació laboral. Molt més important, la relació hauria de ser continuada: mantingueu-vos sempre en contacte amb el contacte retweetant-ne les publicacions, comentant els blogs, cercant consells i consells, etc..

Patricia Weber també destaca la importància de fomentar les relacions amb els vostres contactes de SEO:

En alguns casos, els seguidors del meu bloc han estat els que comenten i comparteixen les publicacions del meu bloc: han comprat el meu llibre, m’han presentat com a blogger convidat, hem traslladat la conversa en línia a Skype, Google Hangouts o al telèfon. En un cas, a causa de viatjar, vam poder conèixer-nos en persona.

El millor que algú pot fer és centrar-se en l’altra persona primer i desitjar sincerament conèixer l’altra persona i el que necessita. Sempre he estat així com un introvertit perquè és senzill.

Recentment he estat convidada per l’autora introvertida més visible a ser una de moltes que ajuda a crear contingut per al seu nou llançament.

El principal fet de ser un donant actiu és saber també què voleu rebre de la vostra contribució.

2. Cooperació en lloc de competència

SMX Advanced Seattle

La “cooperació” és un terme que significa “competència cooperativa” i s’aplica a individus, empreses i organitzacions que opten per cooperar amb els seus competidors en lloc d’intentar superar el rang de l’economia..

Aquesta és una estratègia basada en la teoria de jocs: no només busqueu el millor resultat per a vosaltres mateixos, sinó que cerqueu el millor resultat per a vosaltres i els vostres socis comercials..

Tom Shivers de la demanda en línia d’explotació:

Avui hi ha tantes facetes diferents al món SEO, de manera que podeu establir el vostre negoci com a líder en només una d’elles. No vol dir que no pugueu proporcionar els altres serveis de SEO, però quan parleu amb altres empreses que també ofereixen SEO, lidereu amb la vostra força i apreneu com estan fent en aquesta àrea de SEO.

Un dels meus punts forts és el comerç electrònic SEO i tinc molts clients que s’ajusten al meu perfil ideal per a un client d’aquella zona. Així, quan vaig preparar un webinar per a nous clients, vaig contactar amb altres professionals de SEO i els vaig demanar que revisessin les meves diapositives. Molts d’ells ho van fer i van proporcionar bons consells sobre com millorar la meva presentació. I per a alguns vaig fer referència a la font del consell o consell a la meva presentació i vaig assegurar-me que el meu amic de SEO ho sabia.

Quan va arribar el moment de promocionar el webinar, em vaig adreçar de nou als que van donar consells i vaig preguntar si ajudaven a promocionar-lo. Una victòria per a mi i per a la meva cooperació.

3. Treballar junts en una causa comuna

Vostè i els seus contactes de SEO comparteixen interès en una causa, ja sigui relacionada amb el seu nínxol o de caràcter educatiu o humanitari?

Hi ha un munt de terreny per treballar junts en una causa comuna i crear una associació que no només beneficiarà tant les vostres empreses o projectes, sinó que us portarà a una relació més profunda a nivell humà..

4. Compartiu contactes comercials rellevants entre ells

Si vosaltres i els vostres contactes SEO estan actius dins del mateix nínxol o indústria, el més probable és que haureu creat una base de dades forta de contactes comercials al llarg dels anys.

Alguns noms de la vostra base de dades seran més rellevants per als vostres contactes de SEO; altres de la base de dades seran més rellevants per a vostè i la vostra empresa.

Per compartir noms comercials rellevants, treballa amb les tècniques de màrqueting més potents (i provades) de tots els temps: referències.

Tots dos heu d’assegurar-vos de mencionar el nom del vostre contacte en els missatges que envieu a les persones amb les quals tindreu contacte, així com de posar en relleu per què és de benefici recíproc que tingueu l’oportunitat de treballar junts.

5. Notifiqueu als vostres socis les mencions web

De tant en tant, passarà que trobeu els vostres contactes de SEO esmentats en altres publicacions de blocs i xarxes socials.

Sempre que trobeu en aquestes mencions, envieu-vos per correu electrònic als vostres contactes de SEO i feu-los saber. Una plantilla simple pot ser la següent:

Nom complet,

Acabem de trobar-lo esmentat a Great Niche Blog (aquí teniu l’URL: http // urlhere.com / post /

Felicitats!

Salutacions,

El teu nom

Podeu configurar una alerta de Google o una notificació de correu electrònic de Mention.net cada vegada que els vostres contactes SEO s’esmentin en un bloc, en xarxes socials o en altres publicacions en línia..

6. No oblideu el vostre costat humà

Si no oblideu el vostre costat humà, no aneu a cap part.

Els vostres contactes de SEO, igual que els vostres lectors de blogs o els vostres clients, són molt més que noms comercials. Són éssers humans com tu, amb necessitats, sentiments, emocions i una família que els espera al final del dia.

Estigueu allà per ells quan necessitin un toc de bondat humana. Pot ser que no aporti més trànsit, diners o èxit a la vostra taula immediatament, però pot reforçar la col·laboració i, sobretot, la confiança en els altres.

Consell de bonificació: busqueu sempre avantatges mutuos

Seguiu l’estratègia de teoria de jocs esmentada anteriorment. Busqueu avantatges per a tots dos, especialment beneficis mutuos.

Cormac de My Online Marketer comparteix la seva experiència com a creador d’enllaços que va sol·licitar l’ajuda i la col·laboració d’altres empreses de SEO:

Creo molts enllaços, de fet fins i tot oferim un servei de creació d’enllaços aquí. Com tots sabem, pot ser una feina que requereix molt de temps i costosa.

Sovint trobo que altres empreses que ofereixen serveis similars es posen en contacte per externalitzar aquesta part del seu procés.

La qüestió és que he construït nombroses relacions de llarga durada amb altres empreses de SEO o creadors d’enllaços que poden desitjar un enllaç ara per a un en un lloc posterior en un lloc diferent..

Funciona bé per les dues parts.

A més, hi ha diversos llocs on he estat publicat durant anys. Tingueu temps per fer-ho bé resulta en la vostra ubicació al lloc i en el contingut nou que generi accions i enllaços.

Una paraula de precaució final

Pot ser temptador tractar els socis com a béns d’un sol ús quan estigueu concentrats en els avantatges que obtindreu a llarg termini. Al cap i a la fi, una vegada que un soci no aporti més diners, trànsit o èxit, pot ser que sigui el moment adequat per deixar-ho.

Tanmateix, com algú que no descuida l’ètica humana en l’entorn empresarial, li recomanaria aquesta pràctica. No només causaria estrès innecessari per a vosaltres i els vostres socis (o, en el pitjor dels drames), sinó que podria dificultar les oportunitats futures per crear col·laboracions amb altres empreses. Les experiències negatives es fan virals amb facilitat i és possible que acabis al “mur de la vergonya de la col·laboració” en algun lloc.

No és una idea sàvia, si us preocupa la vostra reputació.

Si trobeu que un soci no us aporta més avantatges, poseu-vos en contacte i en parleu. Podeu trobar una solució junts. Si res no funciona, podeu separar-se de bones condicions, sense fer mal a la reputació de l’altre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me