Qui és el blogger personal?


Un somiador, diria algú. Una persona amb massa temps lliure, algú altre es queixaria.

Ni un ni un altre, dic.

Sóc blogger personal.

Però també sóc un blogger nínxol.

Jerry Low em manté com a col·laborador en WHSR. Treballo com a escriptor, blogger i redactor autònom també per a altres clients. Executo blocs nínxols i tinc tota la setmana a còpia “seriosa”.

Per què encara un blogger personal aleshores??

És senzill: no creixis mai en els blocs personals.

Mireu com vaig presentar aquesta publicació al bloc … Ho vaig fer personal. Vaig deixar que el meu veritable jo parli. Potser més endavant en aquesta entrada afegiré una anècdota o dos on em sembli convenient.

Darren Rowse de Problogger.net també va començar com a blogger personal. Les seves publicacions parlen amb veu pròpia. Podeu sentir Darren allà mateix, com si estigués parlant amb vosaltres, cara a cara.

No deixeu de ser un blogger personal quan pogueu passar als blogs de nínxol. La capacitat d’escriure amb un cor i fer que la seva redacció se senti com a “tu” és un actiu que a llarg termini només et pot beneficiar. Els lectors els encanten les històries creïbles i sinceres i, creuen o no, les narracions són guanyadores en la redacció, sobretot quan desencadena emocions reals en les persones.

A més, sempre podeu seguir publicant un bloc personal juntament amb el vostre lloc de nínxol. Ningú va dir que havíeu de deixar de publicar blogs per divertir-vos, oi? 😉

Escriu com un Blogger personal?

El rètol de benvinguda d’un blogger personal

Si us pregunteu, aquesta és una pregunta seriosa, pregunteu-la i responeu-vos sincerament abans de continuar llegint.

Escrius com un blogger personal si:

 • Parles lliurement d’allò que més t’agrada
 • Aprofundeix amb els seus interessos
 • Torneu comentaris i interactueu amb els lectors
 • Ets fàcil de connectar
 • Tu escrius bé i sovint

És aquest tipus d’escriptor amable i comunicatiu? Sí?

A continuació, teniu tot el que cal per començar amb els blocs de nínxol.

9 maneres de desplaçar-se als blocs de lloc des de blocs personals

1. Extreu més nínxols al blog

Estic segur que els vostres arxius estan plens de publicacions del bloc sobre almenys dos o tres temes nínxols entre les vostres històries de gossos i la darrera pel·lícula que heu vist.

Busqueu patrons: què és el que més bloceu sobre el blog? De què et sents impulsat a escriure tan sovint? Aquests temes (o subtòpics) del vostre bloc personal es poden agrupar per formar el material de llançament del vostre nou nínxol.

Un exemple: digueu que el 70% de les vostres publicacions són de moda; podeu utilitzar aquestes publicacions com a base per llançar el vostre blog de moda i estil professional..

2. Aprofiteu les vostres habilitats de recerca

Ja les teniu! Recordeu l’última vegada que llegíeu i anoteu l’opinió sobre un cotxet que vau comprar i publiqueu una publicació investigada al vostre blog; o una pel·lícula que vau veure, o un llibre que vau llegir. El procés de cerca d’informació, ressenyes, estudis de casos i llibres blancs, o per sortir de la vostra zona de confort per enviar a persones rellevants per correu electrònic a la publicació del vostre bloc és la recerca.

Els bloggers se senten generalment atrets per la informació, per la qual cosa és poc probable que els més experimentats només escriguin sobre una opinió genèrica i desinformada. Tot el que heu de fer és afinar aquestes habilitats de recerca i aprendre una mica del periodisme (és a dir, reportatges, entrevistes). Si teniu por de començar, l’escriptora autònoma Carol Tice té un excel·lent post a Make A Living Writing per iniciar-vos sense estrès.

Esquema, investigació i després escriptura!

3. Participa amb el teu lector

Això és el que tu, com a blogger personal, estàs bé. Els blocs personals prosperen en estretes relacions amb els lectors, les persones que podrien convertir-se en els teus amics i que et podrien fer mal amb el simple esment d’estar fora de línia per sempre (hi he estat, heu fet això).

Com a blogger personal, entreteniu converses llargues amb els vostres lectors, us preocupa el que pensen, s’enfadeu si diuen coses negatives sobre una història que us importa, pregunteu-vos per què un lector ja no fa cap comentari i us el trobe a faltar. Com a blogger nínxol, aquesta interacció és vital: no prosperaràs sense lectors i subscriptors, i no hi ha millores sense comentaris.

Com més interactueu amb el vostre lector, més ho entendreu. Recordeu-ho: el vostre lloc de nínxol és el vostre mitjà de comunicació i el vostre lector és el vostre públic.

4. Poseu-vos en compte amb els lectors

Els blocs van néixer com a dietaris. Eren, i continuen sent, una alternativa en línia a aquest diari de paper que teníeu sota el coixí per escriure abans de dormir.

Encara que un diari de paper només sigui estrictament per als vostres ulls, no obstant això, el diari en línia està obert al públic, de manera que teniu els lectors. Ja he escrit sobre la importància de relacionar-se amb el vostre lector al camí # 3, però reitero aquí que els lectors poden resultar ser els millors dels vostres amics si escolteu el que diuen i aconsegueixen ser responsables amb ells..

Per “personable” vull dir …

 • Escolteu a fons les seves necessitats
 • Els vostres comentaris responen
 • Us poseu en contacte per correu electrònic si un lector suggereix una informació més privada
 • Esmentes els teus lectors més útils a les publicacions del teu bloc

A més, els blocaires personals envien un correu electrònic als lectors sovint. Es fan amics. Com a blogger nínxol, feu el mateix creant un butlletí de notícies per als vostres lectors: creareu confiança i fidelitat i, per descomptat, els correus electrònics us faciliten la creació d’amistats reals i veritables. Ser “seriós” del vostre nínxol no vol dir que haureu de passar negocis durant tot el dia!

5. Mantingui bé la vostra idea sempre plena

Com a blogger personal, la teva idea sempre està plena. Un dia no transcorre sense que passi alguna cosa que faci un bon material per a una publicació: la graduació del teu fill, la teva dansa escolar de final de curs, un llibre que t’ha encantat, determinats pensaments que tenies sobre l’escriptura personal, els teus nous projectes de scrapbooking. , etc.

Les idees no coneixen límits!

I això és una benedicció per al vostre proper pas cap al bloc de nínxols, perquè com més idees pugueu recollir, fins i tot més del que realment podeu utilitzar, més ben equipat estareu quan la musa us deixi i us quedarà tota la pàgina en blanc. fixar-se en la pantalla.

Un exemple de la meva vida, fa uns mesos, em vaig quedar fins a mitjanit per parlar amb un parell d’amics que vivien un pis sota meu. El nostre xat relacionat amb Google SEO i la forma de prosperar en aquests moments difícils. Al final, vaig donar als meus amics una veritable consulta gratuïta! I la xerrada es va convertir en una publicació per a WHSR que amb sort esperem es publicarà en poques setmanes. 😉

Fàcil, no?

6. No deixeu mai de divertir-vos bloguejant!

Vau començar a blocar per vosaltres mateixos perquè us va semblar divertit, interessant i alleugeridor de l’estrès. Bé, doncs, qui va dir que els blocs de nínxol han de ser estressants a tota costa?

Per descomptat, escriure per un nínxol i per als lectors famolencs, demana més feina perquè el vostre bloc sigui un recurs ideal per al vostre camp, però, per descomptat, divertiu-vos, escriviu el contingut del vostre cor i gaudiu de l’ofici com si fos el. activitat més relaxant de la Terra.

Les endorfines importen a l’èxit de la vida adulta!

Un consell personal: de vegades, quan tinc el matí lent, faig tasques domèstiques o surto amb un amic primer, després em capricio a la feina per relaxar-me. Sóc una persona tranquil·la, per la qual cosa, després d’alguna activitat física esgotadora, no puc esperar a seure al meu escriptori i realitzar alguna activitat intel·lectual. Utilitzo aquesta característica de la meva psique per ser més productiu.

A més, ajuda a canviar els deures entre el cos i la ment; després que el cos estigui cansat, la seva ment és més ràpida a una sessió de treball intensa i profunda.

Creieu-me: vaig escriure l’esborrany d’aquest post al sofà entre mini-naps. 😉

7. No renunciïs mai a cap dels teus interessos

Els blogs no han de consumir tot el temps. Si mai no fas res interessant, com pots escriure alguna cosa interessant per als teus lectors? Renunciaràs a blocar tan bon punt us assegueu (vegeu el número 5) i anireu a fer una altra cosa.

Només cal que gestioneu bé el vostre temps i assegureu-vos que el vostre temps de redacció no es molesti durant una o dues hores al dia. La resta és recopilació d’idees i vida per a les properes publicacions!

Els altres interessos també afegeixen més coses bones, com ara els blogs de convidats de nínxol i altres blocs. Si heu tingut en compte diversos blocs, potser voldreu llegir la meva altra publicació aquí a WHSR sobre com executar diversos blocs de manera eficient i sense estrès.

8. Anècdotes personals ajuden al lector a connectar-se

Estic segur que heu notat el personal que tinc en aquesta publicació: he afegit anècdotes de la meva vida, consells de la meva experiència, coses que he après.

Jo a tu.

Els lectors de blocs no són com els lectors de diaris o assaigs acadèmics: busquen històries que els captin, puguin relacionar-se i, en definitiva, divertits i ràpids de llegir.

Les anècdotes ajuden a una publicació fluïda a la vista del lector. I afegeixen credibilitat també perquè el lector pot veure que hi ha una persona real amb sentiments i experiències de vida darrere d’aquest post, cosa que fa que es demostri realment el que estàs dient que no és un engany ben elaborat..

Aquí és el que diu Sophie Lizard de Be A Freelance Blogger en una entrevista a Raubi Marie Perilli a CopyPress.com:

M’encanta la seva naturalesa informal, on l’argot és acceptable i el parlar senzill és obligatori. És una combinació eficaç d’anècdotes personals i referències a altres recursos en línia, d’utilitat per als lectors, i és el meu tipus d’escriptura favorit. – Sophie Lizard a CopyPress.com

9. Poseu una cura especial i especial en l’elaboració de les publicacions del vostre bloc

Ja ho fas amb les teves publicacions personals, però com he comentat a la manera # 6, les publicacions nínxules requereixen més feina.

Sé que això podria espantar-lo de provar, però si us plau, mantingueu la calma i seguiu llegint. Tot el que necessites és proporcionar una cura especial i especial a les següents àrees:

 • Gramàtica
 • Argot nínxol
 • Verificació de dades (material de recerca)
 • Entrevista i assistència a conferències.

Aquest últim no tracta de la redacció, sinó del material que heu de recopilar per a les vostres publicacions. Els lectors nínxols encanten les entrevistes i els reportatges en conferències!

Al final, tot resulta útil per a la vostra audiència.

Personal i nínxol?!

Blogging ... en paper?De Paul Jacobson a través de Compfight (CC)

Sí, podeu tenir els dos. Sorprès?

Penseu en tots els bloggers que hi ha aquí: que fan blogs sobre els seus propis fills i famílies sobre el nínxol de criança..

Penseu en Matt Cutts de Google, el bloc del qual és sobre la seva vida i coses seves a Google.

El millor és tenir dos blocs separats, però, no agafis el bloc de Cutts per obtenir un bon exemple.

He escollit aquests exemples que us expliquen com podeu mantenir els blogs tant per vosaltres com en un nínxol sense haver de renunciar al vostre blog personal.

Només una paraula de precaució …

No deixeu que el vostre bloc personal arruïne la vostra reputació nínxica.

Obtenir personal no significa escriure flames, trollar, discriminar, violar el dret de les persones a la privadesa o fer pols i utilitzar un llenguatge deficient.

Penseu en què podria pensar vosaltres un lector potencial del vostre bloc nínxol quan trobi el vostre bloc personal; no voleu que us conegui millor, però encara vegeu l’honestedat i el respecte en la manera d’adreçar-vos als lectors de bloc personal.?

A més, potser és difícil trobar temps per al vostre bloc personal una vegada que comenceu a fer blogs. Tanmateix, amb el temps, aprendreu a gestionar millor les vostres tasques i fins i tot a treballar en més publicacions al mateix temps.

El meu últim consell per aquest post és sempre comença el dia amb una mica d’escriptura personal– t’escalfarà per blocar nínxols.

Al vostre èxit! 🙂

Crèdit d’imatge (còmic): Verónica Bautista 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me