Sifat web mirip propietat immobiliària a wong sing duwe. Nalika nerangake possedeix una xarxa web, canta aquesta isi rancangan cantant digawe denegant wong utawa domini perusahaan, sosial de mitjans de comunicació a través de dunyo online.


Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong cant saben dina utawa ing jumlah revenir sing house. Ing donya cant sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat Propietat a Internet

Panentu sing duwe situs online biasane cukup gampang. Sapa njupuk domini gratuït de jeneng per a hostatjar biaya. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan cantar ketok yen cantar nduweni lloc web kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan blog sawijining lan kaca media media sosial cantar diikat karo blog kasebut.

telefonia

PhoneDog vers Kravitz

Utilitzeu per a introduir-vos en la pràctica d’un Kanggo milong que wong perkonganang canguen els nostres coneixements de mitjans de comunicació. Nanging, a través del telèfon PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog no es va fer amb els mitjans de comunicació sosial yaiku perusahaan sifat ara nyata nalika Kravitz no va fer servir els seus missatges a Twitter com a mitjans de comunicació a Twitter com a Kikhi Mankono iku Dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun canta dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

eagle vs morganÀguila vers Morgan

Es tracta de menger kasarik, es manté perusahaan cantar tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn canta nggunakake Eagle canta diikat karo perusahaan per kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn per a un programa de guàrdia Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu propertyi perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Caputusan kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga ingressos akun kasebut.

Kesalahan paling ginghe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan líane cantar mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, copkup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan Pengadilan ditemake Eagle, Dheweke Ilang Sasi Sambungan Lan Pendapatan Potensial Amarga Dikunci Saka Akun Dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai cant bener saka possessi online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web sing paling laranging donya wis diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana sing gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi worth, sanadyan.

  • SEO.com: Dituku Kanggo $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat domini de cangur de 5 dòlars iuta 2009.
  • Hotels.com: domini Iki babagan 11 mesos de durada del 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway, cantitat de domini de 35 $ de drac, que es pot dur a terme amb un tangane que pesaing Expedia.

Nalika jeneng domini dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung sing teka ing situs kasebut lan potent kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Sampeyan

blocsKaya ing immobiliaris, recuperar bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing immobiliari, rega omah diukur wong cant tuku tuku propertyi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah sing apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contínueu, apa, sampeyan pengin nyedhaki per a pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga cantar maca lan maca apa cantar diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Telusur de mesina de Peringkat
  • Blog de Jumlah kiriman
  • Enllaços enrere Jumlah

Al mateix temps sampeyan ngerti pangukuran cantar sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab cant sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan canca-kanca ing blog sampeyan. Enllaça kirim menyang als mitjans de comunicació. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supervisió de SEO Plugin canta Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan el 2015 Kanggo gain Ghanaan Gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan Sales: Engegueu un bloc de mostres amb un bon nombre de mostres. Yen sampeyan pengin monetitzar el blog sampeyan, sampeyan kudu maca per a la cultura del pamgo Kanggo clic enllaç langganan buletin utawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elements de la participació dels usuaris – UX, Konversions, Fidelitat kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Rànquing Tambah: Kaka telusuran inggpp telusuran Google bisa uga disebut immobiliària. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enemic situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah va sonar a mesin telusuran sampeyan minangka angel tugas. Google ngganti apa sing digarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab sing bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten sing sing apik banget.
  • Enllaços de llista de Tambah: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran lineane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu comenta al blog lineane (priksa manawa comenta sampeyan migunani lan spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs cantar nyambung menyang sampeyan uga situs qualitas.

Actualitza Siklus

Ing immobiliari, ana limang taun aturan cantat nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake actualitzar els teus menús de lloc web, using elen yen Internet gerakane in kecepatan warp divergingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analitzar les pàgines. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu canta anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk banyera spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ingema com situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran cantar bisa nambah ora ana wong liya cantar lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah sing luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi líane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, bloc immobiliari kaya. Iki minangka canta sampeyan investasi per fer servir els nostres instruments. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, laning sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me