Com és un bloc com a propietat immobiliària el 2015

Una propietat web és similar a la de la propietat immobiliària perquè algú en té. Quan es tracta de propietat web, es tracta, òbviament, de continguts i dissenys creats per una persona o empresa en dominis, xarxes socials i en l’àmbit públic en línia..


Igual que la propietat tangible, un bloc hauria de créixer el seu valor en el temps, ja sigui en el nombre de persones que arriba diàriament o en la quantitat d’ingressos que aporta. Al món perfecte, aconsegueix objectius de trànsit i ingressos..

Disputes sobre la propietat a Internet

Decidir qui és propietari d’una propietat en línia sol ser força senzill. Algú treu un registre de nom de domini i paga les despeses d’allotjament. Tot i això, hi ha hagut casos judicials que fan evident que els propietaris de llocs web han de tenir molta cura per establir i mantenir la propietat d’un bloc i de les pàgines de xarxes socials vinculades a aquest bloc..

telefonia

PhoneDog vers Kravitz

És habitual que els empresaris designin algú de l’empresa per crear i mantenir comptes de mitjans socials. Tanmateix, en el cas de PhoneDog, l’empleat va crear el compte i després el va mantenir després de finalitzar la seva feina.

PhoneDog argumenta que el compte de mitjans de comunicació social és propietat intangible de l’empresa mentre que Kravitz argumenta que va crear i construir la pàgina de xarxes socials a Twitter i, per tant, és la seva.

Què es pot aprendre d’això?

 • Tot i que podeu nomenar un empleat per mantenir la vostra pàgina de xarxes socials, és intel·ligent crear el compte inicial pel vostre compte per mantenir la propietat.
 • No lligueu el nom d’un empleat a les vostres pàgines de xarxes socials. En aquest cas, el compte en qüestió es va anomenar @PhoneDog_Noah. Si l’empresa insistís només en @PhoneDog, el cas podria haver-se decidit més ràpidament.

eagle vs morganÀguila vers Morgan

En un altre cas interessant, una empresa va comprar una dona amb el nom de Eagle i la va ocupar durant algun temps. El compte de LinkedIn que Eagle estava utilitzant estava vinculat tant a l’empresa com als seus interessos personals.

Quan les dues parts van acabar la seva relació, Morgan es va apoderar del control del compte de LinkedIn i es va negar a deixar que Eagle el controlés, afirmant que formava part de la propietat de la companyia i, per tant, es va vendre en la venda..

La decisió en aquest cas va ser interessant, perquè els tribunals van comprovar que Eagle efectivament tenia el seu compte de LinkedIn. Tot i això, no van concedir danys i perjudicis, ja que era impossible comprovar cap pèrdua d’ingressos a causa de la presa del compte.

L’error més gran d’Eagle va ser abandonar el control del seu compte en compartir la seva contrasenya amb altres empleats que l’ajudaven a acceptar sol·licituds de connexió i a mantenir el compte.

Què es pot aprendre d’això?

 • No doneu accés a ningú als vostres comptes personals o d’empresa. Si necessiteu ajuda, canvieu la vostra contrasenya abans d’acabar l’ocupació. Si sou un empleat, simplement rebutgeu compartir aquesta informació.
 • Tot i que els tribunals van trobar a Eagle, va perdre mesos de connexions i ingressos possibles a causa de ser bloquejada dels seus comptes.
 • Mantingueu els comptes personals i comercials separats, especialment si esteu treballant per a algú altre.

Què tan valuosa és la propietat del vostre lloc web?

Si bé la pèrdua dels seus comptes de xarxes socials és frustrant, és probable que el valor real de la propietat en línia sigui impossible de mesurar. Alguns dels llocs web més cars del món es valoren en milions.

Tot i així, si ningú no està disposat a pagar milions per comprar el lloc web, aquesta valoració fa que el propietari sigui poc bo. Alguns llocs web han venut pel que valen.

 • SEO.com: comprat per 5 milions de dòlars.
 • Toys.com – ToysRUs va pagar més de 5 milions de dòlars per aquest domini el 2009.
 • Hotels.com: aquest domini va generar 11 milions de dòlars el 2001.
 • VacationRentals.com – El fundador de HomeAway va comprar el domini per 35 milions de dòlars simplement per mantenir-lo fora de les mans del competidor Expedia.

Si bé el propi nom de domini pot valer una mica de diners, el més difícil de mesurar és el valor dels visitants que visiten aquest lloc i el potencial de convertir-los en clients..

Augmentar el valor del vostre bloc

blocsDe la mateixa manera que a la propietat immobiliària, la valoració pot ser diferent per a tothom. La mesura del valor del vostre bloc depèn de quins siguin els objectius del vostre bloc. A la propietat immobiliària, el valor d’una casa el mesura la gent que vol comprar aquesta propietat.

Per exemple, a una família li pot interessar més que hi hagi bones escoles a la zona mentre que una altra busqui un nombre específic de banys. Per exemple, només voleu arribar als lectors? Aleshores, és possible que la mesura sigui de quants lectors llegeixen i responen a les publicacions. A continuació, detallem algunes maneres de mesurar el valor del vostre bloc:

 • Nombre de visitants
 • Rànquing del motor de cerca
 • Nombre de publicacions del bloc
 • Nombre de backlinks

Un cop entengueu la mesura amb què valoreu el vostre bloc, podreu augmentar aquest valor.

 • Augmenta els visitants: Es pot dir més fàcil que fer trànsit al vostre bloc i sovint és el resultat de diversos factors. Una cosa que voldreu fer és augmentar el boca a boca. Expliqueu a la família i amics el vostre bloc. Publica enllaços a les xarxes socials. També voldreu llegir la publicació de Vishnu Supreet als connectors SEO recomanats als vostres llocs de WordPress el 2015 per obtenir algunes idees addicionals.
 • Augmenta les conversions de vendes: Obtenir visitants al vostre bloc és només la meitat de la batalla. Si voleu obtenir ingressos al vostre bloc, haureu d’aconseguir que els lectors facin clic a l’enllaç de subscripció a butlletins informatius o comprin un producte. Llegiu la guia molt detallada de Luana Spinetti sobre la creació de conversions i fidelització titulada 37 Elements de la participació dels usuaris: UX, conversions, fidelització d’idees sobre aquest aspecte del vostre bloc..
 • Rànquim d’increment: La pàgina de cerca principal de qualsevol cadena de cerca de Google es podria anomenar immobiliari principal. Si el vostre lloc web no es troba entre els cinc o sis llocs principals de la vostra zona de nínxol, no podreu obtenir molt trànsit de Google. És difícil fer augmentar la classificació del vostre motor de cerca. Google canvia el que vol, de forma gairebé diària, al cap i a la fi. Una cosa que funciona ara i que probablement funcioni en el futur, però, és simplement escriure contingut excel·lent.
 • Augmenta els enllaços enrere: Si no voleu confiar en Google o en qualsevol altre motor de cerca per a tot el vostre trànsit, invertir una mica de temps en crear enllaços de backlinks és intel·ligent. Algunes formes en què podeu augmentar els enllaços enllaç inclouen comentaris en altres blocs (assegureu-vos que el vostre comentari sigui útil i no spam), com a blogger convidat i la negociació d’enllaços amb altres. Només heu d’assegurar-vos que els llocs que enllacen són també llocs de qualitat.

Cicle d’actualització

A la propietat immobiliària, hi ha una regla de cinc anys que estableix que heu de vendre la vostra casa i convertir-la en una de més cara cada cinc anys. Aquesta finestra us permet treure el màxim profit de la vostra llar i actualitzar-la a una de més gran per menys diners. Amb el temps i després de diverses actualitzacions, estareu en una casa més gran per un cost similar, suposant que invertiu el vostre patrimoni net cada vegada.

També podeu aplicar el cicle d’actualització al vostre lloc web, però recordeu que Internet es mou a velocitat d’envergadura en comparació amb la vida real. Probablement és millor actualitzar el vostre bloc cada sis mesos a un any per obtenir un màxim de creixement.

 • Analitzeu les vostres pàgines. Quin és el trànsit més gran? Quins són els menys? S’hauria d’actualitzar, renovar o suprimir qualsevol?
 • Afegiu alguna cosa nova. Una de les millors coses sobre la compra d’una casa nova és aconseguir aquesta fabulosa banyera d’hidromassatge o una piscina al terra. Com podeu afegir una piscina interior al vostre lloc web? Què és nou i d’avantguarda que es pot afegir que encara no fa ningú més?
 • Afegiu-lo a la vostra “família”. Una de les avantatges per passar a una casa més gran és la capacitat de créixer la mida de la família, tenir un altre nadó o moure’s en un pare gran. Com podeu afegir a la vostra família empresarial virtual? Hauríeu de contractar un escriptor de manera que pugueu crear 10 publicacions de bloc a la setmana en lloc de cinc? Potser necessiteu un especialista en relacions públiques per ajudar-vos a promocionar el vostre lloc? Mireu les maneres d’afegir-vos a la vostra família.

En moltes formes, un bloc és com a béns immobles. És una cosa en què inverteixes i aprens a estimar amb el pas del temps. Seguint aquestes senzilles regles, tindreu èxit amb el vostre bloc i, d’alguna manera, fins i tot us pot resultar més valuós que la vostra pròpia llar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map