Administrar un bloc no és un treball fàcil, sobretot si s’esforça a publicar publicacions de qualitat que els lectors els agradi, mentre que també heu de fer temps per desenvolupar altres productes, executar el vostre butlletí i canals socials i, fins i tot, publicar algunes publicacions de convidats..


Si acabeu de començar amb els blogs o heu de deixar el vostre blog per manejar-se per un temps, tot això podríeu semblar encara més desconcertant.

Aquesta publicació és de rescat: si sou un principiant o un blogger veterà, us guiarà a través dels fonaments bàsics de la planificació del bloc per integrar amb èxit les publicacions de convidats i el màrqueting de xarxes socials al calendari del vostre bloc..

Perquè, ja siguem contundents, és impossible executar un bloc amb èxit sense tenir una planificació acurada.

Conceptes bàsics de programació de blocs

El primer pas és obtenir un calendari o un diari (virtual o en paper) per exposar el vostre pla.

Si no voleu gastar diners addicionals en aquest material, hi ha tones d’aplicacions gratuïtes que podeu descarregar al vostre telèfon o ordinador, calendaris basats en PHP que podeu instal·lar al vostre lloc web propi o calendaris imprimibles gratuïts que podeu imprimir. empleneu i ompliu-les a mà.

Un cop tingueu el material, podeu començar a planificar.

Aquesta guia està estructurada de la manera següent:

 • Planificació del calendari
 • Mantenir-se productiu
 • Mantenir-se coherent
 • Integració de publicacions de convidats a la vostra programació
 • Integració del màrqueting de xarxes socials a la vostra programació
 • Solució de problemes (quan les coses no surten com estava previst)

Després dels conceptes bàsics, llegireu sobre com incloure publicacions de temporada a la vostra programació i eines de programació que us poden ajudar a crear un pla amb el qual us sentiu a gust.

Per què és tan important la programació de blocs?

Ray Addison de RayAddisonLive.com és un nou blogger que s’ha preguntat com organitzar-se i ser productiu amb el seu bloc. Després de buscar consells sobre la gestió del bloc, va resoldre un blog setmanalment i va intentar complir-se amb aquest pla, utilitzant també el seu “blocatge diari com a inspiració per a altres redaccions que faig”.

Addison va saber com és de vital “programar títols al meu bloc, així que tinc un termini per treballar i moure les coses a mesura que canvia la meva inspiració. M’agrada la llibertat d’editar fora de línia i fora de la vista. També m’agrada el fet de continuar publicant significa que he de continuar ”.

Aquest és el poder de la programació de blocs.

Convertiu-vos en un super blogger amb aquesta guia de programació de blocsSÍ, la guia que estàs llegint consisteix en convertir-se en un super blogger 🙂 Genial, eh?

1. Planificació del calendari

Agafeu el calendari i bloquegeu totes les vostres cites, el temps de descans i altres tasques importants que hagueu de prioritzar a la vostra setmana o mes.

El segon pas és bloquejar els vostres temps de blocatge, perquè haureu de complir amb els millors.

El meu consell com a blogger amb diversos problemes de salut és donar-vos un termini suau i difícil:

 • Un termini suau és un termini ideal, un dia i un dia que realment voleu tenir a punt el vostre contingut. Si no us sentiu còmode, podeu moure fàcilment aquesta data límit.
 • Una data límit dura és la que ja no podeu ajornar, perquè en faltar, dificultarà tot el vostre pla

Un blogger intel·ligent que utilitza terminis suaus i durs per a les publicacionsSigui un blogger intel·ligent i estableix terminis suaus i durs per a les teves publicacions!

El treball amb terminis suaus i durs us donarà prou flexibilitat per posar-vos al dia de la investigació, redacció i edició en cas que la vida o altres deures empresarials s’obtinguin en la forma del vostre programa. Dit d’una altra manera, us ajuda a mantenir-vos en bon camí.

Elizabeth Carter, estratega en cap de l’agència creativa de Clariant, va començar a fer blogs a principis dels anys 2000. Els anys d’experiència li van ensenyar que “no tenir un calendari de blocs garanteix que no faràs un bloc de forma coherent”.

La planificació pot tenir lloc setmanalment, mensualment, trimestralment, cada sis mesos o una vegada a l’any. Normalment, Carter obté els millors resultats quan planeja el calendari per trimestre, però “en algunes ocasions m’he tornat a un calendari mensual” i “No puc imaginar la programació per a res menys que mensualment”. La vida passa i, malgrat les nostres millors intencions, ens ocupem i escriure aquella publicació del bloc acaba caient al camí. El senzill acte de tenir previst el bloc elimina bona part de la redacció de la publicació real, ja que la part difícil –considerant la idea– ja s’ha fet. ”

Carter afegeix:

Establir un calendari trimestral de blocs permet fer un pas enrere i veure la imatge gran del vostre bloc. Molt probablement, heu de tallar més d’un tipus de lector. Per tant, heu d’assegurar-vos que equilibreu les publicacions del vostre blog per respondre a les preocupacions de cadascun dels vostres segments de públic. És difícil fer-ho amb una breu programació de blocs, però és molt més fàcil si mireu les publicacions que valen tres mesos.

Això serà encara més fàcil si trobeu 4 o 5 temes al vostre nínxol, podeu convertir-vos en una sèrie de publicacions, de manera que podreu investigar i entrevistar per endavant i augmentar la vostra productivitat..

Stan Kimer, president de Total Engagement Consulting, va iniciar el seu propi negoci de consultoria en el camp de la diversitat i el desenvolupament de carrera el 2010. Utilitza els blogs per demostrar els seus coneixements sobre el tema. “Construir un cos de treball és molt crític. Per tant, he estat extremadament regular en els blocs des de finals del 2010, amb sovint dos o tres blocs al mes i rarament falta un mes. “

I no només es tracta del bloc, sinó que també hi ha un butlletí informatiu. “Envio un butlletí mensual que condueix el trànsit al lloc web”, afirma Kimer, “de manera que rarament publico un bloc la mateixa setmana del mes que envio un butlletí. Rarament publico més d’un bloc a la setmana tret que tingui alguna circumstància especial. ”

Comença petit, però procureu-vos que sempre es vegi viu.

L’autora i locutora Joyce Kyles ha trobat millor blogar setmanalment. El seu consell per als nous bloggers és “fer el que em van ensenyar com a Power 90. Tome 90 minuts al dia i centrar-me només en un projecte en concret. Així, dues vegades a la setmana, passo 90 minuts simplement escrivint els meus blocs i, si utilitzeu WordPress, podeu seleccionar una data de publicació. “

Kyles afegeix alguns consells útils:

 • Executeu una cerca web per a “generadors de blocs que us permetin connectar dues o tres paraules i crear temes del bloc fins a un any de forma gratuïta”. I també tenim molts aquí a WHSR. Doneu un cop d’ull als nostres iniciadors de blog i generadors d’idees a la llista d’eines de planificació al final d’aquesta guia.
 • Utilitzeu programadors com Hootsuite per programar les publicacions.
 • Programa publicacions a les pàgines de Facebook (i altres mitjans socials).

Matthew Gates, propietari de Confessions of the Professions, us recomana començar petit i tenir l’objectiu de 1-2 publicacions setmanals si tot just comença. “Una vegada que comenceu a ser més popular”, diu, “i si voleu continuar guanyant popularitat, heu d’afegir la publicació d’acord amb un calendari de setmana de treball de 5 dies (M-F). El millor és fer-ho realment [escriure] una gran quantitat d’articles amb antelació, [no] no et molestis en publicar-los en absolut. Escriviu com a mínim 10. Comenceu a publicar 1-2 [publicacions] a la setmana, però seguiu escrivint almenys 1-2 a la setmana. ”

La quantitat de temps que podeu dedicar als blogs també depèn de la durada i del detall dels vostres articles, oi? Gates té alguns consells per als bloggers de forma llarga:

“Si acostumeu a escriure articles llargs de 2.000 paraules o més, probablement podeu sortir amb la publicació de [menys] dies a la setmana. Si escriviu publicacions de blog més curtes, entre 500-1000 paraules, probablement el millor sigui publicar unes quantes vegades per setmana. Realment no hi ha cap problema correcte o equivocat, però si publiqueu una vegada a la setmana o un cop al mes, el vostre bloc semblarà mort i probablement els visitants no podran tornar. “

L’opinió de Gates és que un bloc hauria de semblar “viu” el màxim possible, per la qual cosa publicar algunes vegades a la setmana seria una opció millor (si teniu recursos) que només una vegada a la setmana. “Però una vegada més, per preparar-nos per a aquestes situacions d’emergència, el millor és escriure aproximadament uns 10 articles amb antelació i tenir-ne sempre com a mínim 3 com a còpia de seguretat, per si teniu un bloc d’escriptors i no podreu escriure uns dies o uns quants. setmanes. ”

Utilitzeu un calendari editorial

Analitzem una mica més l’eficàcia d’utilitzar un calendari editorial.

Per a Julie Ewald, blogger i estratega de continguts d’Impressa Solutions, un calendari editorial pot convertir l’èxit en la planificació del blog i ni tan sols necessiteu programari fantàstic, perquè “es pot fer molt senzillament amb un full de càlcul (jo faig servir Smartsheet) o en un Google Calendar. “

Ewald suggereix que “busqueu almenys dos mesos en el futur. D’aquesta manera podeu obtenir una bona visió general de la quantitat de publicacions que heu de crear en un període de temps determinat i podeu planificar (i treballar endavant) publicacions amb contingut estacional o missatges que promoguin altres esforços de màrqueting. En cas contrari, és possible que us trobeu remenant per produir publicacions a temps o no teniu res a resoldre si us heu preocupat per alguna cosa o heu tingut alguna emergència. “

Al final d’aquesta publicació trobareu una llista d’aplicacions del calendari editorial i d’altres eines.

2. Mantenir productiu

Una tassa de te, algunes pauses, una mica d’exercici, una música suau i, el que és més important, una mentalitat positiva, pot ajudar-vos a entrar a la zona i, si lluiteu amb l’ansietat, hi ha alguns punts que podeu ajudar a assolir-vos. els seus objectius de bloc.

Heu de gaudir de blocs de negocis com si es tractés de publicacions personals per reomplir bé la vostra idea i seguir endavant.

Però no tot això tracta de productivitat. També cal estímuls fora.

Zona de Blogger a

“Seguiu tants altres blocs relacionats com pugueu”.

Dave Hermansen, veterà de comerç electrònic de 13 anys i entrenador de Store Coach, Inc., pensa que la millor manera de mantenir un flux continu d’idees que no flueixi mai i no es queda amb idees de blocs és:

Seguiu tants altres blocs relacionats com pugueu. Poden ser una font d’inspiració sorprenent. Subscriviu-vos als feeds RSS de tots els blocs relacionats amb el vostre nínxol. Comparteixi els seus propis resums d’alguns dels millors articles fins i tot relacionats amb la seva relació directa. Feu-los servir d’inspiració per a algunes de les coses que podríeu escriure. Compartiu la majoria dels bons articles que trobeu a les vostres xarxes socials, però guardeu-ne un parell aquí i allà com a idees per a coses que pugueu escriure..

Agafar temes antics i visualitzar-los des d’un nou angle, i posar en relleu les publicacions antigues o publicacions de convidats són pràctiques molt conegudes en periodisme que funcionen com un encant amb els blogs..

Seguiu el vostre “Muse”

La planificació és vital, però deixeu com a mínim un parell de dies a la setmana per simplement “anar amb el flux” i literalment divertir-vos amb el vostre bloc. Escriure quan us sentiu inspirat en la vostra “musa” us permetrà evitar el cremament i també us ajudarà a produir més idees sobre les que feu un bloc..

Llegiu com l’estratègia de productivitat de Stan Kimer es beneficia de la “musa”:

Quan em sento molt creatiu i m’agrada escriure, potser redacto 2 o 3 blocs en una sola sessió, així que normalment en tinc uns quants al pipeline a punt per començar. De vegades tinc una idea per a un bloc que serà massa llarg, així que faré una sèrie de 2 o 3.

Si assisteixo a una conferència o reunió molt interessant a les meves àrees de consultoria, escriuré un bloc o dos sobre aquest tema. Per exemple, [quan] vaig anar al SHRM de North Carolina SHRM (Society of Human Resources Conference), [al cap de setmana] vaig redactar dos blocs sobre dos dels discursos més destacats que publicaré més tard [el] mes..

A més, si entro en xarxa amb una persona o empresa interessant, això em donarà una idea per a un bloc, [i] si tinc algunes idees per a un bloc faré una nota, així que no m’oblido.

3. Mantenir-se coherent

Tenir un pla i un calendari poden ajudar a mantenir-se coherent tant en qualitat com en quantitat.

Danny Garcia coincideix que “és important tenir un pla de contingut i complir-lo. Un dels punts clau dels consells que tothom dóna als bloggers és mantenir-se coherent. No importa la freqüència de publicar-ho sempre que els vostres lectors sàpiguen amb quina freqüència publiqueu i us manteniu. Diria que la freqüència no és tan important com el treball de qualitat, però tenir un calendari de publicació bimensual com a mínim és bo. “

El calendari del bloc ajuda a mantenir-se coherent

Garcia remarca com és la qualitat per la quantitat quan es tracta de blocs, sense importar quantes vegades a la setmana o al mes publiques. Assenyala alguns exemples populars:

Hi ha bloggers que fan blog cada dia (com Neil Patel o Seth Godin) i d’altres que fan un blog al voltant de dues vegades al mes (com Mark Manson o Ryan Holiday). Tots ells tenen un públic gegant, no basat en la freqüència de les publicacions, sinó per la qualitat de les publicacions.

Stan Kimer intenta “mantenir dos o tres blocs endavant en mode d’esborrany”, de manera que pot “tenir alguna cosa a punt si entro en un moment especialment ocupat o en un moment personalment difícil (o fins i tot vaig de vacances!”).

Quan es tracta de quines publicacions afegir al calendari i quantes, Julie Ewald suggereix que “examineu els vostres objectius, la vostra audiència i la quantitat de temps (o diners) que podeu gastar al vostre bloc. Hauria d’haver una publicació cada mes que parli personalment amb cada audiència i tingui l’objectiu de satisfer cadascun dels objectius o coses que vens actualment. Sí, hi hauria d’haver-hi solapament. “

Ewald suggereix que publiqueu de 4 a 6 publicacions al mes o 2 a la setmana com a mínim, però en última instància podeu anar amb qualsevol número fins a mantenir-vos coherent en el vostre calendari de publicacions.

4. Integració de les publicacions de convidats a la vostra programació

Feu lloc a les publicacions de convidats del vostre calendari: no són menys importants que les vostres publicacions, i ajuden a promoure el vostre bloc i la vostra expertesa.

El que heu d’assegurar, però, és que no deixeu de banda el vostre bloc per publicar-lo com a convidat i que no us fotu cap a la intenció de fer-ho amb la màxima capacitat.

Danny Garcia, gerent d’operacions de màrqueting de Stacklist.com, assegura que “la publicació de convidats t’exposa a una nova audiència i proporciona al vostre lloc enllaços de valor valuosos, de manera que no es cremin, si prioritzeu la publicació de convidats o feu terminis (si no us hem donat) això hauria d’ajudar ”.

Garcia també constata: “Tenir un calendari d’escriptura consistent funciona molt bé. Trobo que sóc el més creatiu quan acabo de despertar-me al matí i escric durant dues hores abans que alguna de les distraccions es faci. Quan hi ha molt per escriure, l’escriptura es torna a treballar més aviat, que normalment és el que provoca que es cremin. “

Organització de blocs i publicacions de convidats

Un altre hack que entrevista en aquesta publicació esmentada –i que jo faig servir– és considerar el vostre estil de vida i la vostra productivitat.

Això és:

Quantes publicacions de bloc podeu escriure de manera realista en un mes?

Agafa aquest número i crea 2 d’aquestes publicacions de convidats. És una bona regla general equilibrar els vostres esforços per evitar desemparaments o cremades.

Per exemple, la meva pròpia freqüència de blogs i el nombre de publicacions que puc escriure idealment en un mes han d’ajustar-me al límit d’escriptura diària de 1.000 a 1.500 paraules. Tractar de fer-ne més perjudicaria la meva salut mental i anul·laria tota la programació, de manera que la integració de les publicacions de convidats ha de ser intel·ligent i ben reflexionada.

Mys Palmer recorda: “La publicació de convidats és integral en fer créixer un públic”. Ella diu que això és cert sobretot per als nous blocaires i recomana que “publiqueu contingut nou al [vostre bloc] un cop per setmana. A continuació, publiqueu un convidat un cop per setmana. “

5. Integració del màrqueting de mitjans socials en la vostra programació

No voleu perdre el temps que dediqueu al màrqueting de xarxes socials, ja que no voleu consumir el seu temps d’escriptura.

Heu de tenir temps per executar els vostres canals de xarxes socials i promocionar el vostre contingut, així com per atendre les preguntes i comentaris de seguidors.

Podeu aconseguir-ho en 30 minuts per setmana o menys, o bé podeu seguir l’estratègia de Mys Palmer:

Per assegurar-vos que el màrqueting en xarxes socials i la publicació de publicacions de blocs no són molt consumidores, registreu-vos a Hootsuite. És gratuït i fabulós. Pel que fa a la programació, [la proporció és] 70% -20% -10%:

 • El 70% de les vostres accions haurien de ser curades: estic parlant retweets, compartició de fotografies / vídeos i cites fantàstiques que afegeixes també un “cosa”.
 • El 20% de les publicacions poden ser [contingut] que heu creat: les publicacions del bloc i les funcions de convidat.
 • Un 10% (i només un 10%) poden ser els vostres llançaments de vendes directes: enllaços a la vostra oferta, concurs que necessiteu suport, un curs o un curs d’acollida que acabeu de llançar, seminaris web, etc..

El públic només creix quan es comercialitza contingut. Molt.

Per optimitzar els vostres esforços en màrqueting social, llegiu la nostra guia essencial de màrqueting en mitjans socials per saber què funciona realment a les principals plataformes socials i centreu-vos en això.

6. Resolució de problemes (quan les coses no surten previstes)

Què pots fer quan tens una emergència el dia previst? I com es manté la idea “bé” sempre plena quan els teus sucs creatius semblen haver-se assecat?

Tenir un termini suau i dur ja ajuda si us heu emmalaltit o teniu una emergència, però la comunicació amb els vostres lectors és clau: si no podeu mantenir una promesa, els heu de fer saber o els decebreu i el trànsit caurà..

Comunicar problemes amb els lectors

És el que Danny Garcia anomena control de danys.

Podria ser tan senzill com deixar-ho saber als lectors als vostres canals de xarxes socials, [de manera que] encara estiguin informats. Per mantenir la idea ben plena, cal llegir més del que escriu. Les coses que escrivim estan influenciades per les coses que llegim. També necessiteu diverses fonts diferents per a qualsevol dels vostres articles.

Podeu passar una setmana llegint un llibre només per treure’n algunes frases a la vostra redacció, per això és important llegir-ne molt. Necessiteu moltes fonts diferents per obtenir informació / inspiració. Al paper, no val la pena, però llegir és una font de coneixement i inspira creativitat.

De vegades és possible que notis que el vostre calendari està massa carregat per a la vostra vida personal actual. En aquest cas, considereu la possibilitat de crear una programació més petita que s’adreci a aquesta, o bé una programació de “còpia de seguretat” que podeu utilitzar per passar per un període difícil de la vida.

Raelyn Tan us suggereix que planifiqueu mensualment i que descompte el calendari en dos-setmanals:

Cada mes, m’assec i mapejo el que vull aconseguir per al mes. Per exemple, puc establir un objectiu per escriure X número de publicacions del bloc i X número de publicacions de convidats o llançar un nou curs. Després d’això, els desglossaré en el que s’hauria de fer per a cada setmana.

Quan apareix una emergència, puc adaptar-me a la meva programació de blocs sense ser estressat. Sé exactament el que he de fer durant la setmana, així que si em repenc uns dies, sé que he de posar-me al dia més tard.

De la mateixa manera, si sóc especialment improdutiva durant una setmana determinada, puc fer ús de les altres setmanes i seguir al camí perquè sé exactament què cal assolir durant el mes.

Si penso exactament què fer per cada dia, em sento massa estressat per intentar “sempre” ser productiu. He trobat que és molt difícil completar una programació diària planificada de forma coherent, perquè sempre hi haurà emergències imprevisibles, que passaran, per la qual cosa en lloc de fer dosificacions setmanals i mensuals en lloc.

Mys Palmer, conseller delegat de MysPalmer.com, sap que la vida passa i no ho podeu evitar quan ho faci, així que “planificar el vostre contingut amb una setmana d’antelació n’ocupa. No ha de ser fantasiós. Inicieu la sessió a Hootsuite i utilitzeu l’editorial per veure la propera setmana. Feu clic a l’hora, escolliu la xarxa i planifiqueu-la. “

De totes maneres, no cal que us estresseu. “Si acabes perdent una publicació per una raó o una altra, no la suores”, diu Julie Ewald. “Empeneu-lo el més aviat possible. Si heu fet qualsevol tipus d’esforç de SEO, podreu veure el trànsit i els rànquings si deixeu la publicació del tot. “

Si vau contractar un blogger

Nick Brennan, fundador i conseller delegat de Watch Social Media, diu: “Hi ha tres claus per mantenir-se organitzat i fer un bon funcionament a l’hora de fer blocs” i heu de fer que el treball sigui més alt per vosaltres:

1. Un calendari de contingut d’alt nivell on definiu el tipus de contingut que voleu viure en directe cada setmana. Forma llarga / forma curta, contingut orientat a un públic vers un altre, etc..

2. Un dipòsit d’idees al qual podeu accedir per omplir el calendari.

3. Un procés d’aprovació clar.

“Mentre tinguis un escriptor fort i aquests articles al seu lloc”, afegeix Brennan, “el teu equip no hauria de tenir cap problema a l’hora de publicar contingut de qualitat amb regularitat.”

Tenim una guia aquí WHSR sobre la contractació d’escriptors que potser voldreu llegir: “De Blogger a Editor de gestió: Contractar escriptors per al vostre bloc”.

Com abordar les publicacions de temporada

És una bona idea planificar aquestes publicacions amb antelació (fins i tot diversos mesos per endavant), perquè poden provocar un auge del trànsit i, per tant, és possible que vulgueu gestionar-les amb molta cura.

L’ideal és que planifiqueu les publicacions estacionals a principis d’any i bloquegeu els dies naturals per escriure-les, així com els vostres terminis. Doneu-vos prou temps per fer coses, ja que no sabreu què podria passar molts mesos a partir d’ara: un calendari fluix encara és millor que cap calendari..

A més, teniu més temps per pensar en les vostres publicacions i connectar-les acuradament a la vostra marca, i també temps addicional per dedicar-vos a la investigació i a la recerca de fonts per entrevistar amb molta antelació, cosa que us beneficiarà tant a vosaltres com a les vostres fonts. reprogramar l’entrevista si es produeix una emergència.

Danny Garcia explica:

Estaria bé tenir la publicació a punt per anar el dia de la publicació o el dia anterior. La puntualitat és important, però encara és més important la manera de retorçar la publicació de vacances per reflectir la vostra marca.

Aquesta estratègia funciona amb qualsevol publicació que tingueu previst publicar, així que assegureu-vos que planifiqueu la majoria del vostre calendari a principis d’any, o cada 6 mesos, o com a mínim, tal com suggereix Mys Palmer, “Proveu de mirar el mes següent la meitat de l’anterior. Planifiqueu les publicacions estacionals de novembre pel 15 d’octubre. “

Eines (gratuïtes i de pagament) per a la planificació de blocs i xarxes socials

Eines de planificació de blocs

La planificació és fonamental, però no ho heu de fer tot manualment. Hi ha eines gratuïtes i de pagament que podeu utilitzar de manera eficaç per accelerar la productivitat del vostre bloc i mantenir-ho tot sota control, sense estrès.

CoSchedule

CoSchedule és un calendari editorial basat en web creat específicament per a màrqueting de contingut.

Chris Brantner, propietari de CutCableToday.com, comparteix la seva experiència amb l’eina:

Una estona enrere, vaig passar a CoSchedule per gestionar el meu bloc, i és el millor que he pogut fer. No només m’ajuda a gestionar fàcilment les tasques amb diversos escriptors i editors, sinó que em permet fer una idea des de l’inici fins a la publicació a l’ús compartit de xarxes socials, tot des d’un quadre de comandament integrat amb WordPress.

Danny Garcia també recomana aquesta eina per a la planificació de continguts i Lori Soard la enumera com una de les 10 eines de gestió del temps per als bloggers.

Programació de complements per a WordPress

Vishnu va escriure una publicació detallada sobre com millorar el flux de treball editorial amb complements de planificació. L’article és per a blocs amb diversos autors, però la guia es pot aplicar fàcilment a blocs d’un sol autor.

Els complements editorials més ben valorats per WordPress inclouen:

 • Calendari editorial
 • Edit Flow (revisat per Vishnu a la seva publicació)
 • Calendari de contingut WP

Danny Garcia també recomana “eines i integracions (…) que facilitaran el procés de blocatge”, com Orbis i Task Manager.

Ajustable

Airtable és una solució de programari basada en web per a la planificació del calendari editorial que utilitza un format de full de càlcul.

Elizabeth Carter recomana aquest programari. “És una eina de full de càlcul senzilla basada en el núvol que fa que sigui molt fàcil creuar camps de dades de referència a través d’una sèrie de fulls de càlcul. Per exemple, puc tenir el meu calendari mestre en un full de càlcul i enllaçar-lo a fulls de càlcul separats que fan el seguiment de paraules clau, autors, persones de comprador, etc. És molt visual, fàcil de compartir amb el meu equip i és molt divertit d’utilitzar. “

Hootsuite

En paraules de García, Hootsuite és una “eina de gestió de xarxes socials que us permet programar publicacions a Facebook & Twitter de manera que el màrqueting en xarxes socials no s’acaba menjant molt de temps ”.

Lori Soard va enumerar Hootsuite entre les 20 eines imprescindibles que tots els blocaires i negocis en línia haurien de ser útils.

Generadors i generadors d’idees

Els inicis d’idees són llistes d’informacions de blocs per començar a escriure i evitar el bloc de l’autor quan no pugueu tenir un tema o un angle sobre què escriure.

Lori Soard ha compartit 20 entrades a la publicació i he recollit 15 generadors d’idees per obtenir una selecció fora de l’equació i començar sense pensar més.

Trello

Entre les recomanacions de Danny Garcia sobre eines de blog, Trello guanya el seu lloc com a organitzador per a tasques i idees. Subratlla que “és important anotar-los o, d’altra banda, els oblidareu i us mantindran organitzats”.

També, Trello és lliure d’utilitzar.

Fitxa intel·ligent

Aquesta és l’eina de planificació de contingut que Julie Ewald utilitza. Smartsheet és una plataforma de gestió de treball col·laborativa similar a un full de càlcul que és fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar.

L’eina es pot provar gratuïtament i els preus comencen a partir de 14 dòlars per usuari / mes.

Buzzsumo

Aquest conegut lloc web “és una manera fantàstica de veure què passa”, diu Danny Garcia, “i també és una excel·lent eina per trobar persones que estiguessin interessades en el vostre bloc”.

Una eina fantàstica per mantenir-ne la mà quan sou breus d’idees de contingut.

Asana

Asana és un conjunt col·laboratiu de gestió de projectes i de calendaris i de projectes col·laboratius per a particulars i equips.

És gratuït utilitzar fins a 15 membres de l’equip, i els preus comencen des de 8,33 dòlars per usuari / mes.

PHP-Calendari

Si preferiu una solució basada en PHP per al vostre calendari, PHP-Calendar és un bonic calendari de codi obert que podeu descarregar i instal·lar al vostre servidor amb requisits mínims..

Calendaris i llistes de llista per imprimir

Hi ha molts disponibles en línia de forma gratuïta, creats per bloggers com tu que volien millorar la seva vida (i la dels visitants) millor.

Aquí teniu uns quants recursos:

 • Suzi, de StarAMomBlog.com, comparteix les seves llistes de verificació per imprimir els seus objectius SMART.
 • Els dissenyadors Blogs Studios van crear un kit de planificació de blocs últim per descarregar i utilitzar.
 • CoSchedule té una plantilla de calendari de contingut gratuïta creada per obtenir detalls.
 • HubSpot també ofereix plantilles de calendaris editorials als visitants.

I, a Pinterest, hi ha milers de planificadors de blocs per triar!

Emportar

Essencialment, podeu crear una programació de blocs que funcioni si teniu en compte:

 1. Els seus objectius de bloc
 2. El seu estil de vida i les seves condicions de salut
 3. Quantes publicacions podeu escriure de manera realista en un mes
 4. Quant podeu automatitzar

Tots els consells sobre la programació intel·ligent que heu llegit en aquesta guia provenen dels bloggers i comercialitzadors que vaig entrevistar, i d’alguns d’experiència personal. Alguns poden adaptar-se a la vostra situació, d’altres potser no, però com que la programació de blocs és una d’aquestes pràctiques que apreneu per prova i error, encara us convido a provar el màxim que pugueu per ajudar a comprendre el que us serveix i presentar-vos. el vostre propi programes de programació.

Per al vostre èxit, companys de blog!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me