Com guanyar diners com a afiliada

Estic segur que heu sentit parlar del terme “venedor d’afiliats” i que heu llegit sobre gent en línia que fa centenars, milers o fins i tot milions de dòlars en línia des del màrqueting d’afiliació. En la seva forma més simple, el màrqueting per afiliació és un negoci basat en el rendiment on les empreses paguen persones que promouen els seus productes. Aquestes persones són conegudes com afiliades.


Algunes de les coses que heu adquirit a Internet provenen d’una recomanació d’un lloc web que visitàveu. El propietari d’aquest lloc web hauria fet una comissió per la seva compra. Com més productes comprin els clients referits, més diners guanyaran una filial.

La majoria de les empreses afiliades paguen filials mitjançant el cost per acció (CPA). Això significa que l’afiliat guanya diners sempre que es produeixi una acció. Normalment es presenta com una venda (quan algú compra alguna cosa) o un avantatge (quan algú s’inscriu a alguna cosa, per exemple, butlletí, prova gratuïta, registre, etc.).

Moltes empreses tenen el seu propi programa d’afiliació a casa. Això és comú entre les grans empreses d’internet com Amazon i les petites empreses que només venen un o dos productes. L’altra opció per a les empreses és utilitzar una xarxa d’afiliació com Commission Junction o Compartir una venda. En aquestes xarxes s’enumeren milers d’ofertes i productes per a afiliats.

Comissió de la ComissióComissió de la Comissió

Com a filial, hi ha molts avantatges per utilitzar una xarxa d’afiliació. Tots els programes d’afiliació a la casa i les xarxes d’afiliats tenen uns llindars mínims de pagament. És molt més fàcil assolir un llindar de pagament si teniu centenars o milers de productes i serveis diferents a promocionar. Frustrativament, molts programes d’afiliació a casa tenen uns llindars de pagament poc realistes. He trobat programes d’afiliació que paguen 5 dòlars per la venda d’un producte de 20 dòlars, però no paguen els afiliats fins que no arribin als 100 dòlars en vendes. Això vol dir que es perdran qualsevol comissió que guanyeu si no arribeu a 100 dòlars en vendes. Col·lectivament, això pot ser un problema, ja que podreu disposar de molts diners repartits per desenes de programes d’afiliació a casa que no us pagaran mai. Això és menys greu quan es poden promoure molts productes diferents des d’una xarxa.

L’elecció de quin producte s’ha de promoure és molt important. És possible que tingueu la temptació de promocionar productes amb les més grans comissions, tot i que les comissions generoses no signifiquen res si no podeu convèncer ningú que compri realment el producte. Les xarxes d’afiliats us ajuden a la vostra decisió en llistar ofertes que podeu promocionar en format de taula. La informació comuna és el pagament, el tipus (per exemple, el plom o la venda), el guany per clic (EPC) i el percentatge de conversions..

Els beneficis per clic us informaran quant podeu esperar per obtenir per visitant que envieu l’oferta. Per exemple, una oferta pot tenir un pagament de 40 dòlars, però un EPC d’1,50 dòlars. El percentatge de conversions us permet saber quin percentatge del vostre trànsit es converteix en venda. Podeu elaborar el CPE si coneixeu el percentatge de conversions i viceversa. En aquest exemple, l’oferta amb un pagament de 40 dòlars té una taxa de conversió del 3,75%.

La importància de la confiança que els EPC i les taxes de conversió proporcionen les xarxes d’afiliació depèn de la popularitat de l’oferta. Com més gent promocioni el producte o servei, més informació és fiable. És possible que pugueu convertir molt més alt que la mitjana d’afiliats o podeu lluitar per aconseguir vendes. Tot plegat es refereix a l’orientació del vostre trànsit. Preneu per exemple dos llocs web diferents: un lloc web d’actualitat esportiva i un lloc web que revisi equipament esportiu. El lloc web de notícies seria capaç d’obtenir una bona taxa de conversió promocionant qualsevol producte relacionat amb l’esport, no obstant això, el lloc web de revisió obtindria una millor taxa de conversió d’un producte com un rellotge GPS esportiu. La raó és simple; la gent està en aquest lloc web per comprar alguna cosa. No són només per llegir les darreres notícies esportives.

Tingueu en compte quan escolliu un producte o servei per promocionar. Com més oferta estigui relacionada amb la vostra audiència, més probabilitats convertireu els visitants en vendes i vendes.

Sense més detalls, mirem algunes de les maneres més populars de guanyar diners mitjançant el màrqueting d’afiliació :)

5 formes de guanyar diners com a filial

1. Ressenyes

Els comentaris són una bona manera de promoure les ofertes. Hi ha molta informació en línia per a persones que no compren de forma impulsiva. Ho sé perquè sóc un d’ells. Normalment em triguen uns minuts a decidir-me si he de comprar un complement de WordPress que es pugui fer servir en un dels meus llocs web, tot i que a l’hora de comprar alguna cosa com un ordinador portàtil, una televisió o un telèfon nou, sóc a la frontera obsessiva. No és rar que passis setmanes investigant un producte per assegurar-me que en seleccioneu l’adequat.

Sé que molta gent és com jo.

És per això que una revisió és una manera fantàstica de promocionar un producte. Les persones busquen informació sobre un producte, de manera que si els hi podeu proporcionar, hi ha una gran probabilitat que facin clic al vostre enllaç al producte i que el comprin. Les ressenyes han estat una de les maneres més rendibles de guanyar diners en línia. Al meu darrer bloc d’ingressos de les ressenyes va generar més del 75% dels ingressos del lloc web, molt més que el que obtenia de les vendes d’anuncis, etc..

El propietari d’aquest lloc, Jerry Low, també té molta experiència en aquest camp. Al WebHostingSecretRevealed.net (WHSR), revisa les companyies d’allotjament amb molt de detall. A HostScore.net (el seu altre projecte), ha desenvolupat un sistema per supervisar el rendiment de l’allotjament i ha creat una plataforma per recollir comentaris d’usuaris. Això suposa un llarg camí per convèncer la gent per visitar un lloc i pot ser que la vostra revisió sigui la que convenci a aquella persona que faci clic a “COMPRA”..

Ressenyes d’allotjament webhostingsecret publicadesOpinions d’allotjament

2. Banners

La majoria dels llocs web venen el seu espai de banderes, tot i que de vegades pot ser més rendible promoure una oferta al seu lloc. Amb un lloc web anterior, vaig lluitar per vendre una àrea de pancartes en concret per més de 100 dòlars al mes, però després vaig trobar una oferta particular que em va fer el doble.

Anuncis en banderaAnuncis en pancarta

He trobat algunes ressenyes que he escrit que tenen molt trànsit malgrat que el lloc web en què es va escriure no era tan popular. Això es deu principalment al rànquing d’articles de paraules clau rellevants en motors de cerca. Les banderoles són diferents, ja que es mostren generalment al lloc web. A menys que el vostre lloc web estigui centrat en un tema específic, probablement veureu un percentatge de conversions més baix dels anuncis de banderes que no pas per als comentaris. A més, també cal tenir en compte la ceguesa dels anuncis.

No és just comparar ressenyes amb pancartes ja que són coses completament diferents. Les ressenyes es triguen a escriure mentre que només triguen un minut a copiar el codi d’una pancarta i enganxar-lo al lloc web. Com més trànsit tingui orientat el vostre lloc web, més es mostrarà la vostra pancarta. Per tant, totes les coses que es consideren iguals, hauríeu de veure un augment dels ingressos de banderes a mesura que augmenta el trànsit del vostre lloc web.

3. Promoure ofertes directament

La gran majoria dels venedors afiliats que realitzen centenars de milers de dòlars al mes ho fan promocionant ofertes directament. Ho fan mitjançant la compra de trànsit i després enviant persones directament a l’oferta o a una pàgina de destinació que promou l’oferta (nota: moltes ofertes no permeten l’enllaç directe a la pàgina de l’oferta, per tant cal enviar els visitants a una pàgina de destinació). Un cop trobin una oferta que sigui rendible, ho intenten i fan escala. Per exemple, podrien invertir 10 a 50 dòlars diaris promocionant una oferta per veure si és rendible. Si aconsegueixen obtenir beneficis, començaran a augmentar les seves despeses publicitàries per augmentar el seu benefici.

Els venedors afiliats saben que gasten milers de dòlars abans de trobar la seva primera campanya rendible. Fins i tot una vegada que hagin adquirit experiència en guanyar diners mitjançant aquest mètode, encara veuran molts avantatges i baixos. La diferència entre una campanya rendible i una que els costa els diners és molt petita. És per això que els venedors afiliats dediquen molt temps a analitzar dades.

Màrqueting d'afiliacióPromoció d’ofertes

Si no esteu treballant en línia i no teniu un pressupost gran, no s’aconsella promoure ofertes directament d’aquesta manera. Es tracta del que va parlar Tyler Cruz. Va subratllar que no heu d’introduir-vos en aquest tipus de màrqueting d’afiliació tret que tingueu molts diners que us podeu permetre perdre.

Si voleu estalviar diners i voleu provar màrqueting d’afiliació, us recomano que us registreu a una xarxa fiable com PeerFly i, a continuació, busqueu una oferta que s’està convertint bé. A continuació, intenteu impulsar el trànsit a l’oferta mitjançant un servei PPC com Google Adwords o Adsterra. Comenceu amb paraules clau de cua llarga que no us costaran molts diners. Tant de bo comenceu a veure algunes conversions al cap d’uns quants dies i, a continuació, pugueu començar a modificar les coses, canviar les paraules clau que esteu orientant, el lloc web on esteu comprant trànsit des de etc..

La millor manera d’aprendre a guanyar diners d’aquesta manera és fent-ho tu mateix. És un cas de prova i d’error quan es tracta de rendibilitzar una campanya.

4. Màrqueting per correu electrònic

Els millors bloggers i venedors continuen dient als altres que “Els diners són a la llista”.

Són 100% correctes. Una llista de correu electrònic orientada a subscriptors fidels és un bitllet únic per guanyar diners de manera coherent. Hi ha venedors de correu electrònic que tenen centenars de milers de subscriptors i poden guanyar milers de dòlars a partir d’un correu postal només recomanant un producte.

Hi ha diferents maneres de guanyar diners amb el màrqueting per correu electrònic. Les principals formes de treure profit d’un correu són:

 • Envia un correu electrònic que recomana un producte o servei – Aleshores, se us farà pagar una comissió d’afiliació quan un dels vostres subscriptors no tingui l’oferta.
 • Utilitzant la llista per promocionar els vostres propis productes – Alguns venedors han aconseguit milions per fer-ho. Fins i tot un senzill llibre electrònic de 100 pàgines pot arribar a aconseguir desenes de milers de dòlars en pocs dies si el venedor té una llista prou gran.
 • Venent anuncis – Molts venedors de correu electrònic envien enviaments per correu electrònic en nom d’altres. Com més subscriptors tinguin, majors són els seus honoraris per a una ubicació publicitària.

La freqüència dels enviaments és quelcom que molta gent no està d’acord. Hi ha venedors que cada dia envien correus electrònics als subscriptors amb ofertes. L’enviament constant d’ofertes als lectors generalment veu que les tarifes de baixa es donen de baixa pel terrat, de manera que els comercialitzadors estan intentant constantment substituir els subscriptors que han quedat. Aquesta reducció constant dels subscriptors significa que s’ha d’invertir una part dels seus ingressos per aconseguir nous subscriptors o la llista morirà.

A llarg termini, és més rendible construir una bona relació amb els subscriptors. Quan els subscriptors us coneixen i confien en vosaltres, és més probable que adquireixin els vostres productes i productes que recomaneu. Alguns venedors tenen un seguiment tan fidel que envien per correu electrònic cada dia i no veuen grans taxes de baixa.

Crec que és millor el que envieu un correu electrònic als subscriptors com a mínim un cop a la setmana. Si envieu un missatge de correu electrònic amb menys freqüència, digueu una vegada al mes, els subscriptors poden respondre menys. És força freqüent que la gent se subscrigui a un lloc web per obtenir actualitzacions i, a continuació, faci una queixa quan se’ls envia un correu electrònic perquè s’oblida d’haver-se inscrit. Aquest és un dels inconvenients de enviar missatges de correu electrònic amb freqüència.

És més barat crear una llista de correu electrònic si teniu un lloc web existent. Si no és així, haureu de crear la vostra llista mitjançant la compra d’anuncis als butlletins d’altres persones. Els blocs poden consumir molt temps, per la qual cosa, si preferiu crear la vostra llista mitjançant la publicitat, us recomano començar amb un servei, com ara Swaps segurs, per a algunes compres i anuncis intercanviables orientats.

Consells: una eina de màrqueting per correu electrònic pot crear o trencar la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Llegiu aquesta guia i trieu la més adequada.

5. Tots els de dalt

El procés de promoció directa d’ofertes és el que molta gent pensa quan escolta el terme “màrqueting d’afiliació”, però es refereix a qualsevol mètode de promoció d’una oferta a canvi d’una comissió. Hi ha algunes persones que només fan promoció d’oferta directa o màrqueting per correu electrònic, tot i que, segons la meva experiència, la majoria de comercialitzadors afiliats utilitzen tots els mètodes anteriors..

Això és el principal exemple dels blocs. La majoria de blocs es generen ingressos mitjançant comentaris, anuncis de bàners, màrqueting per correu electrònic i enllaços d’afiliació incrustats dins del contingut.

Tot l'anteriorProblogger

Espero que hagueu gaudit d’aquesta visió general del màrqueting d’afiliació i us ha donat algunes idees sobre com podeu guanyar diners a Internet.

Bona sort,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map