Com les mares poden guanyar diners que venen productes als seus blocs

Els blocs de pares poden ser grans empreses, però només si teniu una font d’ingressos fiable. La millor font d’ingressos per a qualsevol propietari del bloc és tenir un producte per vendre. Si bé altres formes estan bé, entenem per què són menys fiables.


Formes poc fiables de monetització

Entrades patrocinades

Les publicacions patrocinades són excel·lents per aprendre a treballar i representar una marca, però els clients potencials no volen veure-ho massa al vostre bloc (el 20% patrocinat al 80% no patrocinat es considera “bo”), ni ho volen. per veure publicacions de competidors És possible que les publicacions patrocinades no tinguin un gran rendiment en la vostra inversió de temps. Si un client et paga 100 dòlars, i dediques cinc hores a treballar en aquest projecte, des de la compra del producte fins a la publicació de la pàgina editada, només guanyaràs 20 dòlars per hora. Pot ser que l’esforç no valgui la pena pagar-lo.

Enllaços i anuncis d’afiliació

Sembla que són ingressos passius fàcils, però les regles poden canviar per als motors de cerca, les xarxes socials / vídeo, els requisits de FTC, el màrqueting per correu electrònic i la vostra organització afiliada poden ser difícils. Heu de mantenir-vos al dia i tingueu en compte quan caduquin els enllaços. I recordeu que els visitants i les marques ho veuen com a patrocini. Generalment també es requereix un públic molt gran (100.000 pàgines vistes) per obtenir més que uns quants dòlars per publicació.

Amb l’espai d’anuncis, és difícil atreure clients potencials per a publicitat fora de caixa, especialment quan es disposa de publicitat d’afiliació per a marques més grans. Per acabar, tingueu en compte que el vostre bloc és vulnerable. Tot i que tingueu bons ingressos publicitaris, un desastre inesperat pot evitar que guanyeu.

Blocs autònoms

Us recomano que feu això, si voleu ser escriptor. Tanmateix, aquests projectes poden consumir molt temps i us poden drenar. Personalment, no en faig reserva més de 8 al mes, perquè és molt difícil produir contingut de qualitat si tinc massa projectes de redacció..

Per què els productes són la nova tendència

Si bé no haureu de renunciar a projectes com aquests, vendre els vostres propis productes proporcionarà una millor font d’ingressos. Aquests són els avantatges:

# 1: Els productes duren molt

Un cop hàgiu creat un producte, el podreu vendre per sempre si és contingut de fulla perenne. Un curs sobre blocs de publicitat o xarxes socials canviarà amb el pas del temps. Tot i això, els llibres sobre llibres de pares o llibres de cuina poden durar molt de temps sense poques actualitzacions..

# 2: Teniu un control complet

El vostre producte pot ser el més llarg o el més curt que necessiteu, pot tenir detalls molt aclarits, es pot actualitzar segons considereu adequat o podeu crear versions completament noves en funció del feedback de l’audiència. Segons el mode d’entrega del vostre producte, tindreu control sobre els preus i mantindreu la major part o tots els beneficis.

# 3: Els productes són portàtils i segurs

Podeu vendre el vostre producte a qualsevol lloc, de manera que no us haureu de preocupar si el vostre bloc es bloqueja, els vostres dipòsits de proveïdors de correu electrònic o la vostra pàgina de Facebook desapareixen misteriosament. La possibilitat de vendre en diferents llocs manté els seus ingressos intactes.

# 4: Renda passiva

Tothom vol obtenir ingressos mentre dormen. Si bé els anuncis poden ajudar-vos a fer-ho, els productes són més rendibles, no caduquen i les vendes es poden automatitzar, proporcionant-vos una manera fàcil de vendre.

Productes que podeu vendre

La vostra experiència pot establir-vos molt bé per vendre determinats tipus d’articles. Haureu de centrar-vos en un àmbit on tingueu experiència i creeu un producte al voltant de les vostres habilitats i nínxol: criança, cuina, educació domèstica, etc..

Idea del producte # 1: Llibres electrònics

Els llibres electrònics són excel·lents perquè són ràpids i fàcils, i poden generar coses com una carrera de parla o possibles ofertes per publicar-se. Tanmateix, esteu pel vostre compte des del principi fins al final, així que assegureu-vos que contracteu ajuda per al disseny, l’edició i la prova. També haureu de decidir si autoediteu o no. És possible que hàgiu de mantenir el punt de preu baix. A més, és possible que desitgeu un format que no es transmeti fàcilment a d’altres, com ara un PDF. Podeu utilitzar el contingut del llibre com a imant de plom gratuït per atraure subscriptors.

Product Idea # 2: Webinars / Cursos en línia

Els cursos i els seminaris web permeten cobrar més diners. La manera més fàcil de configurar-ne és oferir un programa de formació per correu electrònic, que proporciona mòduls setmanalment. Si teniu prou contingut al vostre bloc, potser podeu treure el gruix del contingut. Els seminaris en directe són excel·lents, però són molt més difícils i necessiten molt temps, però podeu oferir formació gratuïta per comercialitzar el vostre curs complet. Recordeu que haureu d’ajudar els vostres estudiants si tenen preguntes o problemes.

Idea de producte # 3: Coaching / Consultoria

Aquesta és una excel·lent eina per a algú que tingui una habilitat molt específica i entrenable (per exemple, cuinar sense gluten o criança lliure d’estrès) i una gran quantitat d’entrenaments per a entrenadors a la vostra disposició per invertir. i programeu sessions que tinguin sentit per la vostra disponibilitat i pel que cobreu. Coneix el teu tema en profunditat i espera tenir principiants absoluts que lluitaran amb el que creus que és bàsic.

Idea de producte # 4: Arts fetes a mà & Artesanies

Tinc diversos amics que venen articles artesanals únics a través d’Etsy, des de bosses fins a mobles. Haureu de tenir en compte els costos d’enviament, així com el temps per a la producció i la forma de comercialització dels vostres productes.

Idea del producte n º 5: gràfics envasats & Elements de disseny web

Molts bloggers aprenen que els agrada fer ganes de codificar o dissenyar gràfics. Podeu oferir paquets com temes de WordPress, conjunts d’icones o manteniment de blocs. Si esteu experimentats, podeu considerar els llocs de construcció des de zero o amb el disseny de logotip. Aquestes opcions requereixen un alt nivell d’habilitat, de manera que entreni el màxim que pugueu i utilitzeu programari professional un cop ho podeu permetre.

Idea del producte # 6: Fotografia

Aquesta és una altra àrea en la qual molts bloggers entren amb ànim de lucre. Jo no faria aquesta ruta a menys que tingués almenys una càmera digital DSLR amb lents comprades per separat i conegui els fonaments bàsics de la fotografia, com és el cas d’il·luminar a una persona i la regla de tercers. També podeu enviar la vostra fotografia i vendre-la a través d’algunes de les grans cases d’explotació.

Venent el vostre producte

Un cop hàgiu escollit el producte ideal per al vostre nínxol i el vostre conjunt d’habilitats, haureu de saber com vendreu el producte.

Preu

Si no sabeu per on començar, feu una investigació. Cerqueu empresaris que venguin productes similars i vegeu el que cobren. Tingueu en compte que per a l’entrenament i els serveis, l’experiència jugarà un paper important en la determinació de les tarifes per hora. Tot i això, no cediu els vostres serveis de forma gratuïta per crear experiència. Això crea una expectativa, tant del client com de tu mateix, que qualsevol cosa que puguis cobrar és massa alta. Els que cobren més es consideren més professionals que els que ofereixen serveis de baix cost o serveis. Podeu fer, però, una consulta gratuïta per veure si sou un bon apte per al vostre potencial client.

Associacions

Les col·laboracions són una manera fantàstica de fer arribar la paraula a un públic més gran i oferir més opcions. Algunes idees de col·laboració inclouen un dissenyador web que treballa amb un artista gràfic, un blogger professional que treballa amb un gestor de mitjans socials o un entrenador de salut que treballa amb algú que ven suplements de salut. També podeu comercialitzar el vostre producte mitjançant bloggers més grans mitjançant la configuració d’un programa d’afiliació que els doni un percentatge de les vendes com a incentiu..

Màrqueting

S’apliquen les mateixes tècniques de màrqueting que als blogs: busqueu el vostre mercat objectiu, creeu un imant principal i una pàgina de destinació i creeu la vostra llista de correu electrònic. El vostre bloc es converteix a l’instant en una eina de màrqueting, però mantingueu la veu i el nínxol iguals, alhora que introduïu el vostre producte al vostre contingut.

Guanyar diners mitjançant la venda de productes és una ruta més ràpida cap a ingressos constants i fiables. Tingueu en compte que el vostre blog existent ja està preparat per vendre qualsevol cosa que estigui orientada per làser al vostre públic actual. Això us ajudarà a plantejar i crear productes que poden fins i tot superar el vostre bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map